Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA; Europa League 17.12.2010 Kura Çekimleri

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

PZero said:

bizi zorlayacak rakip yok kalan takımlar arasında avrupa ligi bu yönden cok kolay .
malesef gerçek gücümüzü ancak önümüzdeki yıl şampiyonlar liginde barca real milan manu gibi aynı seviyedeki takımlara karşı oynayınca görcez.

http://3.bp.blogspot.com/_F3LarVFqo78/TQZnV_aAfOI/AAAAAAAABKc/ci8_OEpz6UE/s1600/tndsc0173.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Kiev ortada neyin ne olacağı belli olmaz. Kağıt üzerinde bariz iyiyiz. Birde elemeli maç olduğu için BJK nin sevdiği tarzda geçecek maç zaten Ukrayna ligi bol gollü bir lig. (Tamamen kıçımdan sallayarak tahminde bulundum izlediğim bir kaç görüntüye göre yorum yaptım)

Kiev i geçtik diyelim..

Şu city iniesta fln diyormuş, sezon sonunu bekleseler bari. Tevez devre arasında gidicem demiş onuda bıraksınlar gitsin nereye isterse :)
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

kendi takımları avrupanın tuvaletine bile giremeyen angutlar burda "liverpool olsun ya" diye laf ediyolar lol. AMA Bİ SANİYE SİZ UEFA KUPASINI KAZANMIŞTINIZ DEĞİLMİ ?
1 maç daha kaybederseniz çıkan olaylar yüzünden takımınız küme düşürülecek aç insanlar.
artık ocaktan sonrada yeni stadınızı yakarsınız. sefil takımın sefil taraftarı...

edit:
dinamo kiev

Aynı performansı bana karşı halı sahada oynarkende bekliyorum senden şampiyon agdfahd
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

en son senin belini kırıp çalım attığımda
arkamı dönüp baktığım yerde birisi yatıyodu ve benim bacağımı tutmuş kaleye gitmeme engel oluyordu.
benim en son hatırladıüım bu hakan yanlışmıyım ?

Evet işte, bi dahakinde geriye dönüp baktığında bacağını kendi eline verilmiş görürsün Gökalpcim, sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...