Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HON - Pingler ortalama kaç ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar oyun içinde veya lobideyken pingleriniz ortalama kaç oluyor . Misal ilk serverları ararken server pingi 60 görünüyor ama lobide ve oyundayken "/ping" komutuyla baktığımda pingim 100 civarı oluyor . Benim bağlantım TTnet 8mb oyun içi ve lobi ping değerlerim ortalama 100 , sizler hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz ve pingleriniz kaç ?
Birde Wow için insanların kullandığı çeşitli ping düşürme yöntemleri var ( Wtfast , Yf , lowerping gibi programlar ile başka türlü vpn , proxy vs. kullanımı ) Acaba bu tarz şeyler Hon'da da işe yarar mı ve kullanan var mı ? Konu ile ilgili tecrübelerimizi paylaşırsak , hepimize faydası olur diye düşünüyorum ....sevgiler , saygılar herkese.
Mesaj tarihi:
100'ün üstüe çıkınca az sıkıntı olmaya başlıyor aslında , standard 60-70 yakalasam razıyım , varsa olandan tavsiye isteyecektim ne yapmam gerektiği ile ilgili , İss-bağlantı hızı-proxy-program vs. hakkında .
Mesaj tarihi:
m3g4kill said:

Fistan'a sormadım bile herhalde yurt dışından oynuyor , yoksa yardımcı olucak açıklamaya yapardı herhalde .
adsl varken 100-110 ping vardı.uydunete gectim 65-70 ping aliyorum genelde.
Mesaj tarihi:
Yurtdışı düzgün iken, 4mbit varken 50-90 (Ping limitör <90). 16mbit VDSL geldiğinden beri 80 altı görmedim daha.
Ayrıca Almanya VPN değiştirmiyor bende. WoW' da daha etkili VPNler.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

m3g4kill said:

Fistan'a sormadım bile herhalde yurt dışından oynuyor , yoksa yardımcı olucak açıklamaya yapardı herhalde .
adsl varken 100-110 ping vardı.uydunete gectim 65-70 ping aliyorum genelde.

Fistan bu değer oyun içi veya lobi pingi mi , yoksa serverları listelerken görünen ping mi ? Ona göre uydunete sırf bu yüzden geçebilirim önemli , rica etsem son bir test daha yapıp sonucunu yazar mısın buraya .
Mesaj tarihi:
mardox said:

pingler iyi de 100-200 arası
dün matchmakinglerde 5-10 sn lag yiyorduk. var mı sizde boyle bi durum?
+ alakasız dc'ler

malesef arada lag oluyo taaaaaaa base e kadar gidiyorum kombatin ortasinda
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...