Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 goldbären said: Turkceplease said: yok vazgeçtim. içsinler deyyuslar ya buna ne demeli? ilk türbanlı hostes gelmiş beyler http://www.spothaber.com/haber.asp?id=137232 Sonra böyle ağzıyla içmeyi bilmeyenlerin bedelini senmi ödüyorsun.?Alkolu tüketim konusunda ne kadar özürlü insanlarımız var anlatmama gerek varmı?DÜniversitelerde 17 18 yaşında içkinin havasını atacak ergen gençlerle dolu olduğunu unutuyormusun? Gel senle bi senaryo sallayalım; Böyle ünivde içki lıkır lıkır içiliyordur.Sonra kekonun teki bi kıza sarkıntılık yapar.Sonra senmisin benim hatuna rerörö yapan bi eleman çıkar sonra onun arkadaşlarıda lan ezdirmeyiz rörörö yapar.Sonrada bunun adı kürt vs türk olur yada sağ vs sol.Tv de izleriz ali veli üniversitesinde 2 öğrenci grubu çatışıyor. Sonra sizler çıkarsınız HÜKÜMÖT YÖNETEÖMÜREEEE Sonrada dahada modern üniversitelerimiz olmuş olur değilmi.Abi hala alkol ile politika yapanları gördükçe üzülüyorum.Alkolun yeri üniv değildir.Sokak değildir.Herşeyin yeri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 siz ne diyorsunuz ya bayanın yanına erkek oturmasın diye binbir kombinasyon yapan ilçe minibüsleri gördü bu gözler alıcaksın odunu vuracaksın bellerine bellerine yarım saat kadın erkek yanyana giderse ne olur bi düşünsenize gitti milletin namusu. demokratikleşiyoruz ama sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 SPectre88 said: balon said: Türban takanlar zaten dışlanıyor bazı kesim tarafından. Türbanlı hanıma yol vermem, hastalıktan ölse otobüste ayağa kalkmam diyen arkadaşları bizzat ben biliyorum buradan. Baskı her zaman olur, her kesime olur. Önemli olan şu böyle olucak o yüzden korkularımız vardan ziyade, bireylerin istedikleri gibi davranabilme özgürlükleri var diyebilmek. O zaman demokratlıktan bahsedebiliriz. evet ben yer vermiyorum başını huni gibi türbanla kapatanlara. tramvayda 4lü karşılılık koltukta bana resmen sapık muamelesi yapıp çaprazıma erkek var diye oturmayan insanların özgürlüklerine saygı falanda duymuyorum. Bir türbanlıya göre böyle genellemek, her sakallıyı hoca sanmak gibi bir şey. Ve bu tutum da son derece çocukça. İnsanlık dışı daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 SPectre88 said: balon said: Türban takanlar zaten dışlanıyor bazı kesim tarafından. Türbanlı hanıma yol vermem, hastalıktan ölse otobüste ayağa kalkmam diyen arkadaşları bizzat ben biliyorum buradan. Baskı her zaman olur, her kesime olur. Önemli olan şu böyle olucak o yüzden korkularımız vardan ziyade, bireylerin istedikleri gibi davranabilme özgürlükleri var diyebilmek. O zaman demokratlıktan bahsedebiliriz. evet ben yer vermiyorum başını huni gibi türbanla kapatanlara. tramvayda 4lü karşılılık koltukta bana resmen sapık muamelesi yapıp çaprazıma erkek var diye oturmayan insanların özgürlüklerine saygı falanda duymuyorum.+12365465265322635252 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 balon @ başörtülü teyze, abla vs ile sıkmabaşı ayırtedebilecek yaştayım sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 türban takmak komik bişey fakat şarap içmek öyle mi? hayır çok güzel bişey şarap içmek saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ne alaka ya? Türbanlı diye vermem, cak cak sakız çiğniyor diye vermem. Bana antipatik gelen kişilere yer vermem neden vereyim? Ama gidipte türbanına elimi atıp çıkartmıyorum yada ağzına elimi sokup sakızını almıyorum? Bi kız seni beğenmeyince de "layn kısa şortla dolanıyorum diye kız beni beyenmedi ırkçı pislik" mi diyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bi de o muhabbet var di mi, sıkmabaş uydurulan terimler arasında. Hadi sıkmabaş olsun, her sıkmabaş sokaklarda sevişip sevişip tramvayda yanına oturan adamlara oflayıp pofluyordu di mi? Her camiye gidenin de ruhunda bir sapıklık ve bastırılan duygu var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Loxias said: Ne alaka ya? Türbanlı diye vermem, cak cak sakız çiğniyor diye vermem. Bana antipatik gelen kişilere yer vermem neden vereyim? Ama gidipte türbanına elimi atıp çıkartmıyorum yada ağzına elimi sokup sakızını almıyorum? Bi kız seni beğenmeyince de "layn kısa şortla dolanıyorum diye kız beni beyenmedi ırkçı pislik" mi diyeceksin? Hadi türbanlı diye verme de, hastalıktan ölse dahi geberse dahi vermem diyen gözü dönmüşlere söylemiştim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Vidar said: evet. Sizin korkularınız, onların bastırılmış duygularından daha fazla. Ki bunun ne kadar tehlikeli olabileceğini başlıktan da rahatça görebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Bizim sınıfta kızın teki var türbanlı geçen sene arkadaşa çemkirdi, arkadaş sevgilisiyle biraz yakın diye.Ben bu kızın neyine saygı duyayım ölse umrumda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ya bu türbanlı diye yer vermeyenleri,Ateist diye yolda dövseler nasıl bir tepki verirler çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 balon said: bi de o muhabbet var di mi, sıkmabaş uydurulan terimler arasında. Hadi sıkmabaş olsun, her sıkmabaş sokaklarda sevişip sevişip tramvayda yanına oturan adamlara oflayıp pofluyordu di mi? Her camiye gidenin de ruhunda bir sapıklık ve bastırılan duygu var zaten. her dinini yaşıyan türban takmak zorunda her dinini yaşıyan yobaz olmak zorunda demi size göre aferin böyle devam. git parka bi balon al deniz kenarında gez falan beynine oksijen gitsin şakirt olmak böyle birşey demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Haklısın o zaman bulunmasın o ortamda madem rahatsız. Ama yok okulda ayyy ayip falan,kadiköy rexx'in orada emocu genç kucaktan kucağa ne o türbanlıyım,müslümanım,namusluyum. Kimse kusura bakmasın ama her başı açık olana "orospu" muamelesi yapan sıkmabaşlara bende saygı duymam yani. Ayrıca dün sıkış tıkış otobüste yer veriyorum oturmam orada,erkek var dedi 30 tane erkeğin arasında ayakta durdu sonra nasıl bir mantıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Turkceplease said: Ya bu türbanlı diye yer vermeyenleri,Ateist diye yolda dövseler nasıl bir tepki verirler çok merak ediyorum. dam üstünde saksağan vur beline kazmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Turkceplease said: Ya bu türbanlı diye yer vermeyenleri,Ateist diye yolda dövseler nasıl bir tepki verirler çok merak ediyorum. geliyo başımıza zaten merak edecek bişi yok. bildiğin karı kız kavgası gibi.(kavga eden kızlar anlamında değil tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Yok hayır şöyle düşün.Sen türbanlısın yaşın başın ne olursa olsun defol defol defol.Gibi faşist yapıda olan arkadaşlar var biliyorsun.Bunlara atfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 her insan faşisttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ateist olduğunu açıklamak resmen lüks. Seni döverek sevap point kazandığını zannedenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Değildir abi.İnan değildir.Ben mesela ateist değilim.Ama en iyi anlaştığım arkadaşlarım ateist.Din ortak paydamız olmak zorunda değil.Senin yetiştirilmene bakar o.Akedemik eğitimle bunu hep karıştırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 sevap point diyince,gerizaklı bir hoca bozuntusunun kertenkeleyi 1 vuruşta öldürürsen 100,2 vuruşta öldürürsen 50 sevap kazanıysun falan diyordu o geldi aklıma dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 @Turkceplease, din konusunda faşist değilsin demek bu. ama sen de herkes gibi faşistsin kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Loxias said: Ateist olduğunu açıklamak resmen lüks. Seni döverek sevap point kazandığını zannedenler var. Ozaman başı kapalı insanlarada virüslü muamelesi yapanlarda aynı pozisyonda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 SPectre88 said: balon said: bi de o muhabbet var di mi, sıkmabaş uydurulan terimler arasında. Hadi sıkmabaş olsun, her sıkmabaş sokaklarda sevişip sevişip tramvayda yanına oturan adamlara oflayıp pofluyordu di mi? Her camiye gidenin de ruhunda bir sapıklık ve bastırılan duygu var zaten. her dinini yaşıyan türban takmak zorunda her dinini yaşıyan yobaz olmak zorunda demi size göre aferin böyle devam. öyle bi şey demedim. Sana göre her sıkmabaş ama açık kızlara orospu diyor, ya da sevgilileriyle sokakta sevişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar