Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12-14 yaş için film tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okulda başlatıciiim bi uygulama var efem.

tr genelinde dönemde 3 tane yapılan denemelerimiz var.her denemede sıralama şu bu oluyo dereceler oluyo falan.ben de çalışma isteğini,hırs yapmadan böyle tatlı bi rekabet ortamını artırmak için.bi de civcivlerin kafası dağılsın hep sınav hep sınav bunalmasınlar diye her sınavda 6-7-8lerden 1.olan şubeye film izletmeyi düşünüyorum burda bi sinema salonunda.
ve fekat öğrenciler (siz de hatırlarsınız ki) bu çağda her filmi izlemeye gelmiyo eheue.şöyle çocukla yetişkin filmi arası bişiler varsa aklınızda tavsiyeleri bekliyorum.
(seri filmler olabilir mesela,devamını bi sonraki sınavda izletirsem görmek için yine çalışıcaklar mecbur=P)
Mesaj tarihi:
aptal saptal high school muscial gibin filmler varya onları izlet, erkekler sevmez belkide kızlar sever

yada vazgeçtim, erkeklere böyle bir işkence yapılmasına dayanmam çocuk olsada erkek erkektir
Mesaj tarihi:
vizyon filmlerinden izleteceksen animasyon filmlere yönel derim.

ama istediğin filmi seçebiliyorsan, mature içeriğin az olduğu aksiyonu daya gitsin. terminatör ve batman izlemiştim 12 yaşındayken, çılgın atmıştım sonra da.
Mesaj tarihi:
ya işte mevzu o zaten şiddete yöneltmicek,hem kız hem erkeklere hitap etcek.öpüşmücek,türkan şoray kurallı olcak eheueheu.
sinema salonundan uçan tekmelerle çıkmayalım yani=))
  • Yeni Oluştur...