ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 helal başkan nasıl baktın bir kaç tanesini pas geçmiş olmalısın 304 tanesine tek tek bakamasısn di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oha dün 301 foto vardı. yeni 3 foto eklenmiş. hmpfs hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 İlginç ya genelde çoğunluğun begendigi insanları bende begenirim ama bu kadın inanılmaz itici geliyor öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 e çirkin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Aluriel said: e çirkin zaten(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://joeljamescomedy.com/wp-content/uploads/2010/05/kim-kardashian-makeup.jpg al makyajsız. gayet çirkin. makyaj yapınca kibariye de güzel oluyor abi zor değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 makyajsız ilk gözüme çarpan ama çarptı bildigin kırptım gözlerimi o kaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ulan silahlanma yasası çıksın da sizi vurayım be. ne zevksiz estetik yoksunu insanlarsınız yahu her tarafı plastik kadının nesini beğeniyosunuz. yok megan fox yok kardaşyan vs vs zevksiz herifler. sinirlendim şimndi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bu kim kardashian hakkatten bayaa bayaa çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kapıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://www.realbollywood.com/news/up_images/kim-kardashian2890.jpg hani çirkin falan makyajsızda şu resimede çirkin beğenmedim ı ıh diyen gay falandır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 goldbären said: ulan silahlanma yasası çıksın da sizi vurayım be. ne zevksiz estetik yoksunu insanlarsınız yahu her tarafı plastik kadının nesini beğeniyosunuz. yok megan fox yok kardaşyan vs vs zevksiz herifler. sinirlendim şimndi !!! kardeş sen güzel kadın resmi koyda onu beğenelim nedir güzel kadın? ban bakınca içim bi hoş oluosa o dur güzel kadın estetikmiş te mişmiymiş onu mu sorgulucam ztn güzel olmak içni yapıolar demekki güzel olmuş ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 mokoko said: http://www.realbollywood.com/news/up_images/kim-kardashian2890.jpg hani çirkin falan makyajsızda şu resimede çirkin beğenmedim ı ıh diyen gay falandır heralde. herşeyi güzelde o göz etrafındaki mavi makajaya tiltim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 O fizikte herhangi çirkin bi kıza giydir o kıyafeti o da güzel gelir.O kıyafeti çıkardıktan sonra o hatun gayet çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 off ne zevksizsiniz arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 güzel, normal, çirkin diye bir sıralama var yetişkinlerin dünyasında. ergenlerin dünyasında ise; güzel, çirkin gibi kısıtlı bir sıralama var. dünyanın tüm süper modelleri sizi bekliyor ergenler, gidin ve hakkınız olanı alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kimse ztn dunya guzeli falan demiyoda çirkinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sana göre değil. bana göre basbaya çirkin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 tmm sana göre çirkin aksam o yalnız ve kasvetli odana girip naber tatlım dese titreyen ben mi olurum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bende bekliyodum ilk kim "gelse goturmezsin sanki" kalıbını kullanıcak diye asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bana giydir o kıyafeti beni bile harcayanınız çıkar :P ispatipapaz said: tmm sana göre çirkin aksam o yalnız ve kasvetli odana girip naber tatlım dese titreyen ben mi olurum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Hiçbir işe yaramaz kişiyi ciddiye alıyorlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sex tape çekmesi değil de bu yaptığı ayıp olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 zencisi var onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bi popoyla lobi kurmuş O değilde albümde bi güzel gezinirken şöyle iki resim çıktı http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/5593_7066_11102010_4.jpg http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/5593_7066_11102010_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar