Pipet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 haber sitesi çok ağır olmuş valla 3 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ohohooo Çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 liste de uzuncanaymış baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 adamlar resmen yazarken boşalmışlar asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 okurken boşaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Pipet said: adamlar resmen yazarken boşalmışlar asdfas hahahah bunu görmemiştim boşaldım yazarken. aklın yolu bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 vay lan nasıl bişeymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 space madalya yapmışız helal kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 terorist çıktı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 o laflar bile az o herife. karaktersizliğin bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 fenerbahçe ne leş bir takım arkadaş ya fanatizmle ilgim alakam yok futboldan da hazetmem ama bu fenerbahçeyi resmen sevmiyorum emre belezoğlu da ilk çıktığında sempati toplamıştı bir sürü genç yetenek diye, güzel gol atmıştı kereta orta sahadan... neyse sonra böyle bi şımardı bu eleman. garip bişey oldu çıktı tipe bak ya ahah geçen sene şampiyon olamadıkları maçtan önce de bu adam twitter'a "herkes görcek şöyle böyle olduğumuzu cart curt" bişeyler yazmıştı.. sonrasında yaşadığı dumuru düşünemiyorum. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Longshanks said: space madalya yapmışız helal kanka darısı başına kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bu sefer ankaragücü haksız yalnız. bu laflar boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 emre adam değil onlar falan diyordu Allah dan guti Türkçe bilmiyor yerden yere vurucaklar :===) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kim takar ankaragücünün açıklamasını puahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 said: Olayların içinde olmayan futbolcu Emre Belözoğlu yaşanan olayları kendisine subjektif olarak aksettirenlerin doğru mu yanlış mı söylediğini bilmeden, araştırmadan aldığı mağlubiyetin üzüntüsü ile canlı yayında Türkiye'nin alışık olduğu, aldığı terbiyeye yakışır bir şekilde yalanlarla ve iftiralarla konuyu dile getirmiş ve kamuoyunun dikkatini başka bir noktaya çekerek kamuoyunu yanıltmaya cüret edebilmiştir. Kendisinin bu hareketinin sadece takımının aldığı mağlubiyeti unutturmaya yönelik çabalar olduğu aşikardır. @2 zincirleme isim tamlamaısyla forum tadında yargılamış. laik temalı bitiriş ambiyası bozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Fistan said: kim takar ankaragücünün açıklamasını puahaha harbi he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sonuçta emre emre belözoğlu demek baya küfür gibi bişey zaten sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ben mesela bi arkadaşıma küfür ediceğim zaman, ortam müsait değilse, "emre belözoğlu" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 fena giydirmişler kutladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 heuheueh:) escape said: ben mesela bi arkadaşıma küfür ediceğim zaman, ortam müsait değilse, "emre belözoğlu" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Fistan said: kim takar ankaragücünün açıklamasını puahahaöyle deme ankaranın gücüne gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar