Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antivirus almak

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
SeaGle said:

Windows işletim sistemin varsa ve orjinalse Microsoft Security Essentials

Bunu kullanıyorum ben. Şu League of Legends'ın ve Adobe Digital Editions'ın Linux'de benim sistemle çalışmama inatları Windows'a çaktı beni, bunu buldum bende hiç kendini farkettirmeyen anti virus programı olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler security essentials adıyla kolpa bi malware var.

kendini ona benzetip indirtiyor AMAN YAPRAKLARA GELMEYİN.

özellikle amatör kullanıcıları falan kandırıyor, güya taramada 30 küsür virüs buluyor, TAM SÜRÜM DEĞİL SİLMEM İÇİN 30 DOLAR VERİN diyor. scam kısmı burası zaten.

bir de task manager açmaya kalkarsanız falan VİRÜS UYARISI!! diyerek blokluyor. ofise bulaştırmışlardı ararsanız silersiniz. sildikten sonra hosts dosyasında buraya bağlanan sitelerin adreslerini 127.0.0.1 yapın ki pcye oturan garibanlar virüs uyarısına aldanıp girmesinler tekrar.

yunusemre sana şey bulaşmış olabilir, bununla beraber dolaşan bi virüs var, kendini SİSTEMDEKİ HER KLASÖRE kopyalıyor virüs, klasör simgeli, klasörün isminde exe dosyaları. yine bilgisayardan az anlayan gariban vatandaş, "belgeler.exe" silinir mi lan diyor dokunmuyor. (hele uzantılar gizliyse hiç çaktırmıyo zaten.) bunu da tek tek silmenin imkanı yok, illa combofixle falan silicen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...