Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonisphere 2011

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

slipknot hayatimin en muazzam dakikalariydi sanirim. Maiden 4 5 sarki izleyip ciktim malesef durabilecek gibi deildim ayakta falan.

Duality girdiinde bir aglamisim. Hayatimda ilk kez mutluluktan agladim lan. Orta2den beri bekledigim andi sanirim. Kirmizi tulumla sahneye cikmalari zaten sahnede belirdiler orda bi gitmisim kalbim sıkısıyodu sanirim.

Abi onumden shawn gecti. Konserin ortasinda inmis circle pite girdi herif. Syd atladi dualityde falan. Bir saniye kalbim durmadi lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir an playback yaptıklarından şüphelendim, o kadar mükemmel çaldılar ki. Yer yer patlayan ses sistemi ve Running Free'de ya da Iron Maiden'da Bruce bir yerde sözü unutup yeah yeah demesi harici hiç bir hata yoktu :D

Artık mutlu ölebilirim

Edit: Ha unutmadan, bu dediklerim sadece Iron Maiden için geçerli. Organizasyon yine sıçıp batırdı. Ekmek bitti diye yiyecek satamamak, fiş bitti diye su satamamak ve Iron Maiden başlamadan bira ve suyun komple bitmesi kötüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan çok iyiydi be. bütün ettiğimiz lafları bir taraflarımıza soktu.

ortam inanılmaz bebe kaynıyordu, hani gelsinler onlar da canımız ciğerimiz ama yani sakal bıyığın çıkmamış be daha yavrum.

ben baya geç geldim, normalde bu tip festivallere sabahtan gelirdim ama bir kere olsun şöyle iyice enerji toplıyıp geleyim dedim. 12.15 gibi sıraya girdik arkadaşlarla, mastodon'ın ortalarında falan içerideydik.

mastodon'ı adam akıllı izleyemediğime üzüldüm. oblivion da çalmadı galiba şerofsizler.

in flames'de ilk patlamayı yaşadık. pek pogo adamı olmasam bile girdim pogo ortamlarına. avrupadaki pogoların tersine burada düşün kişiyi 'karşim' diye kaldırdığı için türk insanı çekilir hale geliyor pogolar.

bence enfesti in flames'in performansı. biraz daha şarkılara eşlik edebilen bir seyirci kitlesi olsa daha da güzel olabilirdi. only for the weak, my sweet shadow, trigger, come clarity, disconnected gibi klasikleri seslendirdiler, yeni albümden deliver us ve bir iki parça daha çaldılar galiba.

alice cooper'ın 3 - 4 tane şarkısını biliyordum, o yaşa rağmen son derece iyi bir performansı vardı. another brick in the wall ile akıllara serdar ortaç'ı da getirdi. poison, i'm eighteen'e falan eşlik edebildim anca.

slipknot dehşetti. gerçekten inanılmaaaz eğlenceliydi. gerek setlist, gerek seyircinin uyumu, gerek slipknot'ın hayvanlar gibi performansı... öldük öldük dirildik resmen. çok iyi geçeceğini biliyordum ama beklediğimden de daha iyi çıktı slipknot. lise yıllarımızın vazgeçilmezleri olan people=shit, spit it out, wait and bleed, before i forget, duality, pulse of the maggots, the blister exists gibi parçaları canlı dinlemek çok çok keyifliydi.

iron maiden tabi ki ağzımızı yüzümüzü dağıttı. bruce göndermesini de yaptı, bir daha geldiklerinde 2 katını istiyorlarmış bu seyircinin. jedi ve use the force luke göndermeleri ile sevgimi daha da kazandı. söyleyecek fazla bir şey yok iron maiden için, efsaneyi canlı izleme şerefine erişmiş olduk. kusursuzdular. yeni albümlerini bir iki kez dinleme fırsatı bulmuştum, bu yüzden çok eşlik edemedim albümdeki parçalara. 2 minutes to midnight, running free, iron maiden, number of the beast, the trooper, blood brothers, fear of the dark gibi şarkıları seslendirdiler yeni albüm dışında.

beklentilerimin üzerinde bir festival oldu. konser alanı iron maiden gibi bir grup için küçüktü, o kesin. ama genel olarak başarılı bir konser alanı haline getirilmiş maçka küçükçiftlik park.

artık gelmeyen grup ve sanatçı kalmadı resmen. bu yaz ki diğer festivalleri falan da sayarsak seneye kimleri getirecekler çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...