Bittus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Kojiroh said: Twilight ahaha bu adami dinleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 afrosamuray izletirim.kızlar sıkılır kan ve gül =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 The City of Lost Children Pan's Labyrinth City of Ember Sky Captain and the World of Tomorrow Bunların hepsi her cinsiyetten çocuğun çok seveceği filmler. İlk ikisini özel olarak tavsiye ederim. The City of Lost Children özellikle mükemmel bir filmdir ama biraz sakat olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 forest gumpıda ekledim listeye .. biz de ortaokulda izlemiştik hatta.ama ingilizceydi hiçbişi anlamamıştım daha hazırlıkta (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abi iki tane cinsiyet var zaten. yas mi demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 O/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Dersimiz Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 @ cereb: ben de ortaokulda izlemiştim. Beyinleri nasıl yıkıyorlar, sapık bu ortaokul öğretmenleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 cerebralis said: Flassh said: ses eden olursa vurursun 2 tane paşa paşa izlerler ahaha tam adamına söyledin=) elini korkak alıştırma, ortaokul bebesinin kafasını karatahtaya vuran hocamız vardı peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Avatar olabilir. Ben resmen çocukluğumdaki gibi bi his yaşadım lan ilk izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 avatarda kuyruk sevişmesi var olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 GERGE said: The City of Lost Children Pan's Labyrinth City of Ember Sky Captain and the World of Tomorrow Bunlara ilaveten nasıl unuturum diye kafamı duvara vurduğum bir film: http://www.neonlounge.com/movie/schoolrock.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Gerge abi iyi misin ? Pan's Labyrinth'ı 8-9 yaşındaki çocuğa mı izlettireceksin, Hani çocukların olayı anlamasını geçtim, birçok sahnesi ufak çocuklar için gerçekten korkutucu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 aa bak olabilir bu da . saolun ya daha bekliyorum tavsiyeler liste yapıyorum kenarda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 6-7-8. sınıf diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 saçma sapan animasyonlar izletme ama çocuklar sağlam sövebilir. o yaştaki çocuk yeter lan büyüğüm ben havasında oluyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 o zaman budur. çıtları çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 DarKRideR said: Gerge abi iyi misin ? Pan's Labyrinth'ı 8-9 yaşındaki çocuğa mı izlettireceksin, Hani çocukların olayı anlamasını geçtim, birçok sahnesi ufak çocuklar için gerçekten korkutucu olabilir. 6-7-8. sınıflar 13-14 değil mi? Yanlış mı hesapladım ben? O yaşa uygun bence. Kahraman da kendi yaşlarında olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 olsun, korkmaz ama anlamaz o yaşlarda yine de Pan's Labyrinth öyle kolay bir film değil, başrolde çocuk oynuyor diye çocuklara yönelik bir film değil kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 alice harikalar diyarında da olabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abi konu başlığı 12-14 yaş arası diyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bence panın labirenti olmaz. çok ağır o film. matrix bile izletilir onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 @darkrider sana katılmakla beraber anlamazlar diye izletilmemeli mantığına karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Anaa Narnia vardı, söylendi mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar