Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 7 yaşında cooker-labrador kırması bir köpeğe sahibim. (Resmini albümde benim kısmımdan görebilirsiniz.) Ancak köpeğim son 2 haftadır falan garip davranmaya başladı. Sürekli evde kafasını eğip uzun süre yere bakıyor. Arada salyası falan bile döşemeye akacak kadar uzun sürebiliyor. İlk başladığında sırf böyle yapıyordu. Şimdi ise genel olarak normal, her şeyi normal yapıyor ama arada böyle dürtmedikçe saatlerce sürebilecek uzunlukta bir süre boyunca aşağı bakıyor. Baktığı tek bir nokta değil hep farklı yerlerde ve ev her 2 günde bir siliniyor yani koku kalmış olması da pek mümkün değil. Sebebi ne olabilir?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 düşünüyodur[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bası artık agır gelmeye baslamıs olabilir veya düsünüyoda olabilir dedigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Hayatı sorguluyodur..[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yaslilik iste ne yaparsin.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Kalhiae, 27 Ağustos 2004 13:03 tarihinde demiş ki: Hayatı sorguluyodur.. bak bu olabilir cok dikkat et birsey yapmasın kendisine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yaşı kaç ?? Bak yaşı ilerlemişse onu bir veteriner e götür çünkü ya ilerleyin bazen Beyinde ur oluşabılıyo kopeklerde Ama çok nadir bir durum bu benım köpeğime oldu :( söylemek bile istemiyorum ama köpeğinin sağlığı için bi baktırt..[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 pardon yaşı kaç demişimde yaşını yazmışsın prdn bi baktırtın lütfen Veterinere bizimki 9 yaşında öldü :([signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 belki böcek görmüştür, ya da yerde bir yansıma. aklını ona takmış olabilir. bizim ki arasıra tek bir noktaya sabitleniyor, sonra bir bakıyorum meğersem böcek varmış vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yok ama 2 haftadır böyle sürekli yerlere bakıyor. Neyse, düzelir umarım. En azından ilk başta bakarken hiç tepki vermiyodu şimdi sadece "boş zamanlarında" arada bir bakıyor. Yemek uyku oyun ve gezme falan dışında arada bir yani.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 27 Ağustos 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 aşıktır?[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 şu geyikleride yapmayın adam gibi bişey sorulmuş[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 böyle birşeyin bilimsel bir açıklaması varsa biz mi yapıcaz bunu? geyik yapıcaklar tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 depresyona girmistir,etrafına bakmaya cekınıyodur[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar