LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 selam, iki sorum olacak sizlere, 1) radyo sahibi hesapli bir mp3 player ariyorum, tavsiyesi olan varmi? (birde ipodlarin radyosunu kullanan varmi? nasillar?) 2) boyle bir mp3 player satan varmi? aslina bakarsaniz, max 4 gb lik falan bisey ariyorum 200tl e kadar falan butcem var. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 sandisk sansa clip + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 KHaRoN'un dediği. Süper alet. Boyuna bakmadan piyasanın neredeyse hepsini ezip geçiyor ses kalitesinde (Apple ürünleri dahil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 evet bende de var o aletten 4gb olanından. tavsiye ederim. mymemory'den alıp 36 pound ödemiştim tr de görmedim ama nerde var bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Gittigidiyor'dan almıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 okdir cok tesekkurler.. bende ona yoneleyim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Gelinde sesi çok kısık gelirse firmware upgrade et. Ve nerede yaşadğını sorduğunda kesinlikle Avrupa'yı şeçme. AB kanunları yüzünden bu cihazların sesi belli bir desibelin üzerine çıkamıyor ve bu nedenle aşırı kısılıyor. Tabii böyle diyenler (aleti AB ayarında kullanan herkes) sağırlaşmış diyip öyle de kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 gogear aldım ben radosu falanda var 149 liraydı sallamıosam tam hatırlamıyorum fena değil güel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ipodlarda radyo olmuyo diye biliyorum ama yanlışsam arkdaşlar düzeltir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 KHaRoN said: sandisk sansa clip + bunun 1 GB olanı ile 4 GB olanı aynı özellikleri mi barındırıyor? övdüğünüz kalitesi açısından yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 cihaz ayni, microsd ile genisleyebilir diye dusunuyorsan dogru dusunuyorsun, tek fark microsd ile pil omru biraz daha kisa omurlu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Al, al. Her türlü verdiğin paraya değiyor. Fazlasıyla değiyor hatta. Hayatımda yaptığım en fiyat/performans oranı büyük alışveriş. Kesinlikle pişman olmazsın yani. Yanında iyi bir kulaklığın olmalı ama. Adi kulaklıkla kullanırsan bir özelliğini göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar