Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Vidar said: derslere yardım edebilirim. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bende inşaat okuyorum, projeni yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Beyler yetiştim , nedir durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ARKADAŞ ben alıcı olarak geldi satıcı kaçmış pazar alanı / troll alanı / paticik xD neyse komik olmayan havayı sogutan esprimden sonra bana lol charı satsın lutfen 15-30 arası acc levelı olan parayla alınan puandan bol bol olan veya adam akıllı herolar olan bi acc arıyorum /w me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 iptal karakter aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ellie said: yahu baya bi skin aldım ben de farkındayım lvlın yüksek olduğunu ve oyunun bedava olduğunu, ancak skinleri parayla alıyorsun, bir de satmazsam gene oynamaya başlamaktan korkuyorum dersler güme gidicek :D dersler bile o oyundan eglencelidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 -Neiloth- said: Ellie said: yahu baya bi skin aldım ben de farkındayım lvlın yüksek olduğunu ve oyunun bedava olduğunu, ancak skinleri parayla alıyorsun, bir de satmazsam gene oynamaya başlamaktan korkuyorum dersler güme gidicek :D dersler bile o oyundan eglencelidir bence abi sende hap ters etki yapmış kullanma bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 lvl 24 oldum aslında, beraber oynadığım arkadaşlar oyunu bıraktı tek başına eğlenilmiyor, en son nidalee açtım onu oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Oyunda tanıştığım kızların çoğu Nidalee oynuyor. Ne var bu karakter de, hiç sevmiyorum ben. Nasus ve Sivir gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çok uzaktan haraslıyorsun, ileride javelin oldukça can yakıyor. üstelik son anda heal basarak kurtardığım çok arkadaşım oldu, ya da javelinle turret dibinden adam aldığım. üstelik cat formda kaçmak da oldukça kolay, kaçtıktan sonra kendine heal basıp tekrar cat formda kaçmaya devam edebiliyorsun. ama stun yersen kurtuluşun yok zaten. ha bir de, french maid skini çok güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 acc bilgilerini güncelleyeyim, lvl 24. heroları ss olarak atıyorum, bunların skinleri şöyle: kitty cat katarina (limited edition) prestigious leblanc candy cane miss fortune (limited edition) blade mistress morgana french maid nidalee riot girl tristana runelar: greater mark of insight x8 greater seal of clarity x8 greater glyph of focus x8 greater quintessence of potency x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 5 lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://cousinavi.files.wordpress.com/2009/12/ror.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 aha lvl 29 oldum artık isteseniz de satmam acc'u :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sanırım lol u yapan firma bakın kızlar oynuyor diye kandırıyor paticikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 BEN GANGPLANKİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 O değilde 30 lvl'im, full rune setim var %60 oranında win'im var. Karakterlerin %80'i açık. Ne 20-30 'u 100-200'e vermem, dantel gibi işlenmiş hesabım var. 0 Leave, ve de şu anda +10k ip cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sipeyskeyk said: KIZ abi gereksiz bi kahkaha attım ya.. allah kahretsin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ellie said: aha lvl 29 oldum artık isteseniz de satmam acc'u :D Skinleri görünce gelmiştim bende "ne kadar istiyorsun" deme amaçlı ama şunu gördüm üzüldüm be :D Neyse artık iyi oyunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Oyun dotadan kat kat iyi , fazla saçmalamayin LOL ama bu tarz accountu yanlış yerde satmaya çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ha bir de şimdi pentakill skinli sonam var, artık nidalee yerine katarina ve sona oynuyorum eğlenceliymiş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bu arada oyunu bırakan arkadaşlardan bazıları hesaplarını satmak istiyor. hala lvl 30, rune buildli char arayan varsa irtiba geçebilir. hesaba ilişkin bilgileri daha sonra eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 birden fazla acc var onu yazmayı unutmuşum, flood için özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 us accountu varsa almak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 malesef, hepsi europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar