roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Şöyle bişi gördüm geçen, drama dönsün diye paticiğe konu açayım dedim. PS3 ve 2 orjinal oyun getir, 220EUR indirim PS2 ve 4 orjinal oyun getir, 70EUR indirim Wii artı 2 orjinal oyun, 150EUR indirim Xboxla alakalı bi kampanya da var da o çıkmamış. Kinect denemek için gittiydim hatta da, dükkanlar hep küçük ya, koyacak yer bulamamışlar ahahah, büyük bi Saturn e falan gitmek lazım. Neyse işin sosyolojik kısmı size kalsın. http://img713.imageshack.us/img713/802/img3117xq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 microsoft çalışanları bile beğenmemiş kinecti, paketleyelim satalım bunları, üstüne ps3ünü getiren mal çıkarsa bedavaya getiririz üstüne kar ederiz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 evet, hatta orasi direk microsoftun ana binasinin alt kati, muhendisler filan satis elemani olarak calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 normaldir, aletin eklentisi de aletle aynı fiyatta olunca 2 konsol götürsen yine karşılayamazsın. Adamlar bence bol keseden indirim yapmışlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ellerindeki iksboks ve kinektlerden kurtulmaya çalışıyorlar işte. "ps2 bile iyiydi bundan hacı birileri bağışlasa da zone of the enders 2 atsak" diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 DoruK said: ps3ünü getiren mal çıkarsa bedavaya getiririz üstüne kar ederiz demişler. Kaede said: "ps2 bile iyiydi bundan hacı birileri bağışlasa da zone of the enders 2 atsak" diyorlar hahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bayiliyorum fanboylari okumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ps3 te xbox ta wii de var be net diyebilirim ki kinect e laf soyleyeni allah carpar utanin yani bir bilgisayar muhendisi olarak, sony b.k yesin diyorum, kinect in inanilmazligi karsisinda, kiytirik image processing te harcadigimiz zamanlari dusununce saygiyla egiliyorum. bir kere adam gibi deneyin aleti bu kadar konusmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar