Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 oha oha oha ep15 lancer cok iyi iskender reis cok iyi saber cok iyi girugamesh en iyi harika bir bolumdu, ozellikle girugamesh ile iskenderin sondaki konusmasi, girugameshin diyaloglari bas bas QUALITY WRITING diye bagiriyordu nasunun jeanne cizimide sonunda offical olarak kendine yer buldu mainstreamde, hep side worklerde cikiyordu ve ufotabel sagolsun sonunda "gercek" bir excalibur gorduk, superdi lan bu herifler FSN yi yapsaydi heralde zevkten geberirdim, EAyi nasil yaparlar acep diye meraktan catliyabilirim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 FSN 15 DAT EXCALIBUR. Bu kadar mı harika yapılır ufotable hakkaten kalitesini hem de çok ezici bir biçimde gösteriyor. Diğer animasyon studioları eline su dökemez, Japonya'da haftalık anime yapan hiçbir studio şunu şöyle yapamaz. Yalnız hakkaten excalibur böyleyse ondan yaklaşık 20 kat daha güçlü ve dünyayı yaran ea'yı nasıl yapacakları gerçekten merak konusu. Keşke UBW'yi ufotable yapsaymış. x100 daha kaliteli olurdu, izlerken mana transferi yapardık heralde. Kiritsugu iyi manipüle etti, şu an olaylar tam onun istediği gibi gelişiyor. Caster'i bitirdi, Saber'in sol elini kurtardı, Lancer'i nerfledi. Bu bölüm çok çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 UTW çıkarmamış daha. Görüntü kalitesi UTW'ye göre nasıl? İyi değilse bekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 commieninki 14'te nasıldıysa aynı seviyede 15 ZAŞŞÜU kariya sadece böcek mi yollayabiliyor yazık herife tek spellde gitti :/ kotomine bey iyileştirmedi sanırım başka bişeyler dönecek sonunda hakkaten adam gibi EKSUKARIBA gördüm umarım aynı iyilikte devam ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sirf berserker sahneleri icin bile binlerce dolar akitiyor adamlar ehue, ne kufur ediyorlardir varya BOLE YANAR DONERLI JANJANLI KARAKTERI YAPANIN.... diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ahah doğru öyle demişlerdir. 15 seybaa reckoning bomb. (tu) (tu) cilde rüya da öbür manyak da gitti, manyak ama çok hafif gitti olmadı öyle. neyse napalım. gıl bankaisini sona saklıyor anlaşılan, stay night açılışı öncesi atacak gibi. cidden bölüm süper olmuş. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 asdf http://i40.tinypic.com/2wr0wle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Aha apocrypha can darkini mı koymuşlar Oda bildigin gelmiş gecmis en büyük mary sue herhalde. Direk divine Intervention veya fire dısında dmg yemiyor. Noble phantasmi 2 servanta tek atıyor kendini intihar edip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 aslında cannu koyacaktı nasu direkt, arthur'a rule 63 çekmek yerine en mantıklısıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 EKSUUUUU CARIBEEEEEEEEEEEEER olmazdi o zaman ehue http://straywolfnest.files.wordpress.com/2011/11/22825602.jpg http://static.zerochan.net/full/13/06/862813.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 longinus filan birşey uydururdu gene kafasından ya, malzeme bol heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Berserker ruulezzz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Fate/Stay Night animesinin ilk üç bölümünü izledim. Fate/Zero'nun sonunda Holy Grail'i kimin kazandığını öğrendim. Sizce yanlış mı yaptım, yoksa Stay Night izlemeye devam etsem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 önce çıktı zaten stay night kazanan dışında bişey öğrenmediysen heyecanlı olsun dersen bakma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 De fate zero izledikten sonra fate stay in the kitchen hayatta cekilmez ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Sonucunu bilmen F/Z dan alicagin zevki azaltmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 16 İçim dağlandı be, Lancer'a yapılır mıydı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 hakkaten :/ 16 kiritsugudan tiksinmekle takdir etmek arasında kaldım masterlar bu hızla inerse 6 7 bölüm nolacak asıl onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 16 çok iyiydi. Daha önceden söylediklerimi geri alıyorum, İskender reyis olmadan da çok süper bölüm yapabiliyolarmış. Gerçi İskender de kenardan köşeden gözükseymiş daha da güzel olurdu tabii ama bu bölüm de yeterince güzeldi^^ Kiritsugu bir yandan feci şerefsizlik yaptı ama diğer yandan konuşması filan da mükemmeldi. Saber ve Kiritsugunun tezatlığını da mükemmel işlemişler bu bölümde. Gerçi Kayneth ve Sola sonuna kadar hakettiler de Lancer ve Sabera ayıp oldu cidden. Gerçi öyle bir durumda neden intihar görevine yollatmadı ki? Git Archera veya Ridera bodoslama dal diye emir verdirtse o da işlemezmiydi? Hem kadar zarar verse kardır, hem de Lancer böyle pisi pisine ölmezdi. Yalnız ilk sezonda hiç ölen yoktu, 2. sezonda millet takır takır iniyo her bölümde birer ikişer:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 @shadowfury Eğer öyle bir emir verseler karşıdaki adam lancer'ı öldürmeyi onuruna yediremeyebilirdi, o durumda atağını bitirdikten sonra command sealin etkisi geçerdi. 16 Harika bölümdü, aşmış derecede iyiydi. Sola-ui sonuna kadar haketmişti, Kayneth'e de pek üzülemedim açıkçası ama lancer çok acı gitti. Gerçi lancerların kadersizlik kaderi olduğundan böyle trajik birşey bekliyordum açıkçası. 3. servant'da gittiğinden Iri iyice kötüye gidiyor artık, 1-2 bölüme en geç o da gider gibi. Bir sonraki bölüm fsn okumamış/izlememiş açmasın galiba tokiomi ölecek o da baya kötü olacak gibi. Kotomine artık kendini buluyor git gide. Yalnız Kiritsugu'nun bu bölümdeki son sözleri 4. Grail'in doğası da düşünülürse baya ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 16 Lancer'a yazık oldu harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 nedir bu lancerların Rank E Lucklarından çektiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 kotominenin gelisimini buyuk bir zevkle izliyorum http://i41.tinypic.com/fatv0j.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lSvOmu_ezbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 16 "ya milleti öldürmeyi unuttuk, hadi ikişer üçer öldürmeye başlayalım, anca bitiririz sezon sonuna" telaşı hissetmeye başladım lol. güzeldi bölüm, lancer'a da yazık oldu. hatta kadına da üzüldüm de keynesüdono haketti bariz, rahibe bile kıydı manyak. seybaaa da cilü gibi mastaaya dellense ya heh, garibim tokiomi hiçbir şey yaptıramıyor istediği gibi. o kadar sevindi birinci bölümde "bununla kazandık maçı" diye ama bariz en zor durumda. http://img856.imageshack.us/img856/2968/screenshot000ng.jpg pic related (sarıydı da mavi çıkmış ss'te elemental efekt sağolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar