Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dev Randevu SC1.BW vs WC3.TFT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Memphis said:

peonunda dedigi gibi memphisin katıldıgı bi turnuvada yenen sahada kalır sistemi cok yanlıs
peo herzaman öngürüsü yüksek biri olmustur
sizi onceden uyarıo.. kulak verin
demedi demeyin ordaki adamları tespih gibi ipe dizerim kimsede bişey yapamaz

Mesaj tarihi:
Oymanq said:

Memphis said:

peonunda dedigi gibi memphisin katıldıgı bi turnuvada yenen sahada kalır sistemi cok yanlıs
peo herzaman öngürüsü yüksek biri olmustur
sizi onceden uyarıo.. kulak verin
demedi demeyin ordaki adamları tespih gibi ipe dizerim kimsede bişey yapamaz

bende seni böyle çeviririm hacu

http://www.zamazing.org/imaj/muhammedenesss/chukka2.jpg
Mesaj tarihi:
lolz. Oymanda kalbimizde BWci, BW takımında olsa zaten wc3 cüler dayak manyagı olacagından iyi olmuş böyle.
sugosu-darvin-tempest yeter zaten wc3cülerin tamamına.
Mesaj tarihi:
Ben anlamadım Oyman nasıl WC3 cu sayılıyor? Benim hatırladıgım Alesta'da SC oynuyorduk sürekli. Ben de WC3 oynadım ilk cıktıgında. Orjinal alıp ladder bile oynadım hatta. Ama bu beni WC3'cu yapmaz. Oyman kendisi mi dedi "Ben kendimi SC'ci değil WC3'cü olarak görüyorum". O zaman amenna. Ama sanmıyorum. Bu olayı böyle geçiştiremezsiniz. LombaK duruma seyirci kalmaz. Lobi yaparız, kızdırmayın bizi.

Ha diyorsanız, "WC3 culerin sansı olmadıgını herkes biliyor. Ondan bir kıyak yapalım adamı WC3cu sayalım". Öyle diyin bilelim.
Mesaj tarihi:
ahaha anca böyle maç dışında micro yaparsınız fun map açıp :D ne dragon ne marine ne de vulture microsunu oyunda 1 kere yapan var mı? macrodan nasılda geri kalırsınız :d
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

o değil de warcraft yokken demeyin ya, 3 yokken deyin.

aynen ama warcraft 1 de oynadım 2 de oynadım ( en azından oyle hatırlıyorum )
ama toplasan 2 gun oynadım
sc veya heroes gibi yaygın deildi anca evde internet yokken takılıodun
ne zman ankaraya ( internet cafe deil ) bilgisayar cafe acildi o gun orda sc oynandıgını hatırlıorum ben
  • Yeni Oluştur...