Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 benim sartim bir, adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 İslam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 AeneisF said: AeneisF 5-) LoL un bana anlamını soran Cherkes arkadaşıma Sadece şunu söledim STFU.... 6- ) LVL 61 Bir Warrior un Eslantta DM kesmesi Arkadaşımızın zoruna gittiki geldiği gibi kolay gelsin yerine LOL dedi. 8 -) O küfürleri sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum... Gerekirse kim olursa olsun gene ben dahil clanımdaki herkes sana küfür edecektir.. 9-) Ben birisi boss keserken lol demiyorum ...Kolay gelsin diyorum...Buna sende dahilsin... 10 -)Senin Lol dediğin arkadaş 4 priestla değil 3 priestla kesiyodu ve 2 heal wardı.. 12-) Bu LOL kelimesi bişey keserken Kim derse desin yemin ediyorum ağza alınmayacak en büyük küfürleri edecem... Daha da Bu konuda yorum yapmayacağım.. Daha da Bu konuda yorum yapmayacağım.. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 12:57 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 AHAHAH ADAM LOLÜ BİLMİYO LAN BİDE ATAR YAPMIŞ ASUAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ateistliğin 5 şartı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bizim mi sıralamamız gerekiyodu burdan sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 1-Yalin halden 2-I'yi halden 3-e' hadilen 4-de' hadilen 5-den'gesiz halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 LathspeLL said: Ateistliğin 5 şartı: ateistlik mümkün değil çünkü ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 internetin ilk $artini iskalami$ bir ba$lik daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar