cristia74 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 benim bir beraberligim var ama biz ikimizde eviliyiz onunla 3 seneden beri görüşüyoruz ama birlikte yaşamak istıyoruz ama cocuklar oldugu icin olmuyo bir türlü acaba sonumuz bizim ne olur çokta seviyoruz birbirimizi 3 seneden beri birgümüz ayrı geçmedi cevaplarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 öp onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 3. sayfa haberi olabilirsiniz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 çoluk çocuk hep beraber anı eve taşının adile naşit, münir özkul filmi vardı böyle. ayşen gruda flan da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 eşlerinizden boşanın evlenin ya da naparsanız yapın ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sevgili kızım, elin adamını seviyorsun, adam karısından ayrılmayı bile teklif etmiyor, delirdin mi sen? yazık etme kendine de çocuklarına da, eninde sonunda önemli olan ihtirasının ve tutkularının seni götürdüğü yer değil, aynı yastığa baş koyup beraber yaşlanıcak doğru erkeği bulmak. aklını başına devşir güzel kızım, sağlıcakla kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cristia74 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bumu cevabınız yani sizlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 aynı ev, orgy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cristia74 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sevdigim ben istesem o zaten hemen boşanıyor karısından ama ben cocuklar var diye geride kalıyorum yani problem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 çocuklar duymasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 seni gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 çocukları kes meksikaya kaçın birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 aman bi arada yaşasanız ne olacak ki? eşinin parasını ye, bundan da tırtıkla.. bol bol da hediye talep et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 hanfendi sizinle bu konuyu daha seviyeli bir ortamda konusmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bacim sen yanlis foruma geldin, random forum secip boyle seyler yazmanin anlami nedir, kimsin nesin, bize ne senin uygunsuz iliskinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Eşlerinize irili ufaklı sürprizler yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cristia74 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bana akıl verin ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 çocuklar kaç yaşında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cristia74 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 size sadece anlatmak istedım ne var bu konuda ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sana akil versek de tutmaz, kocanin telefonunu ver, ona akil verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Sevdiceğinle bu güzel ilişkide mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cristia74 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 cocuklar 13 ve 9 yaşındalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bu ve bunun gibi konuların önüne geçilmezse igrenc bi yer olucak paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 cristia74 said: cocuklar 13 ve 9 yaşındalar 40 yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar