GEd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 şimdi baktım kampanya vardı 1 yıllığı 13 euro. 19 dan düşmüşler falan. 30% yılbaşı kampanyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 şu anda bilgisayarımda malware var, önceki mesajımda yazdığım microosft'un scan'i hiçbişi yapmıyor. Ayrıca flash'ımı tarattım laptop'da hiç bir şey bulamadı, ana makinede norton 360 war her klasöründe başka virus buldu. Kısacası pek işe yaramıyor gibi microsoft'un programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bulamadığı malware hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 1-2 yıldır para vermeden promosyonlarla beleş antivir kullanıyorum. Free olan değil Premium Suite. Internete yaz biraz araştır, dns proxy fln ayarlayarak yurt dışında göster kendini. Hoooop 6 aylık lisans hazırdır. Antivir iyidir şudur budur dememe gerek yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bir bak bakalım şu anda var mı o lisanslardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kaspersky internet security 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 SeaGle said: Windows işletim sistemin varsa ve orjinalse Microsoft Security Essentials Bunu kullanıyorum ben. Şu League of Legends'ın ve Adobe Digital Editions'ın Linux'de benim sistemle çalışmama inatları Windows'a çaktı beni, bunu buldum bende hiç kendini farkettirmeyen anti virus programı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 beyler security essentials adıyla kolpa bi malware var. kendini ona benzetip indirtiyor AMAN YAPRAKLARA GELMEYİN. özellikle amatör kullanıcıları falan kandırıyor, güya taramada 30 küsür virüs buluyor, TAM SÜRÜM DEĞİL SİLMEM İÇİN 30 DOLAR VERİN diyor. scam kısmı burası zaten. bir de task manager açmaya kalkarsanız falan VİRÜS UYARISI!! diyerek blokluyor. ofise bulaştırmışlardı ararsanız silersiniz. sildikten sonra hosts dosyasında buraya bağlanan sitelerin adreslerini 127.0.0.1 yapın ki pcye oturan garibanlar virüs uyarısına aldanıp girmesinler tekrar. yunusemre sana şey bulaşmış olabilir, bununla beraber dolaşan bi virüs var, kendini SİSTEMDEKİ HER KLASÖRE kopyalıyor virüs, klasör simgeli, klasörün isminde exe dosyaları. yine bilgisayardan az anlayan gariban vatandaş, "belgeler.exe" silinir mi lan diyor dokunmuyor. (hele uzantılar gizliyse hiç çaktırmıyo zaten.) bunu da tek tek silmenin imkanı yok, illa combofixle falan silicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Antivirüs alınmaz, temin edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Oha MSE beleşse indiriim lan ben de bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar