Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

idefix

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son iki kitabı oradan aldım, kargonun beklenenden bir gün geç gelmesi dışında bir sorun olmadı.
güzel paketleyerek o açığı da kapatmayı başardılar.
Mesaj tarihi:
ben aldım geçenlerde epey bir kitap

şöyle saçmalıklar yaşadım;
bazı kitapların tahmini teslim süresi 1 hafta idi. 1 haftayı geçtik bana bir mail geldi, kusurabakmayınbulamadıkdahaarıyoruz diye.
bulduklarınızı yollayın o zaman dedim
sonra mail geldi kitaplar temin edilip kargolandı dedi ayın 1 iydi bu mail geldiğinde. sonra takip no istedim 2 gün sonra takip no verdiler ve girdiğimde ne gördüm;
ayın 3 ünde 17.46 da yani akşam üstü kargoya verilmiş ürünler...
neyse efenim elime ulaşınca sinir fln kalmadı çünkü çok uygun fiyata almıştım kitaplarımı ve çok güzel kargolamışlardı.
hm bir de, hafta sonu telefon hatlarını ararsan meraba siberalem buyrun diyen bir sekreter çıkıyor
ürkmemek lazım
Mesaj tarihi:
kitaplar için artık usb şeysi kullanıyorum, mutluyum hafifim

http://static.gamesradar.com/images/mb/GamesRadar/us/Daily/2010/04-Apr/8/StarCraft%202%20collectors/usb--article_image.jpg
Mesaj tarihi:
7 tane kitap aldım demin bakalım ne zaman toparlayıp gönderecekler. keşke her site kargolarla anlaşmalı olsa da hepsiburada gibi siparişi parça parça gönderebilse, bunlar daha fazla kargo ücreti alıp tek seferde yollamaya çalışıyor.
Mesaj tarihi:
reddiye said:

ben aldım geçenlerde epey bir kitap

şöyle saçmalıklar yaşadım;
bazı kitapların tahmini teslim süresi 1 hafta idi. 1 haftayı geçtik bana bir mail geldi, kusurabakmayınbulamadıkdahaarıyoruz diye.
bulduklarınızı yollayın o zaman dedim
sonra mail geldi kitaplar temin edilip kargolandı dedi ayın 1 iydi bu mail geldiğinde. sonra takip no istedim 2 gün sonra takip no verdiler ve girdiğimde ne gördüm;
ayın 3 ünde 17.46 da yani akşam üstü kargoya verilmiş ürünler...
neyse efenim elime ulaşınca sinir fln kalmadı çünkü çok uygun fiyata almıştım kitaplarımı ve çok güzel kargolamışlardı.
hm bir de, hafta sonu telefon hatlarını ararsan meraba siberalem buyrun diyen bir sekreter çıkıyor
ürkmemek lazım

heh evet son dönemlerde teslimatta cidden bokunu çıakrdı idefix,

eskisi gibi kaliteli ve sorunsuz bir şekilde çalışamıyor, büyümenin etkisi tabii ki var fakat bu kadar büyük çaplı bir bozulmayı hiç beklemiyordum ben,

yine de fiyat ve ürün yelpazesi olarak halen favori sitelerimden biri oluyor kendileri, sonuna kadar da güveniyorum nedense :)
Mesaj tarihi:
abi bozulma fln hicbisi yok, ne zaman kitap alsam sorun cikarsa ariyorlar istedigniz xx kitabini bulamadik ne yapalim diye, hatta baska dillerde bulduk istermisiniz diye soruyorlar. alternatif getiriyorlar vs

aksaklik oldugunda yine ariyorlar kusura bakmayin bugun veremedik kargoya vs diye.
Mesaj tarihi:
en son oradan preorder ile zumruduanka kardeşliğini (yoldaşlığı mıydı yoksa?) almıştım. o ve ondan once yaptığım alışverişlerde hic bir sorun yaşamadım.
Mesaj tarihi:
gayet iyi ideefixe. bir zamanlar değişik ürünlere dalıp bozulmuşlardı sonra sadece kitap dvd satmaya başladılar, beceremedik biz bunu sadece iyi bildiğimiz işi yapalım dediler. sonrasında beni hiç üzmediler.
  • Yeni Oluştur...