roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Selam gençler. Dün bir salaklık edip Threadless'ten 8 tane falan tişört sipariş ettim. Fakat sıkıntı şu ki mal gibi gidip Alman adresimi vermişim. 1 ila 3 hafta arasında gelir diyorlar ve ben o 3 hafta içerisinde evde yokum. Evimin önünde posta kutusu var ama zarf atmalık yani, tişört sokulur mu bilmiyorum. Tam mail atacaktım shipment adresini değiştirelim kanka diye, your items has been shipped diye mail geldi. Ne olur, alman kargocularına yem mi olur acaba tişörtlerim merak ettim, var mı benzer bi tecrübesi olan? DHL International ile yolluyolarmış, bu bizdeki kargo gibi (kimlik vs soracaklar mı yani) yoksa posta kutusuna atmalı bi sistem mi bilemedim. Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 aynen bunu bole mail olarak at işte adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Attım şimdi. 51 dakka erken girseymişim nete kargoya verilmeden yakalayacakmışım., olm bi dünya para verdiğim tişörtler yerlerde sürüklenicek posta kutusundan pas bulaşıcak falan ya, hakkaten malım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 (tu) "roket adam" said: Attım şimdi. 51 dakka erken girseymişim nete kargoya verilmeden yakalayacakmışım., olm bi dünya para verdiğim tişörtler yerlerde sürüklenicek posta kutusundan pas bulaşıcak falan ya, hakkaten malım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Komşu varsa tanıdık kargolar yan eve lütfen falan yazsın senin kapıya. Gerçi kargo kimeyse o olması lazım demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Abi şimdi düz mantık giriyorum. Sen evde yoksun, kimlik isterler sanırım. O yüzden senin kargoyu kimseye veremezler. Pipi kadar yere de t-shirt sıkıştırmazlar zaten. En azından kutusu vs birşeyi vardır t-shirtlerin böyle durumlarda telef olmaması için. Muhtemelen, kargonun geldiği merkeze geri döner orada bekler. Ama ne kadar bekler bilmiyorum, bana Yurtiçi 3 gün süre vermişti. Bir ara sor istersen DHL in senin ordaki merkezini, mail at fln. Mantıklıyım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yandı o tişörtler. türk postası kötüdür falan ama iyi çalışana denk gelirseniz "kapıya koymaya kıyamadım" falan der geri götürür adamlar. gavurlar öyle mi, ben profesyonelim aga, işime bakarım der bırakır gider adam. başkasına da vermez, soyadın tutmuyosa. komşu da uyanıklık yapıyo olabilir sonuçta. bu sana pahalı bi ders olsun artık böyle hatalar yapmazsın. bişi olmaz da ben yine korkutayım dedim heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ben daha önce senin gibi köylüsünü görmedim almanyaya gitmen mucize, orda internet siparişlerin yok vergi muhabbetin falan tam bir komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 üehüehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Fistan said: ben daha önce senin gibi köylüsünü görmedim almanyaya gitmen mucize, orda internet siparişlerin yok vergi muhabbetin falan tam bir komedi.üeheueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 troll budur.com/yurtdışı troller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 çok komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 nasıl olsa bir şubeye gelicek o paket senden önce, dhl nin support u arayıp/mail atıp pod numarası/takip nosu ile böle böle adreste değişiklik olcak dersen şubelerden birinde düzeltirler muhtemelen, bende dhlden paket bekliorum hatta du bakim hmm processed at CINCINNATI HUB - US CINCINNATI HUB, OH - USA a gelmiş en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Kargo firmasiyla konusup mevcut adresine gonderttirirler olmadi canim. Tabi bir posta daha kargo parasi vereceksin muhtemelen ama tisortleri kaybetmekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 DHL seni evde bulamazsa bazen yan komsuna falan verip senin posta kutuna su kisiye teslim edilmistir diye kagit birakiyor. Birakicak kimseyi bulamazsa geldik bulamadik su tarihte yine gelicez diye yazi birakabiliyor, yada paket kabul eden Kiosklar var oraya birakip senin posta kutuna biraktigi yeri yazip kagit atiyor vs.. Kiosk veya paket alan DHL anlasmali yerlerden pakedini sadece pasaportunla alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Takip no'su da vermiyorlar biz fakirlere, allah kahretsin. Fistan ilk defa haklı. Şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 fakirlikten korsan oyun çeken sen değil miydin gene almanyada. fistan en haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Threadless´den mail geldi. Eger seni bulamazlarsa urunleri bize geri yollayacaklar, urunler bize donunce sana mail atariz, yeni adres verirsen o adrese gondeririz, sana kiyak yaptik shipping her turlu beles olucak dediler. Herhalde bi 2 aya elime gecer tisortler sdflkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 olsun zaten kış bu ara, şimdi giyemessin :p şubatta gelse poşetten çıkarmazsın 2 ay daha, al sana yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 27 Aralık'da tişörtler Deutsche Post ile evime gelmiş. Kağıt bırakmışlar dün gelince gördüm. 7 iş günü içinde alın, yoksa geri yolluyoruz hacıt demişler. Derken bu sabah kapı çaldı, baktım DP arabası. Eleman verdi elime tişörtleri beyaz pakette. Kaç gündür her gün geliyoruz valla dedi. Bizde olsa tişörtler çoktan elemanın çocuklarına falan kalmıştı sdfklsd. DAAA, İŞTE Large seçmiştim L giyen bi insan olarak, repçi tişörtleri geldi lan allah kahretsin. Amerikan sistemine tükürenzi. Normalde L bana tam fit oluyor hatta dar kalıp oluyor o derece. THDLS in kalıpları çok genişmiş. Şimdi geri yolla falan. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 fistan hakli^^ Birde orda bir turk bul kendine Almanya 101 versin artik sana, zamanı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar