Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bu aralar alışveriş yapan var mı, halen sağlam mı? en son 2003'te monitör almışım sdf, baya bi kitap alacam ama stok mtok diye bekletirlerse olmaz.
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Son iki kitabı oradan aldım, kargonun beklenenden bir gün geç gelmesi dışında bir sorun olmadı. güzel paketleyerek o açığı da kapatmayı başardılar.
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ben aldım geçenlerde epey bir kitap şöyle saçmalıklar yaşadım; bazı kitapların tahmini teslim süresi 1 hafta idi. 1 haftayı geçtik bana bir mail geldi, kusurabakmayınbulamadıkdahaarıyoruz diye. bulduklarınızı yollayın o zaman dedim sonra mail geldi kitaplar temin edilip kargolandı dedi ayın 1 iydi bu mail geldiğinde. sonra takip no istedim 2 gün sonra takip no verdiler ve girdiğimde ne gördüm; ayın 3 ünde 17.46 da yani akşam üstü kargoya verilmiş ürünler... neyse efenim elime ulaşınca sinir fln kalmadı çünkü çok uygun fiyata almıştım kitaplarımı ve çok güzel kargolamışlardı. hm bir de, hafta sonu telefon hatlarını ararsan meraba siberalem buyrun diyen bir sekreter çıkıyor ürkmemek lazım
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ideefixe ne demekti ki idefix yapmışlar
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 idefix var hala kullaniyorum, kitapyurdunu da kullaniyorum ikisi de birbirinden guzel. Iki sitede ozel indirim yapiyor bide bana muhah :)
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 en son idefix'de sanal fuar vardı, baya indirimli kitap vardı, şimdi var mı bilmiyorum, aç, bak.
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ya bitti ya bitiyor bu aralar imzalı kitaplar :) güzeldi epey 12 tane kitap aldım 3 ü imzalıydı fiyatlar da uygun valla
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kitaplar için artık usb şeysi kullanıyorum, mutluyum hafifim http://static.gamesradar.com/images/mb/GamesRadar/us/Daily/2010/04-Apr/8/StarCraft%202%20collectors/usb--article_image.jpg
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 7 tane kitap aldım demin bakalım ne zaman toparlayıp gönderecekler. keşke her site kargolarla anlaşmalı olsa da hepsiburada gibi siparişi parça parça gönderebilse, bunlar daha fazla kargo ücreti alıp tek seferde yollamaya çalışıyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 reddiye said: ben aldım geçenlerde epey bir kitap şöyle saçmalıklar yaşadım; bazı kitapların tahmini teslim süresi 1 hafta idi. 1 haftayı geçtik bana bir mail geldi, kusurabakmayınbulamadıkdahaarıyoruz diye. bulduklarınızı yollayın o zaman dedim sonra mail geldi kitaplar temin edilip kargolandı dedi ayın 1 iydi bu mail geldiğinde. sonra takip no istedim 2 gün sonra takip no verdiler ve girdiğimde ne gördüm; ayın 3 ünde 17.46 da yani akşam üstü kargoya verilmiş ürünler... neyse efenim elime ulaşınca sinir fln kalmadı çünkü çok uygun fiyata almıştım kitaplarımı ve çok güzel kargolamışlardı. hm bir de, hafta sonu telefon hatlarını ararsan meraba siberalem buyrun diyen bir sekreter çıkıyor ürkmemek lazım heh evet son dönemlerde teslimatta cidden bokunu çıakrdı idefix, eskisi gibi kaliteli ve sorunsuz bir şekilde çalışamıyor, büyümenin etkisi tabii ki var fakat bu kadar büyük çaplı bir bozulmayı hiç beklemiyordum ben, yine de fiyat ve ürün yelpazesi olarak halen favori sitelerimden biri oluyor kendileri, sonuna kadar da güveniyorum nedense :)
Drall Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ben de yedi kitap siparişi verdim hepsinde de en geç 3 gün yazıyordu çarşambaya elimde olması lazım, olur mu dersiniz?
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 valla genelde gun ıcın temın edıldı yazıyor , ertesi gün kargoluyorlar
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi bozulma fln hicbisi yok, ne zaman kitap alsam sorun cikarsa ariyorlar istedigniz xx kitabini bulamadik ne yapalim diye, hatta baska dillerde bulduk istermisiniz diye soruyorlar. alternatif getiriyorlar vs aksaklik oldugunda yine ariyorlar kusura bakmayin bugun veremedik kargoya vs diye.
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 en son oradan preorder ile zumruduanka kardeşliğini (yoldaşlığı mıydı yoksa?) almıştım. o ve ondan once yaptığım alışverişlerde hic bir sorun yaşamadım.
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 gayet iyi ideefixe. bir zamanlar değişik ürünlere dalıp bozulmuşlardı sonra sadece kitap dvd satmaya başladılar, beceremedik biz bunu sadece iyi bildiğimiz işi yapalım dediler. sonrasında beni hiç üzmediler.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 geldi benim kitaplar :)
Öne çıkan mesajlar