Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hernagi aşırı milliyetç ibir kimliğim yok ama "türk yunan" kardeşliği nedense çok anlamsız geliyor bana. bence öyle bir şey yok. olmadığının en büyük kanıtı da bence sadce bizim çabalamamız[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 türkle türkte kardes degildir türk yunan sadece oldugundan cok daha ii anlasabilir ler kendi cikarlari icin, iki ülkeninde.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Sadece türk-yunan değil bütün akdenizliler kardeştir. Bunu en iyi yurt dışına gidip bir gençlik kampı veya benzeri bir şeye katılırsan anlarsın. yoksa oturduğpun evinden anlaman mümkün değil.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: fedaykin, 04 Ağustos 2004 23:25 tarihinde demiş ki: Sadece türk-yunan değil bütün akdenizliler kardeştir. Bunu en iyi yurt dışına gidip bir gençlik kampı veya benzeri bir şeye katılırsan anlarsın. yoksa oturduğpun evinden anlaman mümkün değil. sen benim evimde oturduğumu nerden biliyosun? beni ne kadar tanıyosun da böyle bir yargıya ulaşıyosn? küçükken (11 yaşımdayken) brezilyadaki bir kampa gitmiştim. ve en iyi anlaştığım adamlar akdeniz ülkesi olan italyadan gelenler değil genelde ürdün, amerika ve iskandinavyadan gelenlerdi.[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 04 Ağustos 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 en iyi iskandinavlarla anlaşmışsan o zaman sende bir sorun var demektir veya onlar iskandinav değildir :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hehe valal bende i sorun yoktu onlarda yapılı ve sarışındı yani tam iskandinavdı gerçi ben kamptaki tek türk erkek çocuktum ondan ilgi odağıydım ama konu sapasın şimdi:)[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hic bir millet bir digeriyle dost kardes falan degildir . tarih bu boyle der . tabii olay millet bazinda yoksa yaz kampinda yunanliyla dost olursun . o isin bireysel yonu[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 herkes kardeş olabilir,idolojileri,bayrakları,korkuları,özel mlları,zengilniği fakirliği kaldırın,görürsünüz :) ama tabi olayımız bu değil,türk ve (sallıyorum)avusturlayalı ne kadar arkaşca olabilirse türkle yunanda o kadar arkadaş olabilir,eğitime bağlı,televizyon yayınlarına bağlı,eski kalıplaşmış,örümcek ağı gibi aklımızdaki kötü anıları silersek pekala olabiliriz.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 04 Ağustos 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kardesten de otedir. izmirde oturan turklerle sisamda oturan yunanlilara bakarsan ayird edemezsin. antalyaliyla yozgatli birbirine bunlardan daha az benzer. butun olay yoresellikte. laz diyarbakirliya benzer mi ? hayir. kardes midir ? evet. o zaman haydi haydi canakkalelilerle midillililer kardestir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 milletlerin cikarlari vardir . cikarlar savas getirir anlasmazlik getirir . özel mallari bayraklari ideolojileri cikarmak insan dogasina aykiri olduguna gore kisaca bunu yapamayacagina gore kardes milletler yoktur cikarlari ortak milletler vardir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bu benim düşüncem,ama türkün türkten başka dostu yoktur bence doğru bir laf..Ancakk bu günümüzde böyle değil tabi türkün türkten başka düşmanı yoktur geçerli.. yunanlılara gelince ben herkesle kardeş olurum da yunanlılarla ASLA! :hrr: yunanlılara hep antipatim oldu nedense,bu yüzden nefret ediyorum onlardan.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 burada kastedilen sanki o değil huun. burada kastedilen yönetilen kısım daha çok. senin baktığın yön ise bürokrasi.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 aynı dili konuşamasak bile tr.de yaşayan pek çok insandan çok daha iyi anlaşılabilinir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 megalo idea, enosis peşinde koşan yunanlılarla hiç kardeş olduğumuzu düşünmüyorum. ha banane ya Türklere gıcığım yok kardeş kardeş yaşayalım diyen yunanlılar da vardır. gelsinler öpiyim ellerini.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Seperate, 05 Ağustos 2004 00:10 tarihinde demiş ki: yunanlılara gelince ben herkesle kardeş olurum da yunanlılarla ASLA! :hrr: yunanlılara hep antipatim oldu nedense,bu yüzden nefret ediyorum onlardan. peki bay adolf.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: DoGMeaT, 05 Ağustos 2004 00:37 tarihinde demiş ki: said: Seperate, 05 Ağustos 2004 00:10 tarihinde demiş ki: yunanlılara gelince ben herkesle kardeş olurum da yunanlılarla ASLA! :hrr: yunanlılara hep antipatim oldu nedense,bu yüzden nefret ediyorum onlardan. peki bay adolf. getirin ulennnn 5-10 yunan ordan yakacam,ocağı ısıttımm :P[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 her şeyi tadında bırakmak lazım bence,nefretin bile :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 gercekten italyanin guneyi yunanistanin her yeri ispanyanin kiyi seridi [afrikali ve araplar haric] ayni ayni sekilde mac izliyorlar, ayni sekilde yol tarif edip ayni sekilde gomlek giyiyorlar, sac goz zaten ayni[signature][hline]
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yani kardeslikmi iklim yuzunden modifikasyonmu orasini bilmiyorum[signature][hline]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Büyüdüğünüz Çevre Yunan düşmanı bir çevre oldugu için size hak veriyorum yunanlılardan nefret etmeniz için...
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: metboy, 05 Ağustos 2004 00:31 tarihinde demiş ki: megalo idea, enosis peşinde koşan yunanlılarla hiç kardeş olduğumuzu düşünmüyorum. ha banane ya Türklere gıcığım yok kardeş kardeş yaşayalım diyen yunanlılar da vardır. gelsinler öpiyim ellerini. Enosis nedir: Enosis büyük yunanistan projesidir bu proje Yunanlıların büyük yunanistan hayalidir enosis e göre yunanistan Ege Kıyıları(Tr tarafı) Kıbrıs, Istanbul da dahildir.Şimdi böle bir projesi olan bi devlet bizim dostumuz haa güldürmeyin beni ya ne kardeşligi...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 dandini bir kardeşlik bu bugün kardeşiz der yarın f-16 larını vurur[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman..
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 turk yunan kardestir ayrim yapan kallestir diyelimde konu kapansin . oyle sevmiyorum dusmanimiz onlar bizim demekte dogru degil . cikarlarimiza uygunsa kardeste oluruz yunanliyla :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: DIEMASTER, 05 Ağustos 2004 02:52 tarihinde demiş ki: said: metboy, 05 Ağustos 2004 00:31 tarihinde demiş ki: megalo idea, enosis peşinde koşan yunanlılarla hiç kardeş olduğumuzu düşünmüyorum. ha banane ya Türklere gıcığım yok kardeş kardeş yaşayalım diyen yunanlılar da vardır. gelsinler öpiyim ellerini. Enosis nedir: Enosis büyük yunanistan projesidir bu proje Yunanlıların büyük yunanistan hayalidir enosis e göre yunanistan Ege Kıyıları(Tr tarafı) Kıbrıs, Istanbul da dahildir.Şimdi böle bir projesi olan bi devlet bizim dostumuz haa güldürmeyin beni ya ne kardeşligi... enosis buyuk 'yunan' projesi ise turan da buyuk 'turk' projesidir. psikopata baglamis azinlik radikallerin kovaladigi olaylari milletlere mal etmemeyi hala ogrenemediniz. f 16 lara gelince, sizin silahli kuvvetleriniz onlara ne kadar killik yapiyorsa onlar da sizinkine yapiyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: unity100, 05 Ağustos 2004 08:54 tarihinde demiş ki: f 16 lara gelince, sizin silahli kuvvetleriniz onlara ne kadar killik yapiyorsa onlar da sizinkine yapiyor. Oy, oy, oy. Sizinkiler napıyo peki bu arada ? Iraklılara mı kıllık yapıyor ?[signature][hline]darkspade [Bu mesaj navyamphs tarafından 05 Ağustos 2004 09:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar