Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversitede şarap skandalı!

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

Turkceplease said:

yok vazgeçtim.
içsinler deyyuslar

ya buna ne demeli?

ilk türbanlı hostes gelmiş beyler

http://www.spothaber.com/haber.asp?id=137232

Sonra böyle ağzıyla içmeyi bilmeyenlerin bedelini senmi ödüyorsun.?Alkolu tüketim konusunda ne kadar özürlü insanlarımız var anlatmama gerek varmı?DÜniversitelerde 17 18 yaşında içkinin havasını atacak ergen gençlerle dolu olduğunu unutuyormusun?

Gel senle bi senaryo sallayalım;

Böyle ünivde içki lıkır lıkır içiliyordur.Sonra kekonun teki bi kıza sarkıntılık yapar.Sonra senmisin benim hatuna rerörö yapan bi eleman çıkar sonra onun arkadaşlarıda lan ezdirmeyiz rörörö yapar.Sonrada bunun adı kürt vs türk olur yada sağ vs sol.Tv de izleriz ali veli üniversitesinde 2 öğrenci grubu çatışıyor.

Sonra sizler çıkarsınız HÜKÜMÖT YÖNETEÖMÜREEEE

Sonrada dahada modern üniversitelerimiz olmuş olur değilmi.Abi hala alkol ile politika yapanları gördükçe üzülüyorum.Alkolun yeri üniv değildir.Sokak değildir.Herşeyin yeri vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

SPectre88 said:

balon said:

Türban takanlar zaten dışlanıyor bazı kesim tarafından.
Türbanlı hanıma yol vermem, hastalıktan ölse otobüste ayağa kalkmam diyen arkadaşları bizzat ben biliyorum buradan.

Baskı her zaman olur, her kesime olur.

Önemli olan şu böyle olucak o yüzden korkularımız vardan ziyade, bireylerin istedikleri gibi davranabilme özgürlükleri var diyebilmek. O zaman demokratlıktan bahsedebiliriz.

evet ben yer vermiyorum başını huni gibi türbanla kapatanlara. tramvayda 4lü karşılılık koltukta bana resmen sapık muamelesi yapıp çaprazıma erkek var diye oturmayan insanların özgürlüklerine saygı falanda duymuyorum.

Bir türbanlıya göre böyle genellemek, her sakallıyı hoca sanmak gibi bir şey.

Ve bu tutum da son derece çocukça. İnsanlık dışı daha çok.
Sosyal ağlarda paylaş

SPectre88 said:

balon said:

Türban takanlar zaten dışlanıyor bazı kesim tarafından.
Türbanlı hanıma yol vermem, hastalıktan ölse otobüste ayağa kalkmam diyen arkadaşları bizzat ben biliyorum buradan.

Baskı her zaman olur, her kesime olur.

Önemli olan şu böyle olucak o yüzden korkularımız vardan ziyade, bireylerin istedikleri gibi davranabilme özgürlükleri var diyebilmek. O zaman demokratlıktan bahsedebiliriz.

evet ben yer vermiyorum başını huni gibi türbanla kapatanlara. tramvayda 4lü karşılılık koltukta bana resmen sapık muamelesi yapıp çaprazıma erkek var diye oturmayan insanların özgürlüklerine saygı falanda duymuyorum.
+12365465265322635252
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alaka ya? Türbanlı diye vermem, cak cak sakız çiğniyor diye vermem. Bana antipatik gelen kişilere yer vermem neden vereyim? Ama gidipte türbanına elimi atıp çıkartmıyorum yada ağzına elimi sokup sakızını almıyorum?

Bi kız seni beğenmeyince de "layn kısa şortla dolanıyorum diye kız beni beyenmedi ırkçı pislik" mi diyeceksin?
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

Ne alaka ya? Türbanlı diye vermem, cak cak sakız çiğniyor diye vermem. Bana antipatik gelen kişilere yer vermem neden vereyim? Ama gidipte türbanına elimi atıp çıkartmıyorum yada ağzına elimi sokup sakızını almıyorum?

Bi kız seni beğenmeyince de "layn kısa şortla dolanıyorum diye kız beni beyenmedi ırkçı pislik" mi diyeceksin?

Hadi türbanlı diye verme de, hastalıktan ölse dahi geberse dahi vermem diyen gözü dönmüşlere söylemiştim ben onu.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

bi de o muhabbet var di mi, sıkmabaş uydurulan terimler arasında. Hadi sıkmabaş olsun, her sıkmabaş sokaklarda sevişip sevişip tramvayda yanına oturan adamlara oflayıp pofluyordu di mi?

Her camiye gidenin de ruhunda bir sapıklık ve bastırılan duygu var zaten.

her dinini yaşıyan türban takmak zorunda her dinini yaşıyan yobaz olmak zorunda demi size göre aferin böyle devam.
git parka bi balon al deniz kenarında gez falan beynine oksijen gitsin şakirt olmak böyle birşey demekki.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın o zaman bulunmasın o ortamda madem rahatsız.

Ama yok okulda ayyy ayip falan,kadiköy rexx'in orada emocu genç kucaktan kucağa ne o türbanlıyım,müslümanım,namusluyum.

Kimse kusura bakmasın ama her başı açık olana "orospu" muamelesi yapan sıkmabaşlara bende saygı duymam yani.

Ayrıca dün sıkış tıkış otobüste yer veriyorum oturmam orada,erkek var dedi 30 tane erkeğin arasında ayakta durdu sonra nasıl bir mantıksa.
Sosyal ağlarda paylaş

SPectre88 said:

balon said:

bi de o muhabbet var di mi, sıkmabaş uydurulan terimler arasında. Hadi sıkmabaş olsun, her sıkmabaş sokaklarda sevişip sevişip tramvayda yanına oturan adamlara oflayıp pofluyordu di mi?

Her camiye gidenin de ruhunda bir sapıklık ve bastırılan duygu var zaten.

her dinini yaşıyan türban takmak zorunda her dinini yaşıyan yobaz olmak zorunda demi size göre aferin böyle devam.

öyle bi şey demedim.
Sana göre her sıkmabaş ama açık kızlara orospu diyor, ya da sevgilileriyle sokakta sevişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...