Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Her gün defalarca msn'den ve icq'dan taciz mesajları gelmekte bana. "suprnova üyelik istiyor" "suprnova paralı olmuş" vs.. Gına geldi, paticiğe bir topic açıyım dedim bu yüzden, maksat insanlar faydalansın. :) arkadaşlar, SUPRNOVA'nın adresi şudur: http://www.suprnova.org yani: http://www.suprnova.org bilenler bilmeyenlere söylerse çok seviniceğim. suprnova.org'a girerseniz, yukarda şöyle yazmakta: "SuprNova.org - .com and .net are scammers! - The REAL Universal BitTorrent source" Yani Suprnova, paralı felan olmadı, üyelik de istemiyor. Çünkü asıl Suprnova -dediğim gibi- Suprnova.org oluyor. supErnova.org değil, suprnova.com değil, SUPRNOVA.ORG umarım insanlar faydalanır, her gün aynı sorulara maruz kalmam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Biraz önce van helsing i indirmeye başladım. Kayıt mayıt olmadım. suprnova aynı suprnova[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bone yüreğime mi indirmeye çalışıyon nefesim kesildi şerefsizim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 dediğim gibi suprnova.org'dan girerseniz o tip sorunlar olmuycaktır. pop-up sorununu ise, mozilla kullanarak giderebilirsiniz. diğer pop-up blockerlar gibi font sorunu da yaratmıycak.. niye? çünkü mozilla browserına entegre bir özellik bu pop-up blocker, ondan sorun yaratmıyor.. bu arada mozilla reklamı da yaptık, neyse.. :D said: screamer, 27 Ağustos 2004 22:27 tarihinde demiş ki: Bone yüreğime mi indirmeye çalışıyon nefesim kesildi şerefsizim üzgünüm :( aklıma o sırada böyle bir başlık geldi, insanlar "suprnova ve paralı" kelimelerine bakar, bu sorunu yaşadılarsa topiğe bakar ve faydalanır diye düşünmüştüm, kötü oldu herhalde.. :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Ağustos 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 auehae benim sorum üzerine dellendi kendisi :) zaten andrapozda aman fazla gitmeyelim üstüne[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yok cem, her gün aynı problemi bir sürü kişiden duyuyorum. sırf sen söyledin diye yazmadım [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Ağustos 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 heahehah abı bende downlod a baslamıo eror faln oldu dıyor hem hepsı burdakılerın dvd ripmı fılmın sonunda dvdrip yazmıyor Quality dvdrip falan yazıo normal bı fılım bulamadım dvdrip olmayan help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 suprnova kotu ya capulcu yeri gibi bi scarface indirdim bozuk cikti simpsons indiriyim dedim baska trackerda almanca hmede uyelik istiyo peh eski oyunlar di$inda forza torrentbits.org[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Hmm benim de çorbada tuzum var galiba :) Suprnova dan şimdiye kadar bi şikayetim olmadı. En son Oz un ilk sezonunu indirdim, şimdi de ikinci sezonunu indiriyorum.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 dis ben de şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım sadece boyutu tutmayan dosyalar oldu içimden dedim aha bu hata verecek diye, orada yazanın 1.5 katı indirdiğim dosyalar falan oldu ama hiç sorun çıkmadan da izledim (filmleri)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 torrent client ve siteleri hakkında diğer topiclerde tartışırsanız çok sevinirim.. http://forum.paticik.com/view.php?id=86621&page=2 bu topic mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 . [Bu mesaj Virus tarafından 28 Ağustos 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar