dylanN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Yahu bu cadde14 diye bir yerden bana davetiye geldi nedir bu abi? Sağlam geyik dönüyormuş Bir bilgisi olan var mı? üye olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 80630 kıvamını yakalamaya çalışan 6. vasıfsız insanlar topluluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dylanN said: Yahu bu cadde14 diye bir yerden bana davetiye geldi nedir bu abi? Sağlam geyik dönüyormuş Bir bilgisi olan var mı? üye olan? viral? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 viralcı dilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 50630 güzeldi, orkut da güzeldi. facebook'un tek başarısı eski arkadaşlar hedesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 balon said: 50630 güzeldi, orkut da güzeldi. facebook'un tek başarısı eski arkadaşlar hedesiydi. insan databaseine sahip olması (gerçek ve detaylı profiller) ve applicationlar sayesinde kendisinin kullanıclar tarafından geliştirilebilir olması bide dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 balon said: 50630 güzeldi, orkut da güzeldi. facebook'un tek başarısı eski arkadaşlar hedesiydi.He ya davetiyesiz üye de olamıyordun,lisedeyken birinden buldum davetiye,üye olup milleti trollüyordum dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 applicationlar nasıl tuttu anlamadım. bize göre bi şey değildi oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 erkeklerimize yazabilecekleri taze kanlar geliyomuş cadde14 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar