Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonisphere 2011

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

http://www.youtube.com/watch?v=IY6Nos8i5Gw

Videoda ön yan kesim pek takmamış arka kesim kim çıksa ayak uydurmuş halleri var sdf

yalnız adamlar haklı sövmekte. bu ne abi. herkes odun gibi izliyor. gene arka taraf havaya girmiş.

bu arada eğilecek yer yoktu. ben insanlara eğilin dedim kendim eğilemedim haha

yani hayatının en güzel dağıtma anı olabilir bir çok insan için o. Benim hayalimdi. Eskisi kadar slipknot dinlemiorm ama şu disasterpeace'den beri yaşamak istediğim şeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

odunluk mu? Adam 28 yaşında, sevgilisiyle veya eşiyle gitmiş oraya, napsın manitasının memelerini açıp, omzuna çıkartıp hoplattırsın mı? Yarı çıplak bir şekilde şebeklik mi yapsın?

Ayrıca gündüz faktörüde var aga, kimse çıkıp gündüz gündüz daha hakiki konser başlamadan .mı g.tü dağıtmaz yani. Bu süre zarfında kitle incelenir, göze hatunlar kestirilir, karın doyurulur, milletle liseli diye dalga geçilir ve ardından son olarak bilgini konuştur, kafaları tokuştur (bilgi ile hava atma) merasimi yapılır.

Bu arada şu kitleye bakınca tiksiniyorum la, huzur islamda!
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık lan Slipknot'a.. Surfacing'i çaldılar mı ben delirirdim o şarkı çalsalardı. Ama o kalabalığın mal gibi bakıcağından eminim şu görüntüleri izledikten sonra. Hacı festivalin gündüzü gecesi mi var. Başlamış işte konser. Konser alanının ön taraf güzelmişte o arkanın çektiği zulüm nedir öyle. Sınıf ayrımı nedir diye sorsan bu kareyi göstericeksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

çok reziliz abi, sevmem slipknot u ama orda olsam eğlenirdim. odun dolu napıcan. en sevmediğim tiptir konsere gelip kollarını bağlayıp duranlar

konser alanı çok rezilmiş oha ya, sahnenin yarısı zaten sahne önü. bide normal alanın tam ortasında kule var yazık orda duranlara

yildirimokur said:

Yazık lan Slipknot'a.. Surfacing'i çaldılar mı ben delirirdim o şarkı çalsalardı. Ama o kalabalığın mal gibi bakıcağından eminim şu görüntüleri izledikten sonra. Hacı festivalin gündüzü gecesi mi var. Başlamış işte konser. Konser alanının ön taraf güzelmişte o arkanın çektiği zulüm nedir öyle. Sınıf ayrımı nedir diye sorsan bu kareyi göstericeksin.

abi ne sacma sapan bisi diyosunuz ya
sen zipla ben kollarimi baglar dinlerim
mecbur muyum dangoz gibi pogo yapmaya
kac defa nerdeyse adam dovdum konserlerde
ziktirin gidin baska yerde depisin diye
ben oraya kiz arkadasimla esimle dostumle konser DINLEMEYE IZLEMEYE gelmisim
sizin sacmaliklariniz urasmak zorunda miyim
sirf o sebebten artik mumkunse oturmak oturulan yerden aliyorum biletimi yoksa gidiyorum en arkada efendi efendi izliyorum
urasamam coluk cocukla
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Sizler için bence Konserler sinema salonlarında yapılmalı, oturarak izlersiniz.

tercih ederim
ama stadyumlar gayet yeterli gidiyorum direk sahne karsisindan yada caprazindan aliyorum izliyorum. mecbur deilim bi suru terli yari ciplak adamla surekli temas halinda olmaya.

Hatta deli cock block insanimdir. Oturarak izlencek yerde ayaga kalkip izleyen dingillerin hepsini ya oturun yada GTFO dedim. Sirf o sebeble maca gitmiyorum ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

70'lerde değiliz beyler, çok görüldü pogolarda, wod'larda kendinden geçip de sonra telefonum kırıldı, fotoğraf makinesi gördünüz mü, biramı düşürdün veya sapık bu diyenleri, kavga edenleri...

Hayır 30 yaşında herifinde kalkıp bir yandan düşen şortunu tutması diğer yandan coşmasıda rezil bir durum ayrıca, açık ve net. 30 yaş aga 30. 10 yaş sonra "şakaklarıma kar mı yağdı" diye gezeceksin "bu surat benin mi allahım" diyeceksin aga varsın sen düşün.

Bide şu "gruplar gelmiş hadi bunlara Türk seyircisini iyi gösterelim, coşalım falan" modu da tamamen şu duygudan kaynaklanıyor:
http://3.bp.blogspot.com/_C9F7OzOpP3Y/TQHiagM7mHI/AAAAAAAAAcY/lRo6hZYeS2Y/s1600/umut_sarikaya.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnz said:

Hayır 30 yaşında herifinde kalkıp bir yandan düşen şortunu tutması diğer yandan coşmasıda rezil bir durum ayrıca, açık ve net. 30 yaş aga 30. 10 yaş sonra "şakaklarıma kar mı yağdı" diye gezeceksin "bu surat benin mi allahım" diyeceksin aga varsın sen düşün.

ne yapsın 30 yaş pardon? sobada kestane pişirip bacaklarında battaniyeyle torunlarına masal mı anlatsın?

hey allam bold yapmış bi de. sen aklıma mukayyet ol yarabbim.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

bonepart said:

mecbur deilim bi suru terli yari ciplak adamla surekli temas halinda olmaya.

zuahah önümeki iki eleman o kadar çok terliyordu ki bi an denizdeyim sandım. sonra zaten geri geri kaçtım yakınlarından.

abi irenc resmen
ben tualete girdim boel surtune surtune isicem diye kendimden tiksindim
eve gidip tshirtu yaktim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...