ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi naısl duyuldu benimde popom var yani pff demek istediğimi anlatamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Reality show mu ne sunuyodu bu. Edit: Sunmuyomuş, oynuyomuş. Bi de bizdeki Eda Taşpınar falan o tarz tiplerin muadili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dasaaa said: poposu var babasından ünlü bunlar aslında babadan oğla nesil bunlar http://www.youtube.com/watch?v=rAVJPnG1U68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Kojiroh said: Reality show mu ne sunuyodu bu. Edit: Sunmuyomuş, oynuyomuş. Bi de bizdeki Eda Taşpınar falan o tarz tiplerin muadili. ama eda taşpınar'ı karanlıkta görsen korkarsın.. bunu karanlıkta görmeden önce poposuna çarpar ve "bu ne be!" falan dersin büyük ihtimalle.. hayır korku filminde de oynayamaz bak bu. yatak altına saklansa poposu açıkta kalır, perde arkasında bombe yapar.. olmaz yani. ilk başta bu ölür hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ama tatlı ya böle iri miri ama şirin al karşına şarap içerken yemek yemesini seyret ........ ah ah........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 taşpınar mı kardayaşıyan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi kardaşyan çirkin değil diyorum ama yemeğe falan çıkılmaz. onla yapılcak tek şey var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Garbage mı konudışı mı olsun yeri topiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Kinky Kim Filthy Love Doll u var olmadı onla şarap içersiniz, bide geçenlerde 7 çantaya 100.000$ ödemiş kim pariste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 valla konu o kadar çiğ ki -kendi kökeni öyle- kadının da popodan başka bir nosyonu yok.. belki meme.. ama yok yok poposu daha iyi.. her neyse garbage'a alıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Abi Eda Taşpınar'ı ben gazetede görünce de kaçıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dasaaa said: taşpınar mı kardayaşıyan mı? tabiki kardashian ya eda ne öle iskeletor gibi çirkin kardashianla ben sadece uyurum şişkom benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yemek demişken kardayaşıyan + vergara.. burger king steak menu reklamı gibi olur, fatality olur.. ete doyacaksınız diye duyurulur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 (tu) sevdim seni ışık görüorum sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 madem ki ermenisin istemeden vermelisin diye bi laf var o geldi aklıma kim kardashian' ı görünce. ha bir de bu geldi http://galeri.milliyet.com.tr/2009/6/2Unluler_makyajsiz_yakalaninca/15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 şu doğuş ne diye milletin anasını bacısını şey ediyo video da çok merak ettim şimdi. geçen sene çalıştığım mağazanın temizlik elemanı hüsnü abi vardı böyle 10 metre en 1.5 metre boy tam gaspçı tipli ama saf temiz bi adam. bi gün başladı anlatmaya 'yauv bakma böyle durduğuma ben gençken çok hızlıydım esrar bali tiner her şey vardı. bu şarkıcı doğuş var ya biz onla köprü altlarında tiner çekerdik tabi zengin oldu unuttu bizi...'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Doğuş'un o küfürlü videosu bi röportajdan alınma. Bi kimsesiz çocuklar yurdunda çocuklara yapılan pislikler çıkmıştı ortaya, dayaklar, hor görmeler falan. Doğuş da zamanında bu şekilde yurtta yaşamış da, o yüzden onunla konuşmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 mascio said: madem ki ermenisin istemeden vermelisin diye bi laf var o geldi aklıma kim kardashian' ı görünce. ha bir de bu geldi http://galeri.milliyet.com.tr/2009/6/2Unluler_makyajsiz_yakalaninca/15.jpg kim kardashian ın götü diye 18 sayfa entry var ekşisözlükte, hala makyajsız hali mi diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ermeniler böyle salakça şeylerle uğraştıkça daha çok soykırımları yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 çok yüzeysel bir açıklama türkiyedeki herkes dolu işler yapıyor sanki :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Sağ kanatın etkili ismi Pickles'tan flaş açıklamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ya o kadar yıl geçmiş hala aynı muhabbet. Galatasaraylıların fenerlilere ama biz sizi milattan önce fi tarihinde şu kadar skorla yendik demesi gibi. Bıktırdı. soylarına kıydıysak kıydık kıymadıysak kıymadık. LET IT FUCKIN GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 nileppezdel said: Sağ kanatın etkili ismi Pickles'tan flaş açıklamalar solcu olcağıma sağcı olurum daha iyi !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dasaaa said: poposu var babasından ünlü bunlar aslındakıçıyla her şeyi deviriyormuş,yeteneksizsiniz de ki göğüsü ile karpuz kıran,kadına kıçı ile rakipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar