Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 doktor yok galiba olayda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 adını bile zor hatırladığın hatun, feysbukunda diye tanıdık mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ben de anlamadım olayı. kız psikolojisi bozuk bir hastamıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 fede said: hiç bişey anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 olay şu adam senelerdir tanıyıp da sallamadığı kızı,psikoloji stajı yaptığı hastenede vizitedeyken görmüş. kızın ufak tefek psikolojik sorunları varmış arkadaşımızın da olduğu bölümde tedavi olunca,arkadaşımnız bilgilerine bakmış ve kızın iş hayatında ki mevkisini görünce "aklıma sıçıyım keşke kıza yazsam hayatım kurtulurdu" hissine kapılmış olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 şimdi yazsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kizin pozisyonu neymis patronun oglumuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Aluriel said: şimdi yazsın ?yazamaz ki,kız 400 milyon$ ciro yapan bir şirketin patronunun kızı mevkisindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 babası hulusi kentmen miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 zengin kızlar fakir oğlan severmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Pickles said: zengin kızlar fakir oğlan severmiş yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 öyle duydum bizim fakir bir arkadaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 nomsaR said: babası hulusi kentmen miymiş?Bülent Kayabaş'mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 güzel ve değişik bir tesadüf..kaderin bir oyunu olmalı:))...bence bir mesaj atmalıydın o olduğunu anladıktan sonra;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Kız geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Cassiline said: İbretlik hikaye din kardeşim... http://img72.imageshack.us/img72/1329/shya.jpg ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Biotar said: Kız hala facebook'un da ekli mi? ekli de hesabını kapatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Aluriel said: abi hiçbir şey anlamadım cidden. kız mı hasta ? sen mi hastasın ? hasta olan yok mu ? sen doktor musun ? doktor da mı yok ? kızın gideri var mı ? kız hasta işte, ben stajyer konumundayım. kıza o gözle bakmamıştım demiştim daha önce. LucifeL said: olay şu adam senelerdir tanıyıp da sallamadığı kızı,psikoloji stajı yaptığı hastenede vizitedeyken görmüş. kızın ufak tefek psikolojik sorunları varmış arkadaşımızın da olduğu bölümde tedavi olunca,arkadaşımnız bilgilerine bakmış ve kızın iş hayatında ki mevkisini görünce "aklıma sıçıyım keşke kıza yazsam hayatım kurtulurdu" hissine kapılmış olay bu. şurası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 onları anladık zaten. son soruma cevap vermemişsin ama. gözünden kaçtı heralde :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kız deliyiş. gideri olabilir mi. hem kız hem deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 olabilir abi deli olunca default çirkin gelmiyor yani. neyse zaten önemi yok adam beğenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 gecko threadi olmuş bu giriş var, gelişme sonuç vs. hiç bişey yok bi kızı eklemiştim, sonra kızı gördüm, karnım guruldadı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 trend e uyuyoruz biz de napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ben anladım kız bunu eklemis buda silmemis tanımadıgı halde kızdır dursun kösede diye sonra vizitede karsısına çıkmıs hemde deli olarak yani böyle anladım yanlıslarım olabilir birazda kendim biseyler kattım umarım begenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 çok güzel olmuş, ne kattın bunun içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar