Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IY6Nos8i5Gw Videoda ön yan kesim pek takmamış arka kesim kim çıksa ayak uydurmuş halleri var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bunneh said: ayıp ettin tabi ki çaldılar şurda var setlist http://www.setlist.fm/setlist/iron-maiden/2011/sonisphere-festival-istanbul-turkey-3bd30c30.html -FUUUUUUUUUUUUUUUU ama yine de gidemezdim sahne önü maiden için bile pahalıydı eheh kısmet ingiltereye fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Dartanian said: http://www.youtube.com/watch?v=IY6Nos8i5Gw Videoda ön yan kesim pek takmamış arka kesim kim çıksa ayak uydurmuş halleri var sdf yalnız adamlar haklı sövmekte. bu ne abi. herkes odun gibi izliyor. gene arka taraf havaya girmiş. bu arada eğilecek yer yoktu. ben insanlara eğilin dedim kendim eğilemedim haha yani hayatının en güzel dağıtma anı olabilir bir çok insan için o. Benim hayalimdi. Eskisi kadar slipknot dinlemiorm ama şu disasterpeace'den beri yaşamak istediğim şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 çok reziliz abi, sevmem slipknot u ama orda olsam eğlenirdim. odun dolu napıcan. en sevmediğim tiptir konsere gelip kollarını bağlayıp duranlar konser alanı çok rezilmiş oha ya, sahnenin yarısı zaten sahne önü. bide normal alanın tam ortasında kule var yazık orda duranlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 arbede anında çektiğim görüntü haha odun odun durmaktan çok eğlenmeyi bilmemek bana göre. biz iron maidencıyız bu ne ya? tripleri kadar rezil bir şey yok. ben de festivallerde hiç dinlemediğim, alakası olduğum grupları izledim ama hepsinde eğlendim. boşuna mı gidiyoruz oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 odunluk mu? Adam 28 yaşında, sevgilisiyle veya eşiyle gitmiş oraya, napsın manitasının memelerini açıp, omzuna çıkartıp hoplattırsın mı? Yarı çıplak bir şekilde şebeklik mi yapsın? Ayrıca gündüz faktörüde var aga, kimse çıkıp gündüz gündüz daha hakiki konser başlamadan .mı g.tü dağıtmaz yani. Bu süre zarfında kitle incelenir, göze hatunlar kestirilir, karın doyurulur, milletle liseli diye dalga geçilir ve ardından son olarak bilgini konuştur, kafaları tokuştur (bilgi ile hava atma) merasimi yapılır. Bu arada şu kitleye bakınca tiksiniyorum la, huzur islamda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 27 yaşındayım ve nişanlımla gittim. gayette dağıttık. bir yandan onu tutuyordum, bir yandan düşen şortumu tutmaya çalışıyordum, bir yandan zıplıyordum. gayet mümkün. hiç mi festivale gitmedin derler adama yani. rock the nations 2004 sefaletini çekenler vardır elbet burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 2004 te maslakta olanmıydı sentenced udo falan gelmişti hani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 evet o. gece 2 de epica çıktımıştı filan. 2003'deki de ordaydı ama tek gündü. daha sonraki başka yerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 epica'da zehirlenmiş miydi, pasaportları mı çaldırmıştı ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi odun gibi durmak ne demek ki oray airon maiden dinlemeye geldik bz slipknotta elenmek mecburi mi sevmiyorum bence kotu muzik yapiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yazık lan Slipknot'a.. Surfacing'i çaldılar mı ben delirirdim o şarkı çalsalardı. Ama o kalabalığın mal gibi bakıcağından eminim şu görüntüleri izledikten sonra. Hacı festivalin gündüzü gecesi mi var. Başlamış işte konser. Konser alanının ön taraf güzelmişte o arkanın çektiği zulüm nedir öyle. Sınıf ayrımı nedir diye sorsan bu kareyi göstericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Flassh said: çok reziliz abi, sevmem slipknot u ama orda olsam eğlenirdim. odun dolu napıcan. en sevmediğim tiptir konsere gelip kollarını bağlayıp duranlar konser alanı çok rezilmiş oha ya, sahnenin yarısı zaten sahne önü. bide normal alanın tam ortasında kule var yazık orda duranlara yildirimokur said: Yazık lan Slipknot'a.. Surfacing'i çaldılar mı ben delirirdim o şarkı çalsalardı. Ama o kalabalığın mal gibi bakıcağından eminim şu görüntüleri izledikten sonra. Hacı festivalin gündüzü gecesi mi var. Başlamış işte konser. Konser alanının ön taraf güzelmişte o arkanın çektiği zulüm nedir öyle. Sınıf ayrımı nedir diye sorsan bu kareyi göstericeksin. abi ne sacma sapan bisi diyosunuz ya sen zipla ben kollarimi baglar dinlerim mecbur muyum dangoz gibi pogo yapmaya kac defa nerdeyse adam dovdum konserlerde ziktirin gidin baska yerde depisin diye ben oraya kiz arkadasimla esimle dostumle konser DINLEMEYE IZLEMEYE gelmisim sizin sacmaliklariniz urasmak zorunda miyim sirf o sebebten artik mumkunse oturmak oturulan yerden aliyorum biletimi yoksa gidiyorum en arkada efendi efendi izliyorum urasamam coluk cocukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sizler için bence Konserler sinema salonlarında yapılmalı, oturarak izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ortada eğlenebileceğim bir müzik olsaydı eğlenirdim. Kişiden kişiye değişir bu, bazısı serdar ortaç dinleyerek eğlenir. Eğlenmeyen adam mal demek mallık. bunu belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yildirimokur said: Sizler için bence Konserler sinema salonlarında yapılmalı, oturarak izlersiniz. tercih ederim ama stadyumlar gayet yeterli gidiyorum direk sahne karsisindan yada caprazindan aliyorum izliyorum. mecbur deilim bi suru terli yari ciplak adamla surekli temas halinda olmaya. Hatta deli cock block insanimdir. Oturarak izlencek yerde ayaga kalkip izleyen dingillerin hepsini ya oturun yada GTFO dedim. Sirf o sebeble maca gitmiyorum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 70'lerde değiliz beyler, çok görüldü pogolarda, wod'larda kendinden geçip de sonra telefonum kırıldı, fotoğraf makinesi gördünüz mü, biramı düşürdün veya sapık bu diyenleri, kavga edenleri... Hayır 30 yaşında herifinde kalkıp bir yandan düşen şortunu tutması diğer yandan coşmasıda rezil bir durum ayrıca, açık ve net. 30 yaş aga 30. 10 yaş sonra "şakaklarıma kar mı yağdı" diye gezeceksin "bu surat benin mi allahım" diyeceksin aga varsın sen düşün. Bide şu "gruplar gelmiş hadi bunlara Türk seyircisini iyi gösterelim, coşalım falan" modu da tamamen şu duygudan kaynaklanıyor: http://3.bp.blogspot.com/_C9F7OzOpP3Y/TQHiagM7mHI/AAAAAAAAAcY/lRo6hZYeS2Y/s1600/umut_sarikaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bonepart said: mecbur deilim bi suru terli yari ciplak adamla surekli temas halinda olmaya. zuahah önümeki iki eleman o kadar çok terliyordu ki bi an denizdeyim sandım. sonra zaten geri geri kaçtım yakınlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yalnz said: Hayır 30 yaşında herifinde kalkıp bir yandan düşen şortunu tutması diğer yandan coşmasıda rezil bir durum ayrıca, açık ve net. 30 yaş aga 30. 10 yaş sonra "şakaklarıma kar mı yağdı" diye gezeceksin "bu surat benin mi allahım" diyeceksin aga varsın sen düşün. ne yapsın 30 yaş pardon? sobada kestane pişirip bacaklarında battaniyeyle torunlarına masal mı anlatsın? hey allam bold yapmış bi de. sen aklıma mukayyet ol yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 30 yas sorunu deil genel olarak isteyen istedigine eglenir diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dasaaa said: bonepart said: mecbur deilim bi suru terli yari ciplak adamla surekli temas halinda olmaya. zuahah önümeki iki eleman o kadar çok terliyordu ki bi an denizdeyim sandım. sonra zaten geri geri kaçtım yakınlarından. abi irenc resmen ben tualete girdim boel surtune surtune isicem diye kendimden tiksindim eve gidip tshirtu yaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi kollarımı bağlayıp izliceksem de evde cd de dinlerim, dvd sini de izlerim. biraz farklı olması da lazım. ortamdasın tepincez az. poga şart mı? en kötü zıplarsın yani, bişey yaparsın. ben hayatımda poga yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum. tek ama poga mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Forumda bazı insanlar hayatı ya saç baş dağıtmak ya da kestane kızartmak seçenekleri arasında algılıyor zaa xdxd boldu unutmuşum zaaa xdxd 30 yaş zaa sendrom zaa xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 3 ay gitme hayali kurup 2 hafta kala gitmekten vazgeçtim. Şimdi genel olarak pişman mıyım bilmiyorum ama Alice Cooper'i göremediğim için şuan ağlıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar