Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hangi dizinin sonunu kim yazmıştı ya ben kaçırmışım o olayı
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 said: ilgi barı dolduğunda gelip attention whoreluk yapan dylan ahahahhah abi gecko'nun eski nicki bonzimiydi. OMG
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 lan onu da yanlış yazmışım ilgi barı boşaldığında olacak o :D
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 nileppezdel said: lan onu da yanlış yazmışım ilgi barı boşaldığında olacak o :D abi sen merak etme ben dogrusunu algilayip yarildim zaten akabinde.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 acma demiyorum, hobi olarak gene ac, ama ya baska forumda olsun ya da internette hic olmasin.
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bu laf nerden arakti ya, aklima gelmiyo
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 simdi ben de hatirlamadim, umut sarikaya filan miydi acaba.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Rewendor said: nileppezdel said: Zorla okutmuyolar ya abi. gecko banlanana kadar ekmek2in dediği gibi her ilgi barı dolduğunda gelip attention whoreluk yapan dylan banlansın yani. Ama okumuyorum kafam rahat oluyo, gelip paso laf atma ihtiyacı hissetmiyorum. Ben de memnun değilim geckonun konularından da memnun olmak zorunda da değiliz zaten. özet geçiyorum, banlanmasın. fail olsa bile bizim failımız Kimin ne yaptığı nasıl konu açtığı ya da ne kadar ilgi aradığı umrumda değil de, tutup imzasına dizi finalinin tüm spoilerını büyük harflerle yazacak kadar densiz (burada çok daha ağır birkaç tanımım daha var) insanın bana göre patide hiç işi yok. Patinin hiçbir döneminde olmadı ve hiçbir döneminde olmayacak. Konusu geçer kazara spoiler verirsin tamam, farkında olmadan verirsin tamam, ama gayet bilinçli ve kasten imzaya yazmanın affı bahanesi yok, attention whoreluk diyosan da kralı. Mutlaka gözüne çarpıyo takılıyo, hiç okumasan son mesajlara baktığında görüyosun, okuma demek abes kaçıyo. Bu tipi sevmedim, sevmeyecem. Jack ölüyo işte niye bu kadar dert ettin ki.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bu arada rewendor sen 2-3 kitap başlığında tüm karakterlerin ne zaman öldüğünü spoilersiz yazmıştın değil mi, ne kadar ironik ahahahahaha
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aferin gecko. cok güzel hareketler bunlar.
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Ben anlamıyorum ki bir sürü insan banlanıyor bu herifi neden banlamıyorlar.Artık saçmalıklarına gülemiyorum bile çok sıkıldım.
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yeni nickle geri dönüyo banlananlar
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesela vanille hic banlanmadi. Neden diye bi sor?
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 nah banlanmadi. 2 kere banlandim.
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Cünkü kibar ve nazik bi hanimefendi diycektim ki... vazgectim
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aquila said: acma demiyorum, hobi olarak gene ac, ama ya baska forumda olsun ya da internette hic olmasin. Marveloth said: Bu laf nerden arakti ya, aklima gelmiyo bir yerde sabri ben sana orta açma demiyorum hobi olarak yine aç gibi bişeyden arak ama hatrlayamadm .D
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 dibimi vurdurcam ipne olcam karikatüründen.
Öne çıkan mesajlar