JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://img7.anidb.net/pics/anime/45151.jpg Çıkmış sanırım. Endless Shit e özür niteliğinde çok güzel yapmışlar deniyor. İzleyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://mazuisubs.com/129 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ahanda kayboldu haruhi güzel mazui'nin encode'u altyazılarıda sağlam. Konuya gelince daha yarısındayım ama kitabı yakalamış gibi gözüküyor. Tek kötü yanı çizimlerin, özellikle de haruhi ve mikurunun, aşırı derecede k-on kaymış olması. Ama genede güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 20kb ile iniyor, hatta inmiyor haftaya izlerim artık, cam istemiyorum üzer beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 adamlar kitabı harbi yapmışlar... Neyse haruhi artık bi zahmet "Take care of the John Smith who will shake up the world!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 720p torrenti nerde? Mazuinin sitesinde tıklayınca LQ diyor emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Fortuna said: 720p torrenti nerde? Mazuinin sitesinde tıklayınca LQ diyor emin olamadım. http://mazuisubs.com/torrents/Mazui_Suzumiya_Haruhi_no_Shoushitsu_1080p3E0D82AE.mkv.torrent "Bow before your goddess!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 koskoca 1080p yazıyor onda, ben 720p'yi sordum. Gerçi şimdi ingilizce olmayan bir sub'ın 720p'sini indirdim, mazui'nin sublarıyla remux edip öyle izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 drama baya iyi kotarılmıştı ya pek başka bişeyde yoktu zaten filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Şuan yapmış bulunmaktayım. Görünüşe göre ( bir başına, bir ortalarına birde sonuna baktım, 2-3 dakika random izledim, out of sync bir durum olmadı.) çalışıyor. Nasıl yaptığımı yazayım: Yöntem Önce şunu indiriyoruz: http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=180690 Birde tabii ki Mazui'nin sub'ını: http://mazuisubs.com/scripts/%5BMazui%5D_Suzumiya_Haruhi_no_Shoushitsu.ass sonra mkvtoolnix'i indiriyoruz benim kullandığım versiyon eski ama işimi gördü, medifire'a upload etmiştim önceden. Link:http://www.mediafire.com/?m627xrky4r4f29o birde bunun yanında galiba şu da lazım, hatılayamadım. Gene de koyayım: http://www.mediafire.com/?ppasasuskjjz2f7 bunlar aynı dizindeyken setupı çalıştırıp yüklüyoruz. İsteyen en yenisini google'dan bulup indirebilir. Sonra bu programı açıyoruz. Program Files'daki dizinde mmg.exe'yi kullanarak. Orda add'ye tıklıyoruz, indirdiğimiz blackstormattack dosyasını ekliyoruz. Onu ekleyince bir alttaki yerde 4 tane şey çıkıcak, yanlarında tick işareti olan. En alttaki 2sinin (S_TEXT ve global tags ile başlayan) tickini kaldırıyoruz. Sonra oraya mazuinin subını sürükliyoruz. Daha sonra mazuinin subını seçin, onun altındaki format specific optionsa gelin. Orda delay(ms) yazan kısma 2000 yazın. En altta output file name'ye istediğiniz adı yazın. Start muxinge basın. Muxing bitince çıkan dosyaı açın, subların yerli yerinde olması lazım. Ben şimdi tam kontrol etmedim, oldu gibi ama eğer 2000ms delay yanlışsa, tekrar aynı işlemi yapın ama bu sefer 2000 yerine sizin işinizi gören bir değeri kullanın. Spoiler'deki dosya hazırlamak için. Eğer bu çok uzun diyorsanız; GOM player gibi bir playeriniz vasa, Spo'daki blackstormattack'ın dosyasını açın, mazuinin sublarını ekrana sürükleyin, sonra o subların delayını istediğiniz gibi player ile ayarlayın. Veya istediğiniz sub editorü açın, mazuinin sublarını 2 saniye (veya istediğiniz kadar) geri alın, o sublarla izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 of of nagato <3 yarısı bitti, iyi gibi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 cevap Lovecraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 abi çok güzel bir bölümdü, öyle böyle değil. 2.40'lık film yapmışlar ama maşallah 8 bölümlük tek sezon gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 dedim basma ama bastı, gitti güzelim nagatom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 k-on çizimleri varsa kötü ama izleyecegiz artık her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ono d ya adamım ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 salih yanlız sen bunu izlersen kesin şey yazarsın "normal insan olan nagatoya 2 kol 1 bacak veririm" sadfsdf SÜper karakter nagato normal insan vers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 endless zart ı izlememiştim ben aad Bu mavi saçlı kız öldürmeye kalkmış sanırım, orayı anlatabilecek olan var mı ? en son 3. tekrarda felan bırakıp askere gitmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 SenariouS said: salih yanlız sen bunu izlersen kesin şey yazarsın "normal insan olan nagatoya 2 kol 1 bacak veririm" sadfsdf SÜper karakter nagato normal insan vers. Pintilik abi 2 kol 1 bacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 JonBovi said: endless zart ı izlememiştim ben aad Bu mavi saçlı kız öldürmeye kalkmış sanırım, orayı anlatabilecek olan var mı ? en son 3. tekrarda felan bırakıp askere gitmiştim endless le alakası yokki onun. normal sezonda olan olay. çok da güzel bi kavga sahnesi de vardı hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 güya 2 3 kere izledim sezonu ha hangi bölüm hatırlayabiliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yukinin ilk alien olduğu ortaya çıktığı bölüm melancholy of suzumiya haruhi 4 veya 5 (aniem deil arctan bahsediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 haruhi izlediğim zaman içimde sıcak bir duygu oluşuyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 oo konusu felan bile varmış http://forum.paticik.com/read.php?10,3020022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hea hatta ben açtım ama ses çıkarmayayım dedim...asdfasdf emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar