yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dunku bok dediğin grup ilk albümlerini kaydedip etrafı sallamaya başladığında sen anca doğmuştun veya daha babandan bile çıkmamıştın diye tahmin ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hmm adam haklı ve bu onları eski bok yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 BonePART said: 1.gün:Alice in Chains, Black Label Society, Dragonforce, Amon Amarth , Trivium 2.gün: Slayer, Megadeth, Guns'n Roses, W.A.S.P., Lamb Of God, Ac/Dc, Metallica 3.gün: Nevermore, Pentagram, Dream Theater, Bon Jovi, Iron Maiden ohahahahah korktum bi an. valla atlar gelirdim nerde yapılcaksa sdflksd böyle efsane kadro mu olur. oldu olacak dio'yu falan da ekleyin kalksın gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hala diyorum eksik abi motorhead yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 BonePART said: hala diyorum eksik abi motorhead yok gelsinlerde bi eşşek şakası yapalım sahneye çıkmalarına 15 dakika kalana kadar stadta sadece 2 kişi kalır sonra bi anda yığılır herkes stada =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sen de o şakayı organize edecek yetenek varsa şu sonisphere'e bir el atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Aket-Atum said: sen de o şakayı organize edecek yetenek varsa şu sonisphere'e bir el atsana bende o yetenek yok ama sende de geyikten anlayacak kapasite yok orası belli :) lemmye silah dayasan getirip konser verdirttiremezsin türkiyede.o açıklamalarından sonrada gelip türkiyede konser verirse kalıbına pislerler o adamın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 BonePART said: sakin kaplan kimse kimseye bisi demiyo line uplar populeriteye gore cikar dedim metallica iyi kotu demedim BonePART said: metallica iron maidenin her zaman onunde cikaca bu onuda yapcak bisi yok populeriteye gore bu line uplar muzik basarisina gore deil Ben sakinim kaplan :) Ki bende Metallica veya Maiden'ın birbirlerinin arkasında yada önünde çıkmasını doğru bulmuyorum. Ama söylediğinle ima ettiğin gayet net. Mesela mokoko said: metallica ile maiden'ı karşılaştırmam bile. metallica ne lan dunku bok. İma yok gayet net ciddiye alınmayacak tartışmaya kapalı bir post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Liebe said: Aket-Atum said: sen de o şakayı organize edecek yetenek varsa şu sonisphere'e bir el atsana bende o yetenek yok ama sende de geyikten anlayacak kapasite yok orası belli :) lemmye silah dayasan getirip konser verdirttiremezsin türkiyede.o açıklamalarından sonrada gelip türkiyede konser verirse kalıbına pislerler o adamın zaten. hangi açıklamalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 turkler cok RERORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 senko said: turkler cok RERORE aynen budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 nedir abi hani bi kaynak gösterin de okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Kaynağa gerek yok aslında bunun böyle olacağını bilmek için kahin olmaya gerek yok , lemmy gibi inanılmaz bir ego sahibi insan konserine sadece 15 kişinin bilet aldığı bir ülkeye sence tekrar gelmek gibi bir mallık yapar mı? Wikipediden; 25 Kasım 1998 tarihinde, Motörhead'ın Türkiye'de performans sergilemesi bekleniyordu. Konsere sadece 15 kişi bilet aldı. Konser iptal edildi ve Motörhead "Bir daha Türkiye'ye gelmiyoruz" dedi. Bu olay "Motörhead Faciası" olarak tarihe geçti. Facebookta bir gruptan alıntı ; 25 Kasım 1998 tarihinde Bostancı Gösteri Merkezinde , Motörhead'ın performans sergilemesi bekleniyordu. Fakat bu konser hiçbir zaman gerçekleşemedi.Türkiye'de bir heyecan fırtınası yaşanması beklenirken tam tersi durum yaşandı ve konsere sadece 15 adet bilet satılabildi. Konsere bir hafta kala organizasyon iptal edilmek zorunda kaldı . Dünyaca ünlü grup büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaşadı. Bu olay "Motörhead Faciası" olarak tarihe geçti. Ve en kötüsü .. Lemmy Kilmister ve Motörhead şöyle buyuruyorlar haklı olarak. ' Bu çok acı ve üzücü bir durum.Demek burada sevenimiz hiç yokmuş.Bir daha asla Türkiye'de konser vermeye kalkışmayacağız... ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 nası yani kahin olmaya gerek yok? ben bambaşka ırkçı veya politik bişi bekliyodum adamlar gayet haklıymış meğer ne biçim ülkeyiz lan motörhead geliyo kimse gitmiyor çok utandım şu an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Ee bende ondan bahsediyorum zaten bir saattir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 neden bahsettiğini söylememişin ki abi farkında değilsin heralde sadece "gelmez bunlar bi daha" danbaşka bişi demediğinin :D -- ilk yaptığn espriyi de olayı bilmediğimden anlamamıştım zaten şimdi çaktım her şeyi tamam sağol :D abi ayıp olmuş ama ben o zamanlar ilkokulda olmasaydım giderdim yani sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yav said: neden bahsettiğini söylememişin ki abi farkında değilsin heralde sadece "gelmez bunlar bi daha" danbaşka bişi demediğinin :D -- ilk yaptığn espriyi de olayı bilmediğimden anlamamıştım zaten şimdi çaktım her şeyi tamam sağol :D abi ayıp olmuş ama ben o zamanlar ilkokulda olmasaydım giderdim yani sdffsd Biliyosundur diye yazdım ben onları , ne biliim burda motörheadi az biraz dinleyen özellikle "motörhead gelsin laaayn artık" modundaki adamların kesinlikle bilmesi gerektiğini düşündüğüm bir muhabbet çünkü bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 doğrudur, benim cahilliğim sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ahahahaaha 15 kişi mi bilet almış lan sdfklşsdfslşdkf "hadi beyler toplanıyoruz şarkı söylicem" desem daha çok adam gelir valla. organizasyon şirketinin mallığıdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Buddha said: BonePART said: sakin kaplan kimse kimseye bisi demiyo line uplar populeriteye gore cikar dedim metallica iyi kotu demedim BonePART said: metallica iron maidenin her zaman onunde cikaca bu onuda yapcak bisi yok populeriteye gore bu line uplar muzik basarisina gore deil Ben sakinim kaplan :) Ki bende Metallica veya Maiden'ın birbirlerinin arkasında yada önünde çıkmasını doğru bulmuyorum. Ama söylediğinle ima ettiğin gayet net. Mesela mokoko said: metallica ile maiden'ı karşılaştırmam bile. metallica ne lan dunku bok. İma yok gayet net ciddiye alınmayacak tartışmaya kapalı bir post. bisi ima etmiyorum ki metallica benim bildigim 4 kere turkiyeye geldi 2sinde koserdeydim fuel oncesi butun albumlerini ezberlicek kadar dinlemistim her konserde farediyorum ki sarkilarida ezbelemisim cidden severim ben metallica adam iron maiden headliner cikar demis bende muzik kalitesine gore deil populariteye gore line up olur dedim mozart gelse metallicanin onunde headliner cikamaz normal bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 98 senesinde ben kac yasindayim lan 14 14 yasinda hmmmm yo gidemezmisim konsere zor yane aile izin vermezdi sanirim ilk konserime ne zaman gitmistim 15 miydi 16 mi sentenceddi sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 BonePART said: 15 miydi 16 mi sentenceddi sanirsam iyiymiş sentenced ilk konser için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 "roket adam" said: BonePART said: 1.gün:Alice in Chains, Black Label Society, Dragonforce, Amon Amarth , Trivium 2.gün: Slayer, Megadeth, Guns'n Roses, W.A.S.P., Lamb Of God, Ac/Dc, Metallica 3.gün: Nevermore, Pentagram, Dream Theater, Bon Jovi, Iron Maiden ohahahahah korktum bi an. valla atlar gelirdim nerde yapılcaksa sdflksd böyle efsane kadro mu olur. oldu olacak dio'yu falan da ekleyin kalksın gelsin. AĞBİİİİİİİİİİİİİİİİİİ bu ne böyle oha oha oha buna gitmeyeni 30 tane zenci ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sonisphere 2011 e kim gelirse gelsin ama yeterki inonu stadında yapılmasın, bu sezon 10. haftaya kadar ortaasya stepleri gibiydi saha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 çimler plastikle kapanıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar