interperez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Şimdi bi yol ayrımında gibi bişeyim. 2 seçenek var abiler ablalar yaşıtlar. 1-Avustralya'ya gidip orda sydney uni. vet fak. da araştırma görevlisi programına katılıcam. Ki istediğim bu. 2-Burda kalıp herhangi bi aile(genelde kadrolaşma amca dayı oluyor.) üniversitesinde araştırma görevlisi olarak başlıcam. Burda kalmam için bi sebep yok.Bi ailem var.Kız arkadaş ,bro etc... filan yok.Bir tek aile var onlarıda alıştırdım zaten. İkinci şimdi.Ben gibi resesif takılan, kendine göre entel dantel bu yeto kardeşinize uzun vadede hangisinin mantıklı olucağını söylerseniz süper olcak. Zira şu an bende yurtdışına gitmezse ölecek hastalığı şekillenmiş olabilir.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 gidicen sonra buraya dönmeyi düşünmicen
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Git abi, kesin git. Yapamayıp dönsen bile buradaki akademik kariyerinde çok faydasını görürsün.
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bence yurtdışına gitmelisin. Sonra pişman olma ihtimalin çok yüksek.
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sipeyskeyk said: Git abi, kesin git. ayrıca amca-dayıya dayadığın sırtla yurdumun fakir üniversitelerinde gezerken pek tatmin olamazsın bambaşka bir kıtaya girip orda ayakta kalabilmek falansa bildiğin yaşama zevki (hırsı) verir adama
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 git gör. her zaman geri gelebilirsin nası olsa
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 avustralyaya git de bari geri dönersen kadrolaştığın zaman adam gibi biri girmiş olsun üniversiteye
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 çabuk git!!! hatta orada olmalıydın şimdi!!
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Gitmen lazım. Gideceksin. Sonra özleyeceksin muhtemelen buraları. İnsanlardan uzak kendi halinde yaşıyor olsan da Türk halkının sıcaklığını özleyeceksin. Dönmeyi falan düşüneceksin. Tekrar topik açacaksın. Sonra öyle bir aptallık yapmktan vazgeçip güzel güzel devam edeceksin hayatına
interperez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Görüşler için sağolun.Dönüş konusunda görüşmek üzere.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 imkanın varsa durduğun kabahat. adres ver gelip tokatlayıp, sarsayım, kendine getireyim. hayatın kurtulsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kullanıcı adını ezberledim! gider gitmez seni "abi okulun online kütüphanesinden şu makaleye bakabilir misin?!" gibi isteklerle boğacağım.. evet..
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 böcek, haşerat sevmiyorsan gitme.
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 git kesin git bencede.buraya her zaman gelirsin abi.orası farklı ortam iklim yemekler vs. vs.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sacma bi soru olmus hatta onceden kararını vermişsin de burda yazıp hava atıyosun, social capital topluyosun bence ben yemeem gamara beni çekiyy, der ve uzarım.
interperez Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sacma soruya sacma cevap o vakit.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 gitsin bence. mis gibi aussie kızlar vardır orda, sarı ve çilli ohşsadfsf
Öne çıkan mesajlar