fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 19 Aralık 2010 17:00 - 18:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 4TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Geliyorum, özellikle eskilerdende gelmelerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 akıyorum adeta ortamlara. İşten şok bir şey çıkmadıkça ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bende geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 izlemeye gelicem bi terslik olmazsa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Bu havada maç izlenmez, anca oynanır, come forth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ben gelemiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 affetmem geliyorum, serhat ve güneşe de ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ben de gelemiyorum, ama uzaktan organize edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Benim pazar günleri için son maçım olabilir bu :( Ya da pazarları 2 maç yapacam saatine göre. öhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Count me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 arkadaşlar 15 yaşındayım gelebilirmiyim solbekte iyiyim istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Son oynattığımız 15 liklerden biri misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 oynattıgım 35likerdenim sol ayağımı çok iyi kullanırım sağ ayığımı çok iyi kullanırım kafamı çok iyi kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Aslında baya oynama ateşi var içimde ama ayak hala iyileşmedi =) biliyorum özlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Hiç riske atma Emrah, tam iyileşmeden topa bile vurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 geliyorre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 beyler kaleci durumuna göre oyunda olayım artık,1 ay oldu hala oynayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ne var ben son bir sende sadece bir maç sahadaydım ama yine de kale beniöm bu maçta ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ildeniz sıkıldım her maç takımı kurtarmaktan. son oynadığım 2 maçta 2 gol 2 asistim ve çıkardığım top cabası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Şu ana kadar; Ben Hakan Görkem(tanımayan yoktur heralde artık) Sercan İldeniz Lucifel Saygın Tuna Burak muhtemelen gelir,daha öncede gelmişti tanıyan çoktur heralde Eser Serhat ve Güneşle konuşmak lazım,+ları kafanızda belirleyinde en kötü yarına ayarlayalım. Bu arada Görkem kaleye geçerim diyor. Sertaç ve Murata ulaşabilcek olan varmı?birde Yankıdan ses yok Pazar günü hava 15-9 gözüküyor. Gayet iyi olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Luci daha erken bunları demen için bence :) ildeniz'den sonra bende yani aylarca kalede oynadım da daha yeni fırsatım oldu. Görkem gelicekse bende oyundayım o zaman. nays. zaten bundan sonra kaleye geçmeye başlayacağım, ısınmam lazım kaleye yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Yiğit ve Öncü oyuna girmeden sanırım bi 3 sene kalede oynamışlardı safasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 öncü'yü bilmem de yiğite herşey müstahak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar