dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 viliv s10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Netbook tablet var. Inter Atom'lu: http://www.hepsiburada.com/Liste/archos-9-intel-atom-z515-89-tablet/ProductDetails.aspx?productId=bd750926&categoryId=3008012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ya o zaman şubata kadar beklerim şubatta bi hollandaya gitme durumum vr gider oradan alırım kafam rahat olur ehe.. o arada netbooku okuturum hem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Archos'un Samsung'dan tek eksiği webcamının kötü olması bence. Archos 101 daha iyi görünüyor ama. Pil 2 saat daha uzun gidiyor, Android tabletlerdeki en yüksek çözünürlüğe sahip ve diğerlerinde olmayan USB onda var. $295 o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bu archos 70de office uygulamaları hakkında fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 http://www.quickoffice.com/ Bunu kullanıyorum ben Android ile Wildfire'da. Ciddi olarak kullanmadım ama hiç; sadece e-mail eklentisi açıyorum arada sırada, GDocs desteğini kullanıyorum bazen de essay filan düzeltmek için derste-otobüste. Benim yaptığım şeyler için yeterli. Siteden özelliklerine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bunlara da yükleniyordur di mi? yükleniyor yüklenmiyor muhabbeti dönüyor sağda solda da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Kendi marketinde bu var: http://appslib.com/applications/app.html?ida=18824 Ama duyduğum kadarıyla Android Market de yüklenebiliyormuş. Android Market gelirse sorun olmaz. Hiç birşey bulunamazsa apk dosyası bulunur, elle yüklenir. Android bu, iOS değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bilmiyorum kullanmak nasip olmadı daha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 archos 101 linki bulan olursa Türkiyede haber versin=) satılık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ha aklıma gelmişken yazayım, geçen Archos'un Android tabanlı bi tabletini kullandım, bildiğin rezaletti. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, akıcılık falan sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ccs nin araştırmasından said: Tablets will fail to live up to the hype — Sales of tablets beyond Apple’s iPad will fail to meet over-optimistic expectations. All leading mobile device manufacturers will produce tablets, leading to overstocking by distribution channels and inventory problems. A period of discounting will see margins slip to zero to clear channel excesses. Low-cost Android tablets will irrevocably damage consumer perceptions and dent the market’s potential. son kısmında haklı olacakları kesin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 diyelim bir adet tablet aldım.. gidip işletim sistmei olarak win7 kurabilir miyiz? olabüler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ARM üzerinde win7 çalışmaz bence... adamlar şimdi kasıyorlar arm tablet işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bir tablet uzerine win7 yuklersen pili omru 2 saate filan duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 "roket adam" said: Ha aklıma gelmişken yazayım, geçen Archos'un Android tabanlı bi tabletini kullandım, bildiğin rezaletti. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, akıcılık falan sıfır. Eskilerini öyle diyorlar (zaten o eskilerde Android 1.5 var) da bu yeni çıkan Android 2.2 tabletler 1Ghz ARM8 ile Galaxy Tablet'e benzer performans sunuyorlarmış. Alınır artık diyorlar. Videolar da öyle görünüyor. O eski Archos'lar zaten 250 TL'ye bulunuyor piyasada. BabacumMostors said: diyelim bir adet tablet aldım.. gidip işletim sistmei olarak win7 kurabilir miyiz? olabüler mi? Archos Windows 7 tabletleri var: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-netbook-bilgisayar-taplet-pc-sifir-archos-9-tablet-pc-win7-34654813/detay Öyle çok kötü iyi bir şey de değil. 1.2GHz Intel Atom Z515, 1080p HD video oynatabiliyor (özel decoder chipi var), 1GB Ram, 5 saat pil. MrLevie said: archos 101 linki bulan olursa Türkiyede haber versin=) satılık yani. Buldum: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-umpc-ipad-bilgisayar-archos-10-1-internet-tablet-faturali-turkiye-garantili-sifir-37388924/detay Param olsa durmam alırım :) Gidip dükkanından da alabilirsiniz, adam adres vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 güncele yerine alıntıya basıyorum ikidir. uyayayım ben biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 edit: cifte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 GERGE said: BabacumMostors said: diyelim bir adet tablet aldım.. gidip işletim sistmei olarak win7 kurabilir miyiz? olabüler mi? Archos Windows 7 tabletleri var: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-netbook-bilgisayar-taplet-pc-sifir-archos-9-tablet-pc-win7-34654813/detay Öyle çok kötü iyi bir şey de değil. 1.2GHz Intel Atom Z515, 1080p HD video oynatabiliyor (özel decoder chipi var), 1GB Ram, 5 saat pil. windows genel olarak (xp, vista ve 7) cok basarisiz pil yonetiminde. misal o 5 saat wifi ve bluetooth kapali, ekran parlakligi da minimumdayken, flash calistirmazken, arkada programlar calismiyorkenki omruymus. normalde 2-3 saat diye seyediyor reviewlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Orası öyle. Pilim ömrünün sonuna yaklaşmışken Windows ile 30 dakika, Arch ile 1,5 saat gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 GERGE said: Buldum: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-umpc-ipad-bilgisayar-archos-10-1-internet-tablet-faturali-turkiye-garantili-sifir-37388924/detay Param olsa durmam alırım :) Gidip dükkanından da alabilirsiniz, adam adres vermiş. hey maşallah. 950tl. öeh 300$lık aleti 950ye satıyor adam. maşallah maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi o da değil adam resmen archos sitesindekşi yazıyı direk google translate de çevirip koymuş lol! sanlaşıldı archoıs alonacaksa androidli alınacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 HEH benim denediğim model buydu ve açık söyleyeyim bedava verseler kullanmam, sinir bozucu derecede bir dokunmatik ekranı var aletin, tepki vermesi falan sürüyor yani, arayüz akıcı değil. Cidden hiç tutmadım bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Eski işte bu. Yeni ekranlar capacitive ve iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 alıcaksanız -ve acil değilse, gerçi ne aciliyeti olacak ki, biraz daha bekleyin de honeycomb çıksın öle alın. Mart'a Motorola'nın tableti ile çıkacak. ha o zamana kadar da PixelQi ekranlı Notion Ink Adam'a da bakılabilir. ama ben martı bekleme taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar