0ne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Hiç beklentim yok, olucak güzel şeyler extra sevindirmiş olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 1- 90 kg olacam. 2- Alamanya veya Amarika'ya gidicem. 3- Tekrar futbol oynayabilicem. 4- Dansa baslicam. 5- Para bulursam ehliyett alicam. 6- Mumkunse bolum degistiricem veya okul. iddaa da bile 6 mac tutturamayan ben bunlari yapabilcek miyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Bu sene yaptığım gibi vize-final girmemezlik yapmayıp giricem sınıfı geçmeye çalışıcam 75-80kg olup şişircem vücudu Yeni bir araba alıcam inşallah Pedere işyerinde yardim edicem falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Kesin spora başlıyorum. Minimum kasım'a kadar Avrupa'da kalabilmek için elimden geleni yapayım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Baya baya uyuyup, göt büyütücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 holivud yildizi olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bende akilanın yancısı olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 nomsaR said: 2011 koç yılı olacak diyolar. aşk bekliyorum sadece o kadar. noluyomuş koç olunca şanslı mı oluyomuşuz bu yıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hayvan gibi aşk ve iş fırsatları çıkıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 oh iyi. iş lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 tezim çok güzel olcak inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 cicero gibi yargilicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 2011=porsche panamera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 he ne beklediğimi yazmadım. umarım sussex olcak. çok istiyorum. okuldan da yakayı kurtarıcam. jeanle buluşcam tekrar <3 bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 25 yillik kocum, bi bok cikmadi, bu seneyi mi bekliyomus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 benden bir halt olmaz bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Fistan said: 2011=porsche panameralotoya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yüksek bitcek inşallah askere gidip gitmeyeceğime karar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ben de koçum, çok heyecanlıyım yeniyıla girince ilk tuttuğumu öpücem (kız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Beyler koç yılı dediysek kötü bi haberim var. Billur bi yıl olacakmış, öyle diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 akrep erkeği koç burcu kadını ilişkisinden iyi ekmek yicez bu sene o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 valla eve multimedia sistemi kuracam open source. full hd lcd tv, network storage, universal kumanda, ses sistemi, becerebilirsem eski bi notebooktan bozma slim-pc (lcd tvye monte) vs. sonraki projem multitouch ekranı masaya entegre etmek. teknoloci dışındaki planlarım diş ve göz dohtorlarıynan. başka ne vardı hmmm... iş procelerim var tabi :D daha iyi bi pozisyon için kendimi kanıtlamam lazım. evet evet herşey çogzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/03/05/fft17_mf4529.Jpeg plan yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 -sınava girip okul ve şehir değiştircem -para kazanmaya başlayacam -fotoğraf işini iyice ciddileştirecem bence 3ünden 2'sini kesin yaparım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 derslerime günü gününe çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar