Goering Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 @Red: PS 3'e çıkacak olan HD çıkacak, bekle PS 3'te oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bana yakında slim olmayan, 60gb'lık ps3 gelecek de, xenosaga serisi ve valkyrie profile 2'yi çalıştırır herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Evet emulator girişimlerim hüsranla sonuçlanmıştır. 10 yıl geçti hala doğru düzgün bir emulator yazamamışlar, ne güzeldir PS1'de bleem vardı artık coderları nasıl yazdıysa canavar gibi çalıştırıyordu celeron bilgisayarda. Durmak yok, Final Fantasy Tactics'i denerim bende onu çalıştırır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 çalıştırır ama ps3 regionıyla aynı olması lazım ps2 oyunlarının ps2 emülatörü de bayağı yol aldı. sağlam bir makineyle AA falan kökleyip canavar gibi grafikle 60 fps ye yakın oynanıyor oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 PCSX2 kullanıyorum işte 0.97b version. Core i5 430m Ati Radeon HD5650 4 Gb Ram Daha ne olcak, ps3 oyunu açmıyorum ki, Ps2 oyunu açmaya çalışıyorum sapıtıyor. Bu emulatorler 6-7 yıldan beri var. Bugün ben bu şekilde oynuyorsam bu sistemle 6-7 yıl önce ne yapıyorlardı çok merak ediyorum. Bu arada config olarakta default kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 seninkindan biraz daha iyi sistem var bende ff12 denemiştim mesela bildiğin kaymak gibi çalışmıştı persona 4 te bayağı rahattı sotc biraz kasmıştı çok da fazla oyun denemedim, denediklerim oynanabilir haldeydi. default ayarlar değildi ama 4chandaki bir pscx2 threadindeki ayarlarları kullanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar