LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Arkadaşlar bu hsonu itibariyle Zerg oynamaya başladım. Swarm'un dediğine göre de potansiyel varmış bende. Makro oyun stili bana Toss'dan çok daha yakınmış Z ile onu anladım. Zaten 5-6 kere Zerg oynadıktan sonra ladderda attığım maçların yarısını kazanmış olmam Toss'la dişlediğim günlerin ne kadar futile olduğunu bir kez daha gösterdi bana.
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 pvp yi adam etmezlerse ben de irk değiştircem oyundan soğudum resmen.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ladder oyunlarının sebebi roach abi, kafan karısmasın asdasd.
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 xunn said: Ladder oyunlarının sebebi roach abi, kafan karısmasın asdasd. Yok pek roach basmadım. Sevemedim hamam böceklerini ilginç bir şekilde. Maçların çoğunda macro out oldu elemanlar. Creep yaymak, üs çıkmak falan bayağı eğlenceli ve kolay. Zaten başta haras yemezsen ve makro yapmana izin verilirse çok acayip oluyor Z.
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 özü sözü bir, dini bütün yiğit bir adama benziyorsun lombak_knight; sen söyle, en iyi macro skill zerg'te mi, değil mi?
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 LombaK_Knight said: Arkadaşlar bu hsonu itibariyle Zerg oynamaya başladım. Swarm'un dediğine göre de potansiyel varmış bende. Makro oyun stili bana Toss'dan çok daha yakınmış Z ile onu anladım. Zaten 5-6 kere Zerg oynadıktan sonra ladderda attığım maçların yarısını kazanmış olmam Toss'la dişlediğim günlerin ne kadar futile olduğunu bir kez daha gösterdi bana. Zomfg!
Seele Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Hakkin yoluna geliyor insanlar. mutlu ediyor beni.
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 huun said: özü sözü bir, dini bütün yiğit bir adama benziyorsun lombak_knight; sen söyle, en iyi macro skill zerg'te mi, değil mi? Ağbi hani acemisiyim yeni başladım ama aynı şeyi T ile denediğimde non stop elime aldım. Süper ırk lan Z. Queen en sevdiğim uniti şu an. Bir de bok yiyenleri yönetmek ÇOK zevkli.
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hacı swarmın ipiyle kuyuya iniosun ?!?!
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bir protoss kalesinin daha içten fethedilişi ne kötü bir tablo...
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Farkettiniz mi Lombak_Knight'ın yüzüne bir anda nur geldi sanki. Tıkla çekinme tıkla.
LM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 panpama gelsin o zmn http://www.youtube.com/watch?v=dclgFan2lfc&feature=related
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Tyrannus said: :( http://i.imgur.com/icdrv.jpg ahua tempların eski resmi tam FUCK YEAH tipindeymiş kollar açık falan ahahah
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 swarm'ın koyduğu video tam tamına 82.363 beyin hücremin ölümünden, memphisin koyduğu video ise kulağımdan beynime giden nöronlardan birisinde ağır miyelin kılıfı hasarından sorumludur. izlemeyin, izletmeyin.
harristhegosu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 dostlugumuzu stimpack bozacak fevzi , denk gelme bana.
Öne çıkan mesajlar