Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abiiiiiii guano apes ne ara tekrar birleşti lan. daha 2 gün önce olm şunları tekrar toplasa ya sonisphere getirse ya dedim. oha lan bize de gelsin. göreyim adamları. italyanın aynısından istiyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ahahah italya guzelmiş yaa, paparoach guano apes falan. gidilir valla renk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mastodon gelse ya. Anam Guano maymunları birleşmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 http://img40.imageshack.us/img40/5286/epicwinc.jpg iron maiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Xenocide said: bize headliner LİNKİN PARK falan çıkar. 4 büyük grup diye rammstein dediler, bunu da beklerim yani. the big four metallica megadeth antrax slayer abi rammsterin ve manowar extraydi yane orda yoksa rammstein the big fourda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ha suda not edilsin en iyi sahne showunu yapti adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 CthuLhu said: http://img40.imageshack.us/img40/5286/epicwinc.jpg iron maiden yaw sazan gibi atladım gittim baktım yazmıyor öyle birşey :D yada ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 CthuLhu said: http://img40.imageshack.us/img40/5286/epicwinc.jpg iron maiden iron maiden ın siteye baktım hala boş görünüyo o tarih nerde buldun bunu cthulhu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 BonePART said: Xenocide said: bize headliner LİNKİN PARK falan çıkar. 4 büyük grup diye rammstein dediler, bunu da beklerim yani. the big four metallica megadeth antrax slayer abi rammsterin ve manowar extraydi yane orda yoksa rammstein the big fourda yok pardon doğru diyosun, Rammstein son günün headlinerı olarak çıkmıştı sanırım. ona da karşıyım gerçi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 CthuLhu said: http://img40.imageshack.us/img40/5286/epicwinc.jpg iron maiden abi bu resim nerden :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 itü sözlükte buldum resmi biraz önce de orda da nerden bulunduğuna dair bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Xenocide said: BonePART said: Xenocide said: bize headliner LİNKİN PARK falan çıkar. 4 büyük grup diye rammstein dediler, bunu da beklerim yani. the big four metallica megadeth antrax slayer abi rammsterin ve manowar extraydi yane orda yoksa rammstein the big fourda yok pardon doğru diyosun, Rammstein son günün headlinerı olarak çıkmıştı sanırım. ona da karşıyım gerçi hahah ilk günün headlinerıydı rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 O resmin kaynağı ekşi sözlük'e göre: said: 11.02.2011 iron maiden moskova konserinde satılan official tshirtlerin sırtında yazan tour date'lere göre 19.06.2011 tarihinde iron maiden'ın sahne alacağı kesinleşen festival.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 anoww stewe harris mi geliii kızını da alsin gelsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 he evet gece mallığıyla yazmamışım. satılan resmi tur tişörtünün arkasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben inandım. kesin gelcekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Kesin geliyorlar artık, dönüş yok. 1-2 güne resmi siteye de haberi konur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 anam dogumgunum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 OHŞ helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sahne önü alıyoruz hep beraber.. tamam?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 pekaziz said: Kesin geliyorlar artık, dönüş yok. 1-2 güne resmi siteye de haberi konur. abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu sene de güvenlik şirketi değişmesin de sahne önü izliyim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 biletleri satışa çıkınca gören haber versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 daha mekan belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar