Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 goldbären said: Xanador said: F1 de 1.6 motor kullanıyolar diye sizin Focus larınız da yakında 900hp olmayacak onu garanti ederim. yüreğime su serptin. sdfasdfasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Bir motor ile 3 yarış çok sert ama 3 motor ile 5 yarış olabilir belki. Bir motor 2 yarıştan fazla dayanırsa ek puan verilebilir takıma. Böylece hep altta kalan markaların da yarışacağı bir kulvar açılır hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Holy said: paramecium said: Selam, Bir de şu limiti koysunlar: bir motor ile 3 yarış bitirme zorunluluğu. 3 yarış için toplam yakıt limiti de -atıyorum- 250litre olsun. O zaman görelim bakalım neler yapılabiliyor. Çoraptan daha hızlı motor eskitiyor adamlar. Saygılar.Abi 5. viteste 90'la gitmesinler sonra? -5. vitesde 3000 devirde 90 a kitliyorum arabayı, istanbuldan antalyaya kadar tek depoyla gidiyorum kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 5. vites 90 3k devir fazla değil mi yav, bizim araba 2000de takılıyor 90da =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar