ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bana gelmemiş. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bende de var aynı sorun, saçma sapan mail göndermişim tüm listeye. kaspersky internet security var, taradım bişey çıkmadı. şifreyi vs. değiştirdim şimdi, bakalım devam edecek mi durum. messenger'da sorun yaşamıştım 10 gün önce, bağlı göründüğüm halde iletişim olmuyodu. ben de muadil bi program kurdum, onu kullanıyorum o günden bu yana. programdan şüpheleniyorum şu anda. mail içeriğini google'layayım bi de bakalım ne çıkacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Benim başıma da benzer bi olay gelmişti. 1-2 hafta boyunca 2-3 günde bir yüklü miktarda delivery notification status başlıklı maillar düşüyodu inboxıma, güya şu şu e-mail adreslerine gönderdiğim mail gitmemiş çünkü öyle bi adres yokmuşmuş. Nasıl olduysa, resmen rastgele mail adreslerine spam gitmiş benden. Şifremi değiştirdim düzeldi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 senko said: isin ilginci girdigim siteler 5i fln gecmez. Digerleri de bilimsel siteler oluyor zaten ya da code siteleri, heralde o code sitelerinden birinden girdi ne girdiyse artik. Bilimsel sitelerden girmiştir, bilimli konulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar