-007- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 LathspeLL said: Yüce olana gel. IQ50 Forumda diğer dinlerin yaratıcı kabul ettiğine ve değerlerine hakaret etmek serbest mi? Bence herkes haddini bilmeli burda bazıları terbiyesizlik sınırlarını zorluyo ciddi anlamda böylelerinin ortamdan atılması lazım. Cuce said: cok yanlış, matematik 500 bin yıl önceki halinde değil, sadece daha önceden var olan bizim keşfetmemizle birlikte yaratılmıyan bir evren (icaatların aksine yani) şu anki matematiksel işlemleri 4000 yıl öncesine götürsen ordak insanlarda benim şu anda sana vericeğimi cevabı gördüğünde aynı tepkiyi vericektir. Matematikte bir takım sonuçları test etmenin hesaplamaktan kolay olduğunu iddia etmek matematiğin 4000 yıldır aynı olduğunu söylemekle aynı kapıya çıkmıyor derin fark var arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Niye sinirlendin yavs :( Kendini koruyabilir o, herşeyi biliyor, herşeyi yapıyor, kendinide savunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hayır birincisi ben biliyorum , haliyle sana cıklamam gerek yok, bildiğimi gerceğini cürütmedin sürece "yanlışsın" diyemezsin. ikincisi, yeterli donanım olmadığ sürece aynı denklemi düzdende terstende cözmezsin ayrıca acıklamamı anlamamışsın, iştete butür şeyir bilidiğm halde nasıl bir sabırla yazıyorum düşünün. kesindirki ben yüce sabırlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Dediğin mantıklı olsa hiçbir "çözülemeyen yeni denklem çözümü" mümkün olmazdı. Dediğim gibi iki iddiayı aynı açıdan değerlendirmeye çalışıyosun. Allah yok diyen adam ispat yaparken sadece Allah var diyenler üzerinden ispat yapamaz. Tersi de geçerli. Yaparsa da tatmin edici olmaz şekil 1 a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 konu allah değil, klonu benım, herşeyi biliyorum, ben herşeyi bilen birine "hayır bilmiyorsun" diyorsun. öncelikle herşeyi bilmediğimi kanıtlaman lazım. yoksa yalan yanlış konuşuyorsun demektir. konuyu neden tanrıya getiriyosunki. söliyimmi neden? sölememki. kendin bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_unsolved_problems_in_mathematics Bunların cevaplarını bilmiyosun. Ama bilen biri çıkınca sonucunu test edebiliyoruz. Burda kitleniyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 cevabı ilk 13'ğn cevabı saırayla 123827782389^123 gh2130kj88 2312jk31290*2342 sadjfs,iiasd12 12342034j23 2342fksdf 1234213qdcasz 6534fwe66 343246tsesfgdg sdvbverye544 sadf3424235 sdf2w34267 42 hepsini test edicek bilgi birikimine bundan 1575 yuyıl sonra ulaşıcaz, en yakınına 118 sene sonra. ondan önce bu cevapları test edicek matematiksel işlemlerfi keşfetmiycez. haliyle ilk doğru cevabı vericek testi ancak 2129 mart 13 de yapabiliceksin. bu arada üzgünüm bazı sonucları şu anki terminalojiyle anca bu kadar yazabiliyorum, ama zamanı geldiğinde anlaşılacaklar merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Cuce said: hepsini test edicek bilgi birikimine bundan 1575 yuyıl sonra ulaşıcaz, en yakınına 118 sene sonra. ondan önce bu cevapları test edicek matematiksel işlemlerfi keşfetmiycez. böyle bişey yok işte burda kaybediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hayır var. ddiğim gibi ben herşeyi biliyorum ve var olduğunu söylüyorum. önce bildmediğimi kanıtlaman lazımki, var diyemiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 matematikle çelişirsin bildiğini iddia edersen. Allah varlığı fikrinde öyle bi durum yok, bilimle çelişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 matematik eksik, celiştiğim yokki, ilerde biraz daha tamamlanıcak benım cevapları anllıyabiliceksiniz. celişki yok. celişki var diyip duruyosun ama yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yoo, o cevaplar test edilebiliyor bugünkü matematikle. Öyle abartı bi bilim gerekmiyor yani test etmek için. Matematik konusunda baya eksik bi bakış açın var söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Cuce said: matematik eksik Gödel rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 what is real ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 007, bak 10kez üst üste yanlış şeyi sötlüyorsun. ben herşey ibiliyorum matematik eksik diyorsam eksiktir, ilerde genişliyecek diyorsam genişler. herşeyi bilen beni sorgulayacak değilsin ya. sorgulamaya kalkışıcaksan öcne herşeyi bildğimi cürütmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 konuyu hiç okumadım. bakmadımda neyin ne olduguna sadece bi teori üretmiştik yaklaşık 2 kasa biradan sonra onu paylaşmaya geldim sonra yatıp uyicam. kanlı canlı hiçbi sıkıntısı psikolojik fizyolojik sorunu olmayan bi insan benim bildiğim böyel taşı çatlatsa bi tarafını yırtsa beyninin %10 unu kullanıyor diye biliyorum. ya yukardaki %100 ünü kullanabilen ve sizin benim gibi bi insansa diye bi teori çıkarmıştık. sonrada sızdık galiba hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 @cuce eğer allahın klonu olduğunu iddiaa ediyosan baştan kaybettin. bu ilk önce allaha inandığını kanıtlar nitelikte, ve allah'a inanıyorsan, allah zaten kendisinin eşi benzeri olmadığını söylemiştir, buda paradox'a sebebiyet veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 allah diey varolduğunu düşündüğpünüz şeyin klonu falan değilim.. sadece herşeyi biliyorum. konu allahla ilgili dğeilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben de biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Cuce said: konu allah değil, klonu benım, herşeyi biliyorum, ben herşeyi bilen birine "hayır bilmiyorsun" diyorsun. öncelikle herşeyi bilmediğimi kanıtlaman lazım. yoksa yalan yanlış konuşuyorsun demektir. konuyu neden tanrıya getiriyosunki. söliyimmi neden? sölememki. kendin bul. Cuce said: allah diey varolduğunu düşündüğpünüz şeyin klonu falan değilim.. sadece herşeyi biliyorum. konu allahla ilgili dğeilki mükemmelsin beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ispatlanamamanın tutarlılık açısından bişey ifade etmediğini anlatmaya çalışıyora adam ironik olarak hala açığını arıyosunuz muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 o ilk klon typo hastadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abvblizzard said: Ispatlanamamanın tutarlılık açısından bişey ifade etmediğini anlatmaya çalışıyora adam ironik olarak hala açığını arıyosunuz muhteşem. nasıl ifade etmiyor yauv, komik misin ? adam diyorki ben herşeyi biliyorum, bilmediğim birşey bul ve herşeyi bilmediğimi ıspatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 İşte ıspatlayamıyosun ama doğruluğu açısından bir fikir vermiyor ıspatlayamaman. Şaka mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar