Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Infested Arcane

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu hsonu itibariyle Zerg oynamaya başladım. Swarm'un dediğine göre de potansiyel varmış bende. Makro oyun stili bana Toss'dan çok daha yakınmış Z ile onu anladım.

Zaten 5-6 kere Zerg oynadıktan sonra ladderda attığım maçların yarısını kazanmış olmam Toss'la dişlediğim günlerin ne kadar futile olduğunu bir kez daha gösterdi bana.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Ladder oyunlarının sebebi roach abi, kafan karısmasın asdasd.

Yok pek roach basmadım. Sevemedim hamam böceklerini ilginç bir şekilde. Maçların çoğunda macro out oldu elemanlar. Creep yaymak, üs çıkmak falan bayağı eğlenceli ve kolay. Zaten başta haras yemezsen ve makro yapmana izin verilirse çok acayip oluyor Z.
Mesaj tarihi:
LombaK_Knight said:

Arkadaşlar bu hsonu itibariyle Zerg oynamaya başladım. Swarm'un dediğine göre de potansiyel varmış bende. Makro oyun stili bana Toss'dan çok daha yakınmış Z ile onu anladım.

Zaten 5-6 kere Zerg oynadıktan sonra ladderda attığım maçların yarısını kazanmış olmam Toss'la dişlediğim günlerin ne kadar futile olduğunu bir kez daha gösterdi bana.

Zomfg!
Mesaj tarihi:
huun said:

özü sözü bir, dini bütün yiğit bir adama benziyorsun lombak_knight; sen söyle, en iyi macro skill zerg'te mi, değil mi?

Ağbi hani acemisiyim yeni başladım ama aynı şeyi T ile denediğimde non stop elime aldım. Süper ırk lan Z. Queen en sevdiğim uniti şu an.

Bir de bok yiyenleri yönetmek ÇOK zevkli.
Mesaj tarihi:
swarm'ın koyduğu video tam tamına 82.363 beyin hücremin ölümünden, memphisin koyduğu video ise kulağımdan beynime giden nöronlardan birisinde ağır miyelin kılıfı hasarından sorumludur. izlemeyin, izletmeyin.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...