Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA; Europa League 17.12.2010 Kura Çekimleri

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

kendi takımları avrupanın tuvaletine bile giremeyen angutlar burda "liverpool olsun ya" diye laf ediyolar lol. AMA Bİ SANİYE SİZ UEFA KUPASINI KAZANMIŞTINIZ DEĞİLMİ ?
1 maç daha kaybederseniz çıkan olaylar yüzünden takımınız küme düşürülecek aç insanlar.
artık ocaktan sonrada yeni stadınızı yakarsınız. sefil takımın sefil taraftarı...

edit:
dinamo kiev
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

kendi takımları avrupanın tuvaletine bile giremeyen angutlar burda "liverpool olsun ya" diye laf ediyolar lol. AMA Bİ SANİYE SİZ UEFA KUPASINI KAZANMIŞTINIZ DEĞİLMİ ?
1 maç daha kaybederseniz çıkan olaylar yüzünden takımınız küme düşürülecek aç insanlar.
artık ocaktan sonrada yeni stadınızı yakarsınız. sefil takımın sefil taraftarı...

edit:
dinamo kiev
Gökalp ne oldu abi,sıkıntı basmış.
Sosyal ağlarda paylaş

@lucifel neyin sıkıntısı bassın abicim
gayet memnunum halimden. takımım üst tura çıkmış bu gün ismi açıklanacak eşleşme yapılırken.
size basıyo bunun sıkıntısı. sigara yakıp tuvalete girin kabızlığa iyi gelir gerçekten.
@toggie sana zamanında verdiğimiz ayarlara müteakip sen değilmiydin uzun bi süre boyunca ayar kotasını doldurup futbola "futbol çığırından çıktı artık o bölüme yazıp sinirlerimi bozamam" diye ağlayıp sızlayıp futbola girmeyen ?
hadi canım git eğer sökmediysen sandalye falan sök sen stadında.
kalecine küfret. oyuncularına küfret. en iyi yaptığınız şey.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

@lucifel neyin sıkıntısı bassın abicim
gayet memnunum halimden. takımım üst tura çıkmış bu gün ismi açıklanacak eşleşme yapılırken.
size basıyo bunun sıkıntısı. sigara yakıp tuvalete girin kabızlığa iyi gelir gerçekten.
@toggie sana zamanında verdiğimiz ayarlara müteakip sen değilmiydin uzun bi süre boyunca ayar kotasını doldurup futbola "futbol çığırından çıktı artık o bölüme yazıp sinirlerimi bozamam" diye ağlayıp sızlayıp futbola girmeyen ?
hadi canım git eğer sökmediysen sandalye falan sök sen stadında.
kalecine küfret. oyuncularına küfret. en iyi yaptığınız şey.
Abi bana basan bir şey yok da,2.turda basarlarsa size umarım gene böyle konuşursun ;)

Takımın 2.tura çıkmış da grubun en iyisi dediğimiz Porta'dan kendi sahasında hezimetten zor kurtulmuş,hem de karşı takım 10 kişi iken orada da az kala yenilmekten son anda kurtulmuşken neyin hesabı,neyin kıskançlığı.

Rapid Wien ve Cska Sofia gibi takımları yenmekle avrupa da iş yapılmıyor.Elersin Liverpool,Manchester City gibi takımları sonra bu kadar iddalı konuşursun.

Atalarımız ne demiş erken öten horozun sesini keserler.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2. tura çıktığımızda şunu bunu yapıcaz diye laf etmişmiyim canım benim.
önce iyi bi oku.
ben sadece "2. tura çıkmışız ama burda bi bok beceremeyen takımların atıp tutmasıda komik olmuş " diye laf söylemişim. kısacası biz yapacağımızı yapmışız ama siz daha bişey yapmadan ve kendi takımlarınızın haline bile bakmadan beşiktaşa laf savurmuşsunuz.
güçlü bi rakip gelir eleniriz sesim çıkmazda zayıf bi rakip gelir elenirsek lafımıda ederim demişim ben.
neyden bahsediyosun sen bi türlü anlamadım hadi hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...