fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 town center'dan çıkarsın binaları yıkarsın ne buyursam yaparsın age of empires köylüsü koyunları kesersin barrack'ları dikersin wonder'larda nefersin age of empires köylüsü erkeğin odun keser kadının balık tutar ispanyolsa pek şeker age of empires köylüsü demarco'yum bu canımdan usandım nice deathmatch'leri sensiz kazandım sen olmasan feodal'da pısardım adı güzel kendi güzel age of empires köylüsü avcısı var işçisi var tamircisi var çiftçisi var seyis ile koyunun ne ilgisi var aptal olma age of empires köylüsü bir sözümle monastery kurarsın onager'in yarasını sararsın 50 food'a emeğini satarsın senin de ehehehehe age of empires köylüsü conquistador sagusu: conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır age of köylüsünün çok partili hayata geçişi sabahtan uğradım age of köyüne önce bir town center kur dedi bana çilekler toplattım koyun kestirdim önce geyikleri vur dedi bana moğol oldum hussarlardan soruldum aztek oldum championlar doyurdum paladinin kuyruğuna vuruldum wonder yapamazsın zor dedi bana işçiyi çoğalttım stone’a kastım kaleler kurdurdum jaguar bastım hepsini topladım delete’e bastım* “yeter söz milletin” dur dedi bana. bence gülelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sensin komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Fatih bugün çok geckosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 size küfür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bugün öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 fede said: senin de amına koyim age of empires köylüsü çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 aa öyle bişey mi varmış lan okumadım ben şiiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben şikayet ettim çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 burda çoluğumuz çocuğumuz var , ayıp değil mi onların ahlaklarına kötü örnek oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 fedenin tek inekli veya karaya vurmuş fotosu alayınıza gider bilesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 eyw kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Olitere yaktın adamı Olitere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 fede banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yok lan yazık, komik adamdır kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 3 madalyası var ensesi kalın bunların roröro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben güldüm lan ahahaha her okuduğumda komik geliyor yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bende güldüm.her insan farklı ritimde okur bu şiiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 fede said: seyis ile koyunun ne ilgisi var aptal olma age of empires köylüsü 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 gazel güzelde fede yazınca degerini yitirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ben yazayım tekrar değeri artsın olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 konuyu ben açtığımda herkes gülmüştü. üzgünüm fede ama fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar