mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 PZero said: bizi zorlayacak rakip yok kalan takımlar arasında avrupa ligi bu yönden cok kolay . malesef gerçek gücümüzü ancak önümüzdeki yıl şampiyonlar liginde barca real milan manu gibi aynı seviyedeki takımlara karşı oynayınca görcez. http://3.bp.blogspot.com/_F3LarVFqo78/TQZnV_aAfOI/AAAAAAAABKc/ci8_OEpz6UE/s1600/tndsc0173.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 pzero abarmış ama hakkaten:D el insaf porto evimizde inci gibi dizdi golleri abi ne çabuk unuttunuz. aynısı fenerliler için de gsliler için de geçerli. ulan palavrada birinciyiz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Kiev ortada neyin ne olacağı belli olmaz. Kağıt üzerinde bariz iyiyiz. Birde elemeli maç olduğu için BJK nin sevdiği tarzda geçecek maç zaten Ukrayna ligi bol gollü bir lig. (Tamamen kıçımdan sallayarak tahminde bulundum izlediğim bir kaç görüntüye göre yorum yaptım) Kiev i geçtik diyelim.. Şu city iniesta fln diyormuş, sezon sonunu bekleseler bari. Tevez devre arasında gidicem demiş onuda bıraksınlar gitsin nereye isterse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Kalede Hakan olmasın herşey farklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kermit said: kendi takımları avrupanın tuvaletine bile giremeyen angutlar burda "liverpool olsun ya" diye laf ediyolar lol. AMA Bİ SANİYE SİZ UEFA KUPASINI KAZANMIŞTINIZ DEĞİLMİ ? 1 maç daha kaybederseniz çıkan olaylar yüzünden takımınız küme düşürülecek aç insanlar. artık ocaktan sonrada yeni stadınızı yakarsınız. sefil takımın sefil taraftarı... edit: dinamo kiev Aynı performansı bana karşı halı sahada oynarkende bekliyorum senden şampiyon agdfahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 en son senin belini kırıp çalım attığımda arkamı dönüp baktığım yerde birisi yatıyodu ve benim bacağımı tutmuş kaleye gitmeme engel oluyordu. benim en son hatırladıüım bu hakan yanlışmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aris city'i eleyip gelir biz de onları Qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kermit said: en son senin belini kırıp çalım attığımda arkamı dönüp baktığım yerde birisi yatıyodu ve benim bacağımı tutmuş kaleye gitmeme engel oluyordu. benim en son hatırladıüım bu hakan yanlışmıyım ? Evet işte, bi dahakinde geriye dönüp baktığında bacağını kendi eline verilmiş görürsün Gökalpcim, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bu hafta zor gibide haftaya kesin geliyorum bebeğim. sen beline mukayet ol yeterli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Gökalp adamın beline senin de bacağına yazık yapma böyle dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 @Gökalp:Rahat ol, ben burdayım her hafta. Öpüyorum gözlerinden, Kardeşin Hakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ahahahaha Hakan sende ki bu hırsı takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar