Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 resim çıkmasa da alıntıdan kopyalayıp bakın, çok komik çok güleceksiniz. prostatı olanlar bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 dracos said: Görkem ben. Tolga'nın +1 den kastı ben miyimbilmiyorum ki :) tolga'yı arayıp sor bence görkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 son kadro nedir? 2 günde o kadar çok liste değişioki takip edemiyorum. dün akşam görmüş olsam listeyi bugün bariz gelemezdim. lucifel gelmediğinden yer açıldı anladığım kadarıyla geliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Kimse dememiş: E Z D İ K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 tek kale bir maçtı. rakibimiz 1 kişi fazla idi, bunuda ben libero - kaleci oynayarak kapattım heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 harika bi maçtı !! bu arada ben eser +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 elimizden geleni yaptık :( ben goller atmama rağmen daha fazla koşabilirdim diye düşünüyorum. bu sefer hem ağır kaldım, hem de garip bir şekilde yorgun hissettim. Güzel kafa golü attım o yeter :P edit : attığım kafa golü tam ilhan styla olduğu için bunu fransadaki arkadaşıma armağan ediyorum. selam gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ben çok kötü oynadım çok kırgınım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Holy said: elimizden geleni yaptık :( ben goller atmama rağmen daha fazla koşabilirdim diye düşünüyorum. bu sefer hem ağır kaldım, hem de garip bir şekilde yorgun hissettim. Güzel kafa golü attım o yeter :P edit : attığım kafa golü tam ilhan styla olduğu için bunu fransadaki arkadaşıma armağan ediyorum. selam gönderiyorum. oyle ortayi baban atmaz sana ama. adam 2 ki$i arasindan cikartti o topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 doğru gerçi, orta çok iyiydi :) çok organize goller attık bugün ya, organize goller de kaçırmasaydık çok kraldı bence hücum hattımız =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 eserde dedi zaten kaçırmasalar farka giderdi maç diye aslında maça zevki verende o gollerin kaçmasıydı bence hehe :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 orta güzel olunca bende kurtarmiyim bare dedim zaten. güzel gole kalem açık dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Eger rakibin olursam bunu giz onunde bulunduracagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Karşı takım kadar biz de kaçırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bariz iyiydikki biz neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamadım. en iyi ile en kötü takımın ayrmını yapmak bu kadar zormu ha sorarım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kim kimdi oturtamadığımdan yorum yapamıyorum pek ama her türlü kazanırdık 10 yesek 11 atacak potansiyeli gördüm ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bu maç birinin bir tarafına birşey olmaması mucizeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bitch_ofBat dreat sheriff se7en_days Esh Pha Kermit saygının hala burdaki nickinden tam emin değilim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Benzer kadrolarla bi daha yapalım bence, fena maç değildi başabaş gitti, yanlış hatırlamıyosam 1 fark yenildik. Olsun keyifliydi. Bizim attığımız goller bence genel olarak kaliteydi. Bu haftada fazla oyalanmadan cumaya kadar netleştirelim kim geliyor kim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 en kaliteli golü ben attım ama eksik olduğunuz için sayılmamıştı o gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Benim ayakla bi arkadasin eli kirilmadiysa daha da bise olmaz bence ben izlemeyede gelirim oynamayada farketmez yani :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kermit said: en kaliteli golü ben attım ama eksik olduğunuz için sayılmamıştı o gol. Hee forma golunude ben attim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 cannavaro misali çizgiden çıkardığım top maçın hareketi seçilmediyse daha da söyleyecek sözüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar