synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 tek gun ve tırt yer icin fiyat feci fahiş, ayrıca o kadar grup hangi sırayla nası sıgacak oraya? in flames öglen 4te falan mı calacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yalnız bu yaz cidden mükemmel. whitesnake. alice cooper. iron maiden. BAYA iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben şimdi farkettim yalnız festival tek gün mü olacak? oha çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 judas, motörhead ben motörhead'i tercih edicem sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bilet fiyatlarını görmedim ama küçücük alanı 5 parçaya bölerlerse şaşırmam sahne önüne de çekerler kallavi bir fiyat, böle öğrenci adamı sövdürürler kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 3e bolmuslar, sahne onu vip ve normal, normal 149.9 gibi bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konser alanı 1 nisan şakası falan olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 cok muhtemel bekliyorum da, iş ahlakı olarak potansiyel bi mekanla böyle dalga gecilmesi resmi kurulus tarafından, pek mekanın kaldırması beklenecek bi asagılama degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yok şaka falan diil ciddi orası. fiyat nasıl fazla geldi onu anlamadım ama ben. iron maiden var. bak ben slipknot'a geliyorum fakat listede iron maiden var. keza slipknot var. download'da headliner çıkmış grup slipknot önceki yaz. ben baya 200 falan bekliyodum 150 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 in flames'in adı geçmemesi çok ilginç. ben severdim lan o grubu. Gitsem maiden ile in flames için giderim yani. bir iki şarkı da cooper'dan dinleriz tamam. aslında çok fazla değil 150 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 maiden tek başına gelse 120-130 olurdu bilet zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 150 tek gün için değil mi? öyleyse çok iyi? ama saatler çok kısa olcak ya. hiç hoşuma gitmedi benim tek gün olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 corey taylor gelsin 30 saniye bağırsın ben veririm 150 dkfh bana bağırsın genitallerime bağırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Suark said: iron maiden geliyor arkadaşlar, terazime tıklayın. demiştim de inanmadıydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 maiden kabul etmezki orayı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ciddi ciddi kendimi 520 tlye hazırlamaya başlıyorum. bu arada playlistleri bilen var mı acaba? (maidenınkini merak ediyorum sadece gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 facebook grubunda küçük çiftlik yenilenmiş kapasitesi arttırılmış diye yazmışlar.Son zamanlarda giden oldumu? Ne kadar arttırıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bizim lisenin bahçesi daha geniş olabilir gibi geliyor her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 şaka yapıyorlar ? göt oldum resmen, slipknot, in flames falan gelir diyordum da maiden geliyor ve konser alanı küçükçiftlik park mı ? gelmezler abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 rezillik çıkmasın da kötü de olsa hertürlü katlanırım valla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 sakın bilet almayın olm 16bin kişi sığdırcaklarmış oraya, rezil olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 sonunu düşünen eğlenemez kardiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 büyük ihtimal saçmasapan şeyler olucakta iron maiden'ın menejeri gelip görüyor nerede yapılacağını konserin falan. kapasiteyi cartı curtu öğrenip araştırıp ona göre kabul ediyor. çıkıp iron maiden çıkmaz ki orda demek baya komik lan. gelmeyin abi o zaman. hani tepki gösterilmeli kesinlikle ama mantıklı göstermeye çalışın ki bi boka yarasın. bu topiği bile yolladım ben adama herşeyi okuyolar değerlendiriyolar merak etmeyin. ayrıca küçükçiftlik park akıllarında olan yer değildi işte park orman bile dolu. onun dışındada 20k bilet satılsa sen inönü yada başka biyere iron maiden çıkarsan o zaman ayıbın olur 15bin'e tamam demiş iron maiden siz kimsiniz ben anlamıyorum lan. slipknot 80bin'e çaldı diyorum downloadda. o adam tamam diyosa iron maiden rock in rio'dan bahsetmiyorum bile. e bu adamlarda tamam diyosa nedir beğenilemeyen lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 abi hem cok pahalı bilet, hemde yer çok leş. çok çok istememe ragmen gitmicem ya :( bi tek maiden gelseydi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 rahatına düşkünler hezarfene gelsinler, megadeth ve motörhead. dave ve lemmy diyorum bak, adam gibi ses sistemi diyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar