resata Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 arkadaslar, tarihte turklerin yaptigi buyuk kesifleri, buyuk olaylari bu baslik altinda toplasak ? hem bana da lazim, yardimci olursunuz... =)) ben basliim mesela... ilk kitalar arasi ucusu yapan insan hezarfen ahmet celebi... [signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... [Bu mesaj resata tarafından 12 Mayıs 2004 12:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Kıtalararası?! :-)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 evet ilk rokedi de borte cene atmis horasanda bir ziyafette. roked 100 km kadar yukselmis, yorungeye girmis.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ilk top kullnarak savaş yapmışz[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Norak, 12 Mayıs 2004 12:55 tarihinde demiş ki: Kıtalararası?! :-) eet kopruden ucmus :P[signature][hline]says the rhino...
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: AssassiN, 12 Mayıs 2004 16:16 tarihinde demiş ki: said: Norak, 12 Mayıs 2004 12:55 tarihinde demiş ki: Kıtalararası?! :-) eet kopruden ucmus :P hane ismine filmlerde yapıldıu istenbul kanatlarımın altında istanbulda galata kulesinden diğer tarafa uçmuş[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 avrupa yakasından asya yakasına uçmuş biliniyor işte o da kıtalar arası sayılır :) 31 aralıkta seneye görüşürüz lafına benziyo azıcık :)
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 vah vah hakkini yemisler :)[signature][hline]says the rhino...
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Barutu ve de haliyle topu Çinliler icat etmemişmiydi, ben mi yanlış biliyorum?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: fedaykin, 12 Mayıs 2004 16:36 tarihinde demiş ki: Barutu ve de haliyle topu Çinliler icat etmemişmiydi, ben mi yanlış biliyorum? hayir ! olur mu ! nasil oyle dersin ?! cinliler zaten turklerden gelme.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 buna göre yüce Manitu olarak geçen tanrı, bir türk tanrısı oluyor :P hani kızılderililer de türk ya o yüzden :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: unity100, 12 Mayıs 2004 14:23 tarihinde demiş ki: evet ilk rokedi de borte cene atmis horasanda bir ziyafette. roked 100 km kadar yukselmis, yorungeye girmis. :lol: türklerden çıkmış icatlar vardır elbette ama bunların en popüler olarak söylenenlerle alakası olduğunu zannetmiyorum..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 barutu bilmiyoruym ancak topu ilk İstanbul(bu sefer yannış yasamaacam :-P) fethinde Fatih Sultan Mehmet Surları devirmek içn kullandı. Bundan esinlenen Avrupa devletleri derebeyliklere karşı bu yçntem, kullandı ve derebeyliklere son verildi.[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: SwZ, 12 Mayıs 2004 22:05 tarihinde demiş ki: barutu bilmiyoruym ancak topu ilk İstanbul(bu sefer yannış yasamaacam :-P) fethinde Fatih Sultan Mehmet Surları devirmek içn kullandı. Bundan esinlenen Avrupa devletleri derebeyliklere karşı bu yçntem, kullandı ve derebeyliklere son verildi. OAOOOOOOeeooooooOOOOOOOOFfffffffffff ffffffffffffffffff OOOOOOOOOOOOFFFffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffff..... beyin yikayan cok tarih hocasi gordum, ama BOYLESINI GORMEDIM ! hangi lise hocasi kafaniza bunu sokacak kadar aptal olabilir[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ne bilem lise 6 yıl öncesinde kaldı[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 mesela hun türkleri mete zamanında 10luk sistemi buldular şu an her ülkenin kullandığı ordu düzenidir.On başı ,yüz başı,bin başı albay yarbay general subay cart curt bu olabilirmi:) Bide tarih kitaplarinda vardır türklerin savaş taktikleri fln ilk defa o taktikleri türkler kullanmış buda bi keşif. Sonra piri reis günümüzdeki dünya haritasına yakın bi haritayı o günün şartlarıyla belirlemiş oda bi ilk.Sonra mimar sinanın sanat eseri nitelğindeki camilerini bi ansiklopediden incelersen ii olur.Benden bu kadar:)[signature][hline] =Nothing For Everything=
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Birde kavimler göçüne neden olmuşusuz.Roma imparatorluğunu tarumar etmişiz:)[signature][hline] =Nothing For Everything=
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bunun daha once polemigi olmustu. eger 10 luk duzen bir olaysa, romalilar daha once 6 lik duzeni buldular, yuzbasi da meteden cikmamistir, bilakis centuriondan - kabaca yuz kisiye yakin olan ve decuria (yannis hatirlamis olabilirim) lardan olusan grubun basi - cikmistir. yuzlukler de toplanarak lejyonu olusturuyordu. bu da sanirim 4200 kiside.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hmm okadar yazı var ama hepsi boş Türklerin ve insanlık tarihinin en büyük icadını kimse söylemimiş hazır olunnnn ! YOĞURT işte budur yoğurt olmasa bu gün dünya nasıl olurdu düşünemiyorum... :-D I AM BACK...
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 oha yoğurt waoooooooorrrvvv. Deliyiz[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 kımız gibi psikopat bir içkimiz var.Sen kes atı içki yap..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Kımız at sütünden yapılır atın kesildiği falan yok.
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 unity tmmda 6lık sistemle onluk sistem farklı şu an için en çok kullanılan ve amerikanında tercih ettiği sistem olan onluk sistemdir.Yani buda bi ilk sayılır değilmi:)[signature][hline] =Nothing For Everything=
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Apache, 12 Mayıs 2004 22:53 tarihinde demiş ki: kımız gibi psikopat bir içkimiz var.Sen kes atı içki yap.. kimiz at sutunden yapilir[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: LoMBaK, 12 Mayıs 2004 22:57 tarihinde demiş ki: unity tmmda 6lık sistemle onluk sistem farklı şu an için en çok kullanılan ve amerikanında tercih ettiği sistem olan onluk sistemdir.Yani buda bi ilk sayılır değilmi:) e o zaman simdi ben 19.5 lik sistem bulsam yeni birsey mi kesfetmis olucam. bu olay sadece saymayi mod 6 da mi yapiyorsun mod 10 da mi o fark sadece.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Öne çıkan mesajlar