soulberry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bu telefonu piyasada bulabilir miyim, mümkün müdür? üretimden kalkmıştır diye tahmin ediyorum, sıfır olmasının imkanı var mı? cep telefonu kültürüm sıfırın altında, ciddi olarak soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ciddi olarak soruyosan yanlış yere açtın topiği /summon trolls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Sıfır bulman çok zor cidden. Peki neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sıfır bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 1 bulabilirsin, 2 belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 heyt be liseli gençliğimin telefonu eski günler geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 napçan bu telefonu sorması ayıptır? Bi arkadaşta vardı da kütük gibi telefondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kullanmak için arıyorum tabi ki. denize fırlatmıştım zamanında. bana kalırsa çok güzel bi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 denize mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 soulberry said: kullanmak için arıyorum tabi ki. denize fırlatmıştım zamanında. bana kalırsa çok güzel bi telefon. soulberry said: arıyorum tabi ki. denize fırlatmıştım zamanında. bana kalırsa çok güzel soulberry said: tabi ki. denize fırlatmıştım zamanında. bana soulberry said: denize fırlatmıştım beyler şairin anlatmak istediğini sizin için çıkarıverdim. burdan devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 öyle bi an "hiçbi şey önemsiz artık" tribine girip kadıköy beşiktaş arasındayken oldu. sonrasında çok kötü koymuştu tabi. zaten fakir gibi yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 "hiçbişi önemli değil" ya da "her şey önemsiz" olmasın o.. gerçi klavyeyi atarsın diye bişi diyemiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 marmara denizi nice dağ gibi telefonlara mezar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-3510i-CEP-TELEFONU-Cok-Temiz_W0QQidZZ33430651 http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-3510I-CEP-TELEFONU_W0QQidZZ33723695 sıfır değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 çok çirkin bi telefon yav. n-gage in sıfırı falan desen anlarımda 3510 =/ 5210 desen yine anlarım. ama 3510 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 şirinliğe gel. asalete geeal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 n-gage çok kalastı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 google'a side-talking yazıp çıkan fotoğraflara bakın bence. n-gage ile ne dalga geçildi zamanında be ahah, playstation'ı falan kulağına yapıştıran vardı diklemesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 nokinın ufacık bi modeli vardı tuşları falan ufak, kabı böyle şeffaf gibi renkli renkli modeli vardı, ah işte ona hastayım ben bulsam 5800ı atar onu kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar