Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Sıfırdan kasalım pvp setupları ile kasalım rahat rahat güzel güzel arenamızı bg mizi yapalım diyoruzda. neresi vardır öyle güzel "bak babacım gel deli server" diyebileceğiniz bir yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetrox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Stormscale =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 başarılımı güzelmi? bg ler falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 frostmanein içinde bulundugu battle group güzel pvpler cok dengeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 frosmane evet bu konuda güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 başka bir konudada frostmane alliance olunabilecek en iyi battlegroup a sahip diye bir yazı vardı? Aslında işini bilen pvp guildi varsa orası en iyi seçenek olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Burning Steppes yeni açılan bir realm ve birçok yeni karekter var. 85. level 22 kişi vardı Allylarda... Cataclysm zamanı açıldığı için, yeni başlayanlar ve yeni serverda yeniden herşeye başlayanlar için güzel bir deneyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bende bir tane yazayım. Alliance pvp oynamak için guild bakınırken, Stormscale HORDE tarafında bonded by blood diye bir guild bulmuştum. Bir iki hafta bekleyip, birşeyler yapabildiklerini gördüğümde arkadaşım ile oraya transfer olmayı düşünüyoruz. Şu sıra olayı canımızı sıkmasın diye bekliyoruz da diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 auhcidon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 inalkac said: auhcidon horde olarak mı ally olarak mı hangisi daha baskın auchidoun'un battlegroup'unda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Auchnidoun benim server. PvP si kraldır Horde da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bende auchidoundayım horde tarafında da pvp ile işim olmuodu şimdiye kdr bu pakette de pvp kasayım dedim ondan sormuştum bişey daha sorayım var mı bildiğin bi pvp guildi iyi denilebilcek rated bglere fln kasıcak insanlar fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bende başka bi başlık açmadan surdan sorayım dedim, 80 gnome mage karakterim var, şu an bulunduum server lag/queue açısından kötü bi halde ve her servera free migrate var. Türklerin cok oldugu bi pve guildi varmıdır, güzel ortam ve ciddi raid yapan ?? bu arada, tbc den beri mage oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 her servera nasıl free migrate var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 inalkac said: auhcidon japon serverı mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Ravenholdt'tayım, gelme Horde tarafına bizim battlegroup'un, bg'lerin 5 tanesinden 1'ini fln kazanabiliyoruz şu sıralar. Ayrıca random bg queue yaklaşık 10-11 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 0ne said: bende başka bi başlık açmadan surdan sorayım dedim, 80 gnome mage karakterim var, şu an bulunduum server lag/queue açısından kötü bi halde ve her servera free migrate var. Türklerin cok oldugu bi pve guildi varmıdır, güzel ortam ve ciddi raid yapan ?? bu arada, tbc den beri mage oynuyorum biz bi kaç arkadaş yani nası diyim mahalleden kafede ordan burdan en az 10-15 arkadaş falan hep bambaşka yerlerde oynuyoduk toplanma kararı aldık hepberaber bi yerde oynayalım dedik. şimdi araştırıyoruz. hem pvp hemde pve yapıcaz. guild arıyruz pvp si güzel böyle 25 dakka sıra bekletmeyen hemen çat çat gelen bi server pve de zaten sıra beklemeyız tankımız cartımız curtumuz var. yani hem böyle pvp si hareketli güzel heyecanlı hemde pve si olabilen bi server arıyoruz şu anda. homagoşumudur nedir bi server varmış orayı söylediler. frostmane de patidekiler var. bakıyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Battlegrouplar birleştiği için bg bekleme sırası realmden realme değişmiyor. Hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 peki horde-pvp için al'akir vs frostmane desem ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 0ne said: bende başka bi başlık açmadan surdan sorayım dedim, 80 gnome mage karakterim var, şu an bulunduum server lag/queue açısından kötü bi halde ve her servera free migrate var. Türklerin cok oldugu bi pve guildi varmıdır, güzel ortam ve ciddi raid yapan ?? bu arada, tbc den beri mage oynuyorum shine vardı ally tarafında ciddi raid yapan bi sor istersen mage'e ihtiyaçları var mı die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Shine horde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 twisting nether da karar kıldık gibi biz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 zenedarda basladım ben güzel gayet ms sorunu ok pop yüksek temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 auchiodun da oynayanlar varsa kendi kaliteli topigimizi açalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bombilo said: peki horde-pvp için al'akir vs frostmane desem ne dersiniz? official forumlara bak sıra çabuk gelen bir yer seç ama hordela çoğu serverda durum kötü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar