Lithran Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bu sitelerin donate sistemine bağış adı altında cidden para yatıran varmıdır. Yani tıklayınca sayfa çıkıyorya bana hiç mantıklı gelmiyor oraya credi kart şifremi yazmak. Vamıdır abiiiler böle bişii
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 paypal varsa bağışta vardır.. internette en az 3-5 tur atan insan paypal'ı bilir en azındano yüzden güvenip atıyorlardır
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paticik kapanınca hayata küsenler, krizler geçirenler var. Withdrawal sendromu falan o derece bağımlılarımız var. Tabi para gönderilir, hayatında bu kadar yer ediyorsa desteklersin. Bu kadar yer etmesi doğru mudur o ayrı tartışma konusu. Ama pek çok insna var böyle donation yapan ve çok da mantıksız değil bunu yapmaları
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ben şahsen ayda 10 lira atarım patiye girmek için. paralı olsun site, fakirler giremesin!
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben 10 dolar yarıdım paypal güvenli zatn 10 dolar vardı hesapta....
Öne çıkan mesajlar