cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 anime yada animasyonlar için ot gibi yakıştırması bence biraz haksızlık olur.''mary and max''mesela gayet de yetişkinler için üstelik gayet de toplumsal durumlar var. yani bu gibi filmler de var.müzekart olayı süper tabi ki benim var.onlar da edinebilirler ama kısıtlı koşullarda o kart pek kullanışlı olmaz ama yine de saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/the_boy_with_striped_pyjamas_a85ca_1f44c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 çocuklar ilk defa sinemaya gidiyorsa evde tek başına tarzı bir şey seyrettirilebilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sonra hepsi derste şöyle yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://img534.imageshack.us/img534/822/thepenguinsofmadagascarq.jpg madagascar izlet 1-2 sonra gel teşekkür et hadi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0477347/ http://www.imdb.com/title/tt1078912/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Güzel animasyonlar oluyor onlardan birini tercih edebilirsin ya da "Grup indirimi" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 nomsaR said: Flassh said: fareli bi animasyon vardı ratatu mu ney onu izlet öpüşme var bunda. lan ben onların yaşındayken teeeey. PLAYBOY KOLYEM BİLE VARDI LAN KONUŞTURMAYIN ŞİMDİ BENİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 charlie and the chocolate factory =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 patideki civcivlerin kafası dağılmasın diye vizyon'a aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 pocahontas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 gerge'nin dediklerini yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Niye? School of Rock'dan daha uygun film yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 her hafta bir pixar filmi yeter işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 baya iyi tavsiyeler gelmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 super ot da iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 GERGE said: Niye? School of Rock'dan daha uygun film yok bence. ondan oncekiler icin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 GERGE said: The City of Lost Children Pan's Labyrinth City of Ember Sky Captain and the World of Tomorrow Bunların hepsi her cinsiyetten çocuğun çok seveceği filmler. İlk ikisini özel olarak tavsiye ederim. The City of Lost Children özellikle mükemmel bir filmdir ama biraz sakat olabilir. panın labirenti büyük filmi yannız. hatta 16+ mı 18+mı ne resmen, ordaki kanlı şiddet sahnesi çoğu aksiyonda bile yok. ve müthiş filimdir tartışılmaz tabiki. ama çoluk çocaa göre diil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bi çizgifilm vardı. vücutta antikorlar polis falan. bunlardan bi tanesi polislikden atılıyo muydu neydi. sonra bi tanede antibiyotik dostu var bunun. bi kötü adam rolünde mikrop var adamın vücudundan bişi çalıyordu falan. ara ara çizgi film modundan çıkıp normal gerçek adamımızı gösteriyodu film falan. bunu bulursan izletebilirsin. ha bulursan adını bana da söylersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 osmosis jones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ha evet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Çok büyük batmış bu Osmosis Jones ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 pirates dediler mi? pardon pirate of the caribbean çocuklara süper seri bencepirates değil.. carribean olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 smarthan said: bi çizgifilm vardı. vücutta antikorlar polis falan. bunlardan bi tanesi polislikden atılıyo muydu neydi. sonra bi tanede antibiyotik dostu var bunun. bi kötü adam rolünde mikrop var adamın vücudundan bişi çalıyordu falan. ara ara çizgi film modundan çıkıp normal gerçek adamımızı gösteriyodu film falan. bunu bulursan izletebilirsin. ha bulursan adını bana da söylersin ben de istiyorum lan bunu. ilkokuldaydım o zamanlar. nedir bun un adı sanı bilen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar