PembeTavsan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Avrupayı dolaşırken bu köpecikleri atlatmanın baya yaratıcı yollarını bulduk, hatta olayı baya iyi araştırdım. Kokunun saklandığı kaptan dışarı çıkması koyulduğu andan itibaren belli bi zaman alıyo ve bu içine koyduğun şeye göre değişiyo ve köpeğin burnu kusursuz değil adskjf. Başta mcdonalds pipetlerinin iki ucunu yakıp içine doldurma fikri geldi aklıma fakat bu pipetleri alıp götüme soksam sizce köpeğin kokuyu alma süresi kaç dakka olur ? Varsa başka fikirleriniz, mesela birisi trende çöpe atın falan diyodu. Yaratıcı fikirler başlığı olsun bu, anneannemin başörtüsünü saklamaya çalışıyorum (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 12.5 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Hoşlanıyorsan sok hiç bekleme köpeğin cevabını bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 götüne göre değişir ama anlaşılıyor ki o götte fazla saklayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PembeTavsan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 arkadaşıma da sokabilirim de yanaşır mı sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 hahaah gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bir de köpeğin iç güdülerini hesaba katmayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 pipetlerin kalınlığına ve büzüğün darlığına göre değişir bence. senin büzük biraz geniş galiba, testler yaptığına göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 o göt sende yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 dreagloth said: Hoşlanıyorsan sok hiç bekleme köpeğin cevabını bence. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 dreagloth said: Hoşlanıyorsan sok hiç bekleme köpeğin cevabını bence.ueuheuheuhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 selam ben pipet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 konu+nick+imza lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Pipet said: selam ben pipet ahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 offf ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Pipet said: selam ben pipetahahaahahahaha sesli güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 hahaaha zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Pipet said: selam ben pipethauauhauhdauhuadhuahdua ofisin ortasında sesli güldüm buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bizim 2002 yılında yaptıgımız bir yöntem vardı. şimdi önden bi kurban yollyuorsun üzerinde 10kilo olan sarıyor etrafına fln, bunu yakalıyolar bütün polisler oraya yöneliyor 10kilo bulmşsun kaç milyar. o sırada asıl malı geçiriyosun adam başına 50 kilo bağla 20 kişi geçir kapıdan köpek flndao lmadıgından rahatlıkla geçirebiliyosun. bu yöntemi bayadır uygulamıyoruz ama iyi para kazandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 o döte bülbül öte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ahusdudhsausdh topice bakç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar