Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bu kadar kalabalık oraya sığacakmıyız bilemiyorum. Sığamayacak gibi olursak slipknot dinleyenleri kovalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Tenekeadam said: Bu kadar kalabalık oraya sığacakmıyız bilemiyorum. Sığamayacak gibi olursak slipknot dinleyenleri kovalarız. girmeyin arkadaşım slipknot'a sabahın köründen. bekleyin dışarda slipknot bitince girin. zorla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 pekaziz said: Maiden şöyle bir şeyler yapar sanırım. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Final_Frontier_World_Tour#Setlist Encore değişmiyor hiç. sadeceorası bile yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 slipknot dinleyenleri maiden başlayınca kovalarız demeye çalıştım, ama olmamış tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 2011 playlist şu diyor said: "Satellite 15... The Final Frontier" (from The Final Frontier, 2010) "El Dorado" (from The Final Frontier, 2010) "2 Minutes to Midnight" (from Powerslave, 1984) "The Talisman" (from The Final Frontier, 2010) "Coming Home" (from The Final Frontier, 2010) "Dance of Death" (from Dance of Death, 2003) "The Trooper" (from Piece of Mind, 1983) "The Wicker Man" (from Brave New World, 2000) "Blood Brothers" (from Brave New World, 2000) "When The Wild Wind Blows" (from The Final Frontier, 2010) "The Evil That Men Do" (from Seventh Son of a Seventh Son, 1988) "Fear of the Dark" (from Fear of the Dark, 1992) "Iron Maiden" (from Iron Maiden, 1980) Encore "The Number of the Beast" (from The Number of the Beast, 1982) "Hallowed Be Thy Name" (from The Number of the Beast, 1982) "Running Free" (from Iron Maiden, 1980) fena değil gibi aslında kıyak yapsalar da ryhme of the ancient mariner çalsalar keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Aket-Atum said: kıyak yapsalar da ryhme of the ancient mariner çalsalar keşke :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Aket-Atum said: 2011 playlist şu diyor said: "Satellite 15... The Final Frontier" (from The Final Frontier, 2010) "El Dorado" (from The Final Frontier, 2010) "2 Minutes to Midnight" (from Powerslave, 1984) "The Talisman" (from The Final Frontier, 2010) "Coming Home" (from The Final Frontier, 2010) "Dance of Death" (from Dance of Death, 2003) "The Trooper" (from Piece of Mind, 1983) "The Wicker Man" (from Brave New World, 2000) "Blood Brothers" (from Brave New World, 2000) "When The Wild Wind Blows" (from The Final Frontier, 2010) "The Evil That Men Do" (from Seventh Son of a Seventh Son, 1988) "Fear of the Dark" (from Fear of the Dark, 1992) "Iron Maiden" (from Iron Maiden, 1980) Encore "The Number of the Beast" (from The Number of the Beast, 1982) "Hallowed Be Thy Name" (from The Number of the Beast, 1982) "Running Free" (from Iron Maiden, 1980) fena değil gibi aslında kıyak yapsalar da ryhme of the ancient mariner çalsalar keşke :D şimdi geldim konserden valla playlist aynıydı alman insanları hayvan sitiv heris korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ayran madem XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ayrıca belirtiyim sahne şovü baya başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 run to the hills çalmadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ı ıh trooper vardı ama df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 oy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 slipknot'un ki nasıl acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konser gece kaçta biter acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 BiTcH_oFBaT said: slipknot'un ki nasıl acep? wait&bleed surfacing dead memories pyschosocial people=shit left behind eyeless spit it out all hope is gone duality bunların yüzde 80'i olur ilk kez geldikleri ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 aldım biletimi bakalım, 7'sinde geliyor. gitmeden konuşalım burada da görüşürüz konser alanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ya şimdi ben gelirsem bir tek maiden için gelicem doğrusu. Adamlar da herhalde akşam 21.00 gibi falan çıkarlar. Bütün gün de güneşin altında beynimin erimesini istemiyorum. Akşam 7 gibi gelsem girebilir miyim içeri yoksa dönmedolapa falan binip mi izlerim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kapıya yakın bi yerde kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Aynı Wispy gibi benim durumum. Yaptığım plana göre Maiden başlamadan 2 saat evvel dakikada 1 adım ilerlersem epey önlere gelmiş oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Vingthor said: BiTcH_oFBaT said: slipknot'un ki nasıl acep? wait&bleed surfacing dead memories pyschosocial people=shit left behind eyeless spit it out all hope is gone duality bunların yüzde 80'i olur ilk kez geldikleri ülkede[/quote heretic anthem'i buraya koymuyorsan sana güvenemem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Hala karar veremedim gidip gitmemeye. Geç gidicem sahneye 8km uzaktan bakmak istemiyorum ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 öğlenden gidecekler ile konuşalım burada, buluşuruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 biz 1-2 gibi gireriz. geçen sefer 4 de mi ne girmiştik. hoş orası staddı burası küçük bir yer. ilk grubu izlemeden iyi bir yer kapabilir miyiz acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Forex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ben genelde konserlerde arkada olurum ve grubu çoğunlukla ekrandan izlerim. bu en önde sabahtan akşama duran arkadaşların hiç mi tuvaleti gelmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 tutuyoruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Sonraki 19.sayfa (Toplam 27 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Hala karar veremedim gidip gitmemeye. Geç gidicem sahneye 8km uzaktan bakmak istemiyorum ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 öğlenden gidecekler ile konuşalım burada, buluşuruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 biz 1-2 gibi gireriz. geçen sefer 4 de mi ne girmiştik. hoş orası staddı burası küçük bir yer. ilk grubu izlemeden iyi bir yer kapabilir miyiz acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ben genelde konserlerde arkada olurum ve grubu çoğunlukla ekrandan izlerim. bu en önde sabahtan akşama duran arkadaşların hiç mi tuvaleti gelmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 tutuyoruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar