ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?20,5276602,5279140,page=3#msg-5279140 Şurda da bahsettiğim gibi , Aranızda böyle bilimadamı olan , biyokimya ile uğraşan ama işsiz olanlar var böyle hayvan kanı incelemek için bi lab açsanıza türkiyede. Benim gibi hayvanında alerji olup da ne olduğunu anlamayan insanlar rahatlar , hem sanırım ortaasya civarında pek yok bunlardan , köşeyi dönersiniz? Olmaz mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 fikir iyi de iş hacmi ne diye sorarlar bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ben sadece fikir veririm , istiyosanız bi de 5 lira veririm. Başka yok. O kadarını da açacak kişi düşünsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hacmi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ben alerji olunca gitmiyorum doktora, it alerji oldu diye mi goturcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Eğer çevrede yoksa iyi iş yapar. Yunan'dan, Rus'dan filan da gelir kan örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 senko said: ben alerji olunca gitmiyorum doktora, it alerji oldu diye mi goturcem. ahauhauhuahuahauhau adam ol lan diye kızıp sopayı suya yatırın.. o anlar zaten. ertesi gün kahvaltıyı bile kurar , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 salıver sokaga gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ALın-verin barınağa can verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 sevgilim askerde demiş. arkadaşlar savunmasız bir bağyan var karşımızda. "isterseniz bu iş fikrini MSNden konuşmaya devam edelim ne dersiniz..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 köpeğin yeminden, şampuanından başka neye alerjisi olacak başka? köpekler için polen alerjisine karşı ilaç bulmak için uğraşan birileri olduğunu sanmıyorum. bi de insanlarda bile kıçına başına bişeler sürüp ya da 100 tane ufak iğne yapıp alerji testi yapıyorlar. kan testiyle oluyor mu o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Kan testiyle oluyorsa gider Fatih Hastanesi'ni yakarım ben. 100 küsür iğne vurmuşlardı bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Eğer böyle bir işe girilicekse mahalledeki camcının çocuklara cam çerçeve indirtmesi gibi milletin köpeğine hastalık bulaştırmak gerekecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 goldbären said: sevgilim askerde demiş. arkadaşlar savunmasız bir bağyan var karşımızda. "isterseniz bu iş fikrini MSNden konuşmaya devam edelim ne dersiniz..." Seni Çivili sopayla kovalar Kung Fu ile döverim. Hatta Fu-Sin Tekmesi bile atarım. (Bu muydu ismi gerçi hatırlayamıyorum..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 rantıbl deil sektörün büyükleri devereye girince sen küçülürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 çılgın bilim adamlığı = hayvan kanı test etmek? hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Hayvan dediniz geldim. Etik kurul kan alır adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Fui sin tekmesi için: Summon Chaotic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ahah.. Ben bilmem o kadar. Açın siz , hayvanımı iyileştiremiyorum bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yenisini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 HAHAHAHA en rasyonal ve gaddar öneri!! 700-800 liraya tahlil yaptıracağına, 300 liraya yenisini al bir sene mama masrafı da içinde!!! tabi hayvanlarla bağ kurmadan gömlek alır gibi almanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ardeth said: çılgın bilim adamlığı = hayvan kanı test etmek? hmmmm kurbağa kesiyoz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Baslikta bahsi gecen is fikri ne zaman aciklanicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar